Eeppinen seikkailu käynnistyy – Fort Boyard Suomi MTV3-kanavalla lauantaina 25.8. klo 19.35 alkaen

e636001_7d89dbbe0ee76fdcb2875a0bdea891ad

Mikä joukkue voittaa linnakkeen herruuden? Legendaarinen seikkailuohjelma Fort Boyard Suomi käynnistyy MTV3-kanavalla lauantaina 25.8. klo 19.35 alkaen. Toinen jakso nähdään poikkeuksellisesti heti sunnuntaina 26.8. samaan katseluaikaan.

Fort Boyard Suomessa 18 julkkista taistelevat Ranskan länsirannikolla sijaitsevan Napoleonin aikakaudelta peräisin olevan linnakkeen herruudesta. Tässä seikkailussa kuuteen kolmihenkiseen joukkueeseen jaetut kilpailijat kohtaavat pelkonsa ja venyvät tehtävissä fyysisyytensä äärirajoille. Kymmenen jakson päätteeksi selviää, mikä joukkueista voittaa linnakkeen herruuden sekä
15 000 euron rahapalkinnon!

Ensimmäisessä jaksossa vastakkain asettuvat sinisen joukkueen Roni Back, Janni Hussi ja Sami Uotila sekä punaisen joukkueen Siim Liivik, Mikko Parikka ja Shirly Karvinen. Toisessa jaksossa toisensa kohtaavat puolestaan keltaisen joukkueen Teemu Packalén, Eevi Teittinen ja Heidi Sohlberg sekä harmaan joukkueen Oona Kivelä, Heikki Sorsa ja Perttu Sirviö.

Joukkueet suorittavat Ranskan rannikolla sijaitsevalla linnakesaarella erilaisia tehtäviä, joissa heillä on tavoitteena voittaa joukkueelleen avaimia. Näitä avaimia tarvitaan Linnakkeen aarrekammiossa, jossa kilpailijoiden tavoitteena on kerätä niin paljon kultaa kuin pystyvät. Ensimmäisessä jaksossa punainen ja sininen joukkue pääsee kokeilemaan taitojaan ja uskalluksen rajojaan muun muassa voimaa vaativissa tehtävissä kuten miekan nostossa, benjihypyssä, seinäkiipeilyssä ja niiden lisäksi kilpailijat joutuvat ylittämään pelkojaan myös käärmeiden kanssa.

Toisessa, jo heti sunnuntaina nähtävässä jaksossa nähdään, kuinka erittäin kilpailuhenkisten harmaan ja keltaisen joukkueen kantti kestää hyönteisiä, löytyykö joukkueilta matemaattista ratkaisukykyä ja testataan kilpailijoiden paineen sietokykyä niin veden alla kuin yläilmoissa.

Ohjelman juontajina toimivat Joanna Kuvaja ja Ile Uusivuori.

Fort Boyard Suomen MTV:lle tuottaa Banijay Finland.

Fort Boyard Suomi MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 25.8. klo 19.35 alkaen.
HUOM! Kahden ensimmäisen viikon aikana nähdään poikkeuksellisesti seuraava jakso jo sunnuntaina klo 19.35 eli 26.8. (2.jakso) ja 2.9. (4.jakso).
Ohjelma katsottavissa myös C Moren suoratoistopalvelussa.

#fortboyardsuomi