Duudsonit tuli taloon tekee paluun! – uusi kausi alkaa MTV3-kanavalla 11.9.

e638375_d72bf3c97d3b7daa1aad4567925c9d33

Duudsonit tuli taloon on täällä taas! Duudsoneista Jarppi Leppälä, HP Parviainen ja Jarno Laasala lähtevät jälleen kiertämään maata ja taklaamaan ihan tavallisten suomalaisten perheiden arjen ongelmia. Tuore neljäs tuotantokausi nähdään MTV3-kanavan syysohjelmistossa tiistaisin 11.9. klo 20 alkaen.

Duudsonit lähtevät jälleen selvittämään tavallisten suomalaisten perheiden ongelmia epätavalliseen duudsonmaiseen tyyliinsä. Perheiden ongelmista ei haastetta puutu: Duudsonit lähtevät selvittämään mm. kipeää koulukiusaamisongelmaa, teinien ja vanhempien vakavaa keskinäistä luottamuspulaa ja aviokriisin jäljiltä repaleiseksi jääneen perheen tilannetta. Duudsonit kohtaavat myös todellisen kepposkuninkaan, ylivilkkaan lapsikatraan kanssa taistelevan sinkkuäidin sekä 11-lapsisen suurperheen ongelmineen. Mutta miksi palokunta saapuu paikalle, miksi ruokakaupassa syntyy täysi kaaos ja miten taskuparkkeeraus voi räjähtää? Entä mihin tarvitaan Batman?

Uudella tuotantokaudella nähdään täyslaidallinen Duudsonien omintakeisia ongelmaratkaisumalleja, suuria tunteita ja liikutuksen kyyneliä.

– Tämä on tärkein ohjelma, joka me ollaan koskaan tehty! Pystyimme auttamaan perheitä joissa vierailimme, ja jaksojen tarinoihin pystyy samaistumaan myös kotisohvalla. Näin ohjelman vaikutus ulottuu läpi Suomen, kertoo Jarno Laasala.

Kahden päivän ajan kussakin perheessä asuvat Duudsonit ottavat ohjat käsiinsä ja ravistelevat tempauksillaan perheen kipukohtia. Tavoitteena on tuoda uusia oivalluksen avaimia perheen ongelmiin, jotka tavalla tai toisella liittyvät koko perheen hyvinvointiin. Ongelmanratkaisukeinot Duudsoneilla ovat tosin aivan omanlaisensa: he uskovat positiiviseen anarkiaan, missä mikään ei ole mahdotonta!

– Olihan mahtavaa huomata, kuinka perheet ottivat meidät niin avosylin vastaan ja heittäytyivät täysillä mukaan. Tuntuu myös siltä, että itse on oppinut perheiltä arjesta ja elävästä elämästä vieläkin enemmän kuin aiemmilla kausilla, pohtii Jarppi Leppälä.

– Mielenkiintoistahan tässä on se, että vaikka me Duudsoneina mennään yllättämään perheitä meidän tavalla, niin lopulta ne on ne ihmiset, jotka yllättää meidät ainutlaatuisuudellaan ja positiivisuudellaan, HP Parviainen jatkaa.

Duudsonit ovat tällä kaudella reissuaa ympäri Suomea. Perheiden luona vierailtiin Kyrössä, Terälahdella, Sippolassa, Parolassa, Hämeenlinnassa, Vähäkyrössä, Kaustisella ja Hollolassa.
Duudsonit tuli taloon MTV3-kanavalla ja Katsomossa tiistaisin 11.9. klo 20 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

mtv.fi/duudsonittulitaloon
#duudsonittulitaloon

Duudsonit tuli taloon -ohjelma on MTV:lle tuottanut Rabbit Films.