Simpsonit nähdään FOX-kanavalla

Simpsonit WEB

Huippusuosittu animaatiosarja Simpsonit nähdään FOXilla 31. joulukuuta alkaen. Sarja polkaistaan käyntiin uudenvuodenaattona esittämällä kaikki ensimmäisen tuotantokauden jaksot putkeen.

Simpsonit on tv-historian pisimpään esitetty käsikirjoitettu sarja ja sitä on tehty peräti 29 tuotantokautta. Matt Groeningin luoma Simpsonit on vuosien varrella voittanut muun muassa Emmy-, Annie- ja Peabody-palkintoja ja sarjassa on vieraillut satoja julkisuuden henkilöitä.

Satiirinen piirrossarja kertoo Simpsonin perheestä, johon kuuluu alati ongelmiin ajautuva Homer-isä, rakastettava Marge-äiti, sekä heidän kolme lastaan: jekkujen mestari Bart, luokan priimus Lisa ja taapero Maggie. Kuvitteelliseen Springfieldin kaupunkiin sijoittuvassa sarjassa tapahtuu hullunkurisia asioita, jotka peilaavat ajankohtaisia teemoja ja ilmiöitä. Vakiohahmojen lisäksi sarjassa vierailee myös tähtivieraita viihdealalta ja politiikasta.

Simpsonit alkaa FOXilla su 31.12. (sunnuntaina esitetään kaikki 1. kauden jaksot) ja tämän jälkeen sarja nähdään joka arkipäivä 18.30-20.00