Summeri tuo nuorten kesälomaan hulvatonta sketsiviihdettä ja kesätapahtumia ­– Summeri 2.6 alkaen koko kesän

6c12f4076b1173594abf446fbeb8c698

Summeri tuo nuorten kesälomaan hulvatonta sketsiviihdettä ja kesätapahtumia ­– Summeri 2.6 alkaen koko kesän Instagramissa, Areenassa ja Youtubessa

Uutena juontajana Summeri-tiimissä aloittaa Talvitesteistä tuttu Madde.

Summeri lähtee viiden viikon kesäkiertueelle, joka alkaa YleXPopista 2.6.! Luvassa on hulvatonta sketsiviihdettä ja viikottaisia kesätapahtumia ympäri Suomea.

Sketsi-realityssa seurataan Anin ja Madden Suomi-roadtripia, valmistautumista sketsikuvauksiin sekä viikon mittaan vaihtuvia tunnetiloja innostuksesta ärsytykseen. Kiertueen aikana Ani ja Madde harjoittelevat joka viikko viiden viikon ajan sketsiviihteen ammattilaisten ja Summerin some-seuraajien kanssa uuden sketsin, joka kuvataan samalla viikolla.

Tämän lisäksi he osallistuvat viikoittain kesätapahtumaan, jossa heidän tehtävänään on selviytyä viikkohaasteesta mitä hullunkurisimmissa tehtävissä.

Viikottaiset sketsit ja kesätapahtumien koosteet julkaistaan maanantaisin ja tiistaisin Areenassa ja Youtubessa, mutta Anin ja Madden roadtripiä ja sketsien tekoa seurataan 24/7 Instagramissa – siellä missä kesälomaansa viettävät nuoret hengaavat.

Hulvattoman sketsikesän lisäksi Summeri tarjoilee herkullisia ja ei-niin-herkullisia kesäruokia Instagramiin tehtävässä ohjelmasarjassa juontajiemme Alman, Veetin ja Hiljan hyppysissä. Ruokaviikot pyörivät Summerissa heinäkuun ajan!

Summerin kesässä nähdään myös koko kesän ajan supersuosittuja klassikoita ja uusia, koukuttavia ohjelmasarjoja!

Kotimaiset sarjat
Summerin sisältöjen kärjessä vaikuttava Onks noloo jatkuu! Noloja asioita pohtivat juontajamme Ani ja Meri.

Myös nuorten tyttöjen suosikki Emma ja Milla testaa jatkuu läpi koko kesän. Jokaisessa jaksossa tytöillä on testissä uusi ja kiehtova kauneus- tai hyvinvointivinkki.

Uutuussarja Kesä ilman pomoa puolestaan on hyväntuulinen realitysarja, jossa 16­–20-vuotiaat nuoret perustavat ryhmissä yrityksen kesätyöpaikoikseen. Heidän kesäänsä seurataan reaaliajassa somessa sekä Areenan ja Youtuben koostejaksoissa keskiviikkoisin 6.6. alkaen. Ohjelman juontaa valovoimainen Aikku.

Summerin kesä huipentuu eksoottiseen matkaohjelmaan Emma ja Milla Islannissa, kun Emma ja Milla matkaavat viikoksi Islantiin tutustumaan paikallisiin nuoriin, käymään treffeillä ja kokemaan Islantia kaikessa sen komeudessaan.

Kansainväliset sarjat
Summeri kokoaa tuttuun tapaan katsottavaksi myös parhaita kansainvälisiä sarjoja! Yle Areenasta löytyy tänäkin kesänä kattava sarjapaketti ympäri maailmaa.

28.5. alkavassa meksikolaisessa Love Divina -sarjassa Summeri tekee aluevaltauksen telenovelan maailmaan! Divina etsii itseään ja miettii omia arvojaan rikkaiden ja hyvinvoivien sukulaistensa keskellä.

1.6. katalogina Areenaan tulevassa kanadalaisessa Jenny – tanssi elämälle -sarjassa (kuvassa) tanssijalupaus Jenny joutuu miettimään, mistä saa voimia selviämiseen leukemian kanssa.

Suosittu saksalainen trillerisarja Whislist kertoo ryhmästä nuoria, jotka saavat haltuunsa salaperäisen sovelluksen nimeltä Wishlist. Sovellus täyttää kaikki käyttäjän toiveet, kunhan käyttäjä suorittaa sovelluksen vaatiman tehtävän. Kuinka pitkälle joukko on valmis menemään toiveiden toteutumiseksi? 1. tuotantokausi tulee Areenaan katalogina 1.7.