#Helsinki2018: Trump-Putin 16.7. – Yle seuraa päivän tapahtumia tiiviisti kanavillaan

af63c6a5859a9a29769a9093c51146c5

Ylen #Helsinki2018: Trump-Putin -lähetys seuraa presidenttien tapaamiseen liittyviä tapahtumia koko päivän. Suora lähetys alkaa varhain aamulla ja jatkuu myöhään yöhön. Ylen juontajat haastattelevat kiinnostavia vieraita tapahtumien keskipisteessä ja reportterit raportoivat tapaamisesta eri puolilta kaupunkia. 

“Isännöivänä mediayhtiönä tuotamme kuvaa ja ääntä vapaasti käytettäväksi kaikkialle maailmaan, mutta kansainvälisen tuotannon lisäksi haluamme tehdä tämän isosti ja journalismi edellä kaikille suomalaisille. Lähitulevaisuudessa näemme, minkälaisia vaikutuksia suuntaan tai toiseen presidenttien tapaamisella on maailmaan”, sanoo Ylen Uutis- ja ajankohtaistoiminnan päätoimittaja Riikka Räisänen.

#Helsinki2018: Trump-Putin -lähetystä voi seurata suorana lähetyksenä TV ykköseltä ja Yle Areenasta, radiossa kaikki päivän tärkeimmät tapahtumat välittää Yle Radio Suomi.

Erikoislähetyksen lisäksi verkosta löytyy paljon muuta tapahtumaan liittyvää uutissisältöä, kuten kaiken kattava hetki hetkeltä -seuranta.

Täältä löydät kattavat tiedot Ylen erikoislähetyksestä.

Yhteistyössä Euroopan yleisradiounionin (EBU) kanssa Yleisradio vastaa Trumpin ja Putinin Helsinki-kokouksen tv- ja radiojärjestelyistä. Lue lisää täältä.