Rakastettu Maajussille morsian alkaa jälleen 20.8. klo 20 – starttijaksossa esitellään kahdeksan uutta maajussia

e636110_2aafa0afc56d70bb7bd42b5562371b19

Vappu Pimiä Kuvaoikeudet: MTV3
Odotettu Maajussille morsian -ohjelma starttaa yhdennentoista kautensa MTV3-kanavalla maanantaina 20.8. alkaen. Tositarkoituksella itselleen kumppania etsivät Vappu Pimiän kanssa kahdeksan maajussia, joista neljän tarinaa sarjassa lähdetään syksyllä seuraamaan. Nämä neljä maajussia julkistetaan juuri ennen toista jaksoa 27.8.

Maajussille morsian -ohjelman tuore kausi starttaa esittelyjaksolla, jossa katsojille esitellään kahdeksan rakkauteen valmiina olevaa maajussia. Maajussit ovat iältään 22-44 -vuotiaita ja edustavat niin maitotuottajia, kasvinviljelijöitä kuin ravihevostilallisiakin. Yhteistä kaikille on intohimoinen suhtautuminen maalaiselämään ja kaipuu löytää rinnalleen se yksi ja oikea, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja huolet. Apuna rakkauden etsinnässä maajusseilla on jälleen Vappu Pimiä.

Sarjan toisessa jaksossa maanantaina 27.8. esitellään neljä maajussia, joiden tarinaa kaudella lähdetään seuraamaan.

Maajussille morsian MTV3-kanavalla ja Katsomossa maanantaisin 20.8. klo 20 alkaen.
Ohjelma katsottavissa myös C More- suoratoistopalvelussa.

mtv.fi/maajussillemorsian
#maajussillemorsian

Ohjelman MTV:lle tuottaa Fremantle Media Finland Oy.