Category Archives: Nelonen

:NELONEN: Tässä ovat uudet Vain elämää -tähdet – mukana Erika Vikman, Mikko Alatalo, Yona, Redrama, Pete Parkkonen, Meiju Suvas, Jyrki 69 ja Tommi Läntinen

Redrama, Pete Parkkonen, Yona, Tommi Läntinen, Erika Vikman, Jyrki69, Meiju Suvas ja Mikko Alatalo suuntaavat tänään Hirvensalmen Satulinnaan. KUVA: PETRI AHO/NELONEN

Uusi Vain elämää -kausi kuljettaa kahdeksan koko kansan tuntemaa artistia tunteikkaalle musiikkileirille Hirvensalmen Satulinnaan. Siellä artistit tutustuvat toisiinsa musiikin avulla ja esittävät omat persoonalliset versionsa toistensa kappaleista.

13:nnella Vain elämää -kaudella mukana ovat Erika VikmanMikko AlataloYonaRedramaPete ParkkonenMeiju SuvasJyrki 69 ja Tommi Läntinen.

Suomalaisten rakastama ohjelma täyttää syksyllä pyöreitä, sillä Vain elämää alkoi kymmenen vuotta sitten.

Syksyllä nähtävällä 13:nnella kaudella kuullaan jälleen upeita Vain elämää -kappaleita ja jaetaan hetkiä, joista ei puutu suuria tunteita.

Vain elämää -ohjelman 13. tuotantokausi starttaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

 

:NELONEN: Me postilaiset -sarja kertoo postilaisista ja heidän työarjestaan asiakkaidemme palvelemiseksi

Marraskuussa 2021 alkaa historian ensimmäinen Me postilaiset -tv-sarja, jossa seurataan ammattilaistemme työarkea ja katsojat pääsevät näkemään miten monimuotoisia palveluita Posti tuottaa ja kuinka monenlaisia työtehtäviä postilaiset tekevät.

Nelosen uudessa hyväntuulisessa Me postilaiset -ohjelmassa seurataan kymmentä Postin työntekijää, jotka työskentelevät erilaisissa työtehtävissä ympäri Suomea. Tutuksi tulevat Postin moninaiset työtehtävät muun muassa jakelussa, lajittelussa ja kuljetuksessa ja pääsemme myös kurkistamaan posti- ja lajittelukeskusten seinien sisälle sekä rekkakuljetuksen kyytiin. Pääkaupunkiseudun toimipisteiden lisäksi tutustutaan työntekijöihimme Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Sodankylässä ja tietenkin Joulupukin pääpostiin Rovaniemellä.

”Postilaiset ovat alamme parhaimpia ammattilaisia, jotka jo lähes 400 vuoden ajan ovat tehneet tärkeää työtä suomalaisten toimivan arjen eteen. Posti on tuttu lähes kaikille, ja postilaisille asiakkaiden palveleminen ja lähetysten vieminen perille on aina ollut kunnia-asia. Ohjelma tuo hienosti esille toimintamme laajuutta, vaihtelevaa arkeamme ympäri Suomen aina pääkaupunkiseudulta Sodankylään asti. Tunnistan ohjelmasta hyvin postilaisten aidon äänen ja ammattiylpeyden”, sanoo Anna Salmi, Postin brändistä, viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaava johtaja.

Päähenkilöiden ja heidän toimipisteidensä lisäksi jokaisessa sarjan jaksossa esitetään Minun tarinani -osa. Näissä pääsevät ääneen postilaiset, jotka kertovat työstään ja arjestaan Postilla, heillä on pitkä työhistoria kiinnostavine käänteineen tai Posti on ollut jollain tavalla erityisen merkityksellisessä roolissa heidän elämässään. Vaikka tarinaa kerrotaan henkilöiden kautta, ohjelma keskittyy työntekoon Postilla.

Kymmenosainen Me postilaiset -sarja alkaa 3. marraskuuta klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Poliisit-sarjan 13. kaudella nähdään kaksi poikkeuksellista jaksoa

rsz_poliisit_kausi_13_logo_02

Poliisit tv-sarja on yksi Suomen pitkäaikaisimmista dokumentaarisista seurantaohjelmista. Tänään käynnistyvän kauden ensimmäisessä jaksossa seuraamme poliisin työtä koronarajoitusten vallitessa ja Uudenmaan rajan ollessa suljettu. Vaikka kadut ammottivat tyhjyyttään, eivät poikkeusolot ja rajoitukset vähentäneet poliisin työtehtäviä.

Tulevalla kaudella mukana nähdään tuttuja mutta myös uusia kasvoja

– Poliisit on tuonut jo sata konstaapelia suomalaisten kotisohville. Poliisiammattikorkeakoulun tutkimuksen mukaan suurin osa heistä on kokenut työtilanteiden hoitamisen helpottuneen jollain tavalla tai ainakin osittain sen vuoksi, että heidät oli tunnistettu tv-poliiseiksi, kertoo viestintäpäällikkö Marko Luotonen.

Mukana kaudella ovat aiemminkin tutut partiot; Kouvolasta Tiina Ahtiainen ja Petri Karonen, Hyvinkäältä Miika Peltoniemi ja Jouni Järvinen, Oulusta Kalle Luukkonen ja Sauli Ylikulju sekä poliisikoira Jussi.

Uusiakin kasvoja nähdään, kun Helsingistä tuttu Nico van Ooik saa mukaansa Nicklas Borodulinin – mutta tällä kertaa maijaan. Helsingin ratsupoliisissa Jenni Ahomäen rinnalla nähdään Juha Paananen. Uusina partioina kaudella ovat Raaseporin Johanna Lindroos ja Rikard Lindroos sekä Inarijärven venepartio Janne Kaikkonen ja Jari Autti.

– On hienoa saada mukaan uusia partioita ja uusia paikkakuntia. Tulevalla kaudella poliisin työtä seurataan Raaseporista Inariin asti. Murteiden ja paikkakuntien kirjo kiinnostavat katsojia. Tehtävien kirjo on kuitenkin hyvin yhtenevä läpi koko Suomen, paikkakunnassa riippumatta, kertoo poliisitarkastaja Marko Savolainen.

500. jakso syventyy poliisityön ääripäiden tunteisiin

Poliisit -sarjaa on tehty jo 500. jaksoa. Tämän kunniaksi uudella 13. kaudella esitetään poikkeuksellisen tunteellinen erikoisjakso. Jaksossa palataan ajassa taaksepäin, ja esitellään sarjan aikaisemmilla kausilla olleita poliiseja ja partioita.

– Erikoisjaksossa syvennytään kaikkein mieleenpainuvimpien tehtävien kautta poliisin kokemiin ääripäiden tunteisiin. Missä tilanteessa poliisit itkevät? Milloin poliisin pokka pettää? Miltä tuntuu poliisin näkökulmasta turvattomuus, hämmennys, suru, kiitollisuus tai ylpeys? ynnää Luotonen.

Kaudella nähtävä 500. jakso tuo monta vanhaa keikkaa pintaan ja mieleen näissä kaikissa eri kategorioissa.

– Jokainen poliisi on työssään nähnyt asioita, joita kenenkään ei pitäisi joutua näkemään ja joutunut menemään tilanteisiin mihin kenenkään ei pitäisi joutua menemään. 500. jakson poliisimiesten haastatteluissa kiteytyy kuitenkin koko poliisityön ydin, päättää poliisitarkastaja Marko Savolainen.
Sarja on katsottavissa Nelosella 11.1. klo 20 alkaen. 

Nelonen Media siirtää maksukanaviensa sisällöt Ruutuun

ruutu-logo-2017

Tapa katsoa viihdeohjelmia on monipuolistunut ja sisältöjä halutaan katsoa yhä enemmän ajasta sekä paikasta riippumatta. Maksukanavilta tutut viihdeohjelmat ja urheilulähetykset ovat jatkossa katsottavissa Ruutu-palvelussa.

Nelonen Media lopettaa maksu-tv-liiketoimintansa ja siirtää kaikki maksulliset sisällöt Ruutu-palveluun. Maksukanavien lähetys loppuu 1.9.2018. Kanavat ovat olleet katsottavissa sekä Ruudussa että operaattoreiden maksupaketeissa.

”Nelonen Media on kasvattanut Ruudun viihde- ja urheilutarjontaa, eikä varsinkaan live-urheilulähetyksiä haluta rajata käytettävissä olevien kanavien määrällä. Ruudussa voi seurata useita kotimaisia palloilusarjoja, ja haluamme tarjota faneille näistä mahdollisimman monta ottelua, vaikka lähetysajat olisivat päällekkäisiä. Myös tapa katsoa viihdeohjelmia on monipuolistunut – sisältöjä halutaan katsoa yhä enemmän ajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun se itselle parhaiten sopii”, Nelonen Median kuluttajaliiketoiminnan johtaja Lassi Tasajärvi sanoo.

Tilausvideomarkkina ja myös Ruudun asiakasmäärä ovat kasvussa.

”Ruudun tilaajamäärä on jo pitkään ollut suurempi kuin maksu-tv-paketeillamme yhteensä. Valikoimaa ja joustavuutta on huomattavasti enemmän kuin perinteisillä maksu-tv-kanavilla”, Tasajärvi jatkaa.

Syyskuun alussa lähetyksensä lopettavat viihdekanavat Ruutu+ Leffat & SarjatRuutu+ DokkaritRuutu+ Lapset ja urheilukanavat Ruutu+ Urheilu 1–8. Näiltä kanavilta tutut sisällöt ovat jatkossa katsottavissa Ruutu-palvelussa.

”Yhteistyömme maksu-tv-kanaviamme paketoineiden operaattoreiden kanssa jatkuu tulevaisuudessakin, vaikka se muuttaakin muotoaan. Ruutu-palvelu toimii jo nyt useilla operaattoreilta hankittavilla laitteilla”, Tasajärvi toteaa.

Ruudun maksulliset sisällöt ovat tilattavissa osoitteesta Ruutu.fi. Samasta paikasta löytyy myös päivittyvää lisätietoa palvelun saatavuudesta eri laitteille.

Maksullinen Ruutu+ tarjoaa urheilun ystäville tärkeimmät kotimaiset palloilusarjat: Superpesiksen, Veikkausliigan, lentopallon Mestaruusliigan ja Salibandyliigan ottelut. Ruutu+-asiakkaille on tarjolla myös laadukasta viihdettä, esimerkiksi Ruutu-alkuperäissarjat rikosdraama Keisari Aarnio ja Kummeli-sketsiryhmästä tuttujen koomikoiden Kontio & Parmas -draamakomedia sekä syksyllä alkava supersuosittu Syke-sairaaladraama.

Laita Haddaway soimaan! Uusi radiokanava HitMix aloittaa perjantaina

afbce8e095f877f2_800x800ar

Nelonen Median ja Mediatakojien uusi yhteinen musiikkipainotteinen radiokanava HitMix tarjoaa eniten hittejä 90-luvulta tähän päivään.

Uusi 90-luvun ystäviä superpalveleva radiokanava HitMix aloittaa lähetyksensä perjantaina 15. syyskuuta. Nelonen Median ja Mediatakojien yhteisen kanavan kuuluvuusalueella asuu lähes kolme miljoonaa suomalaista, ja tavoitteena on laajentaa kanava valtakunnalliseksi. 90-luvun musiikkiin painottuva kanava on maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen.

”Olemme tehneet Mediatakojien kanssa reilu vuosi sitten lanseeratussa Helmiradiossa erittäin hyvää yhteistyötä, jota on nyt ilo jatkaa HitMixissä. Vahvistamme uuden kanavan myötä asemaamme kaupallisesti tärkeimmän kohderyhmän, 25–44-vuotiaiden, markkinajohtajana”, Nelonen Median radioiden johtaja Jussi Suvanto sanoo.

Ensimmäisten viikkojen ajan Hitmixissä soi musiikki. Kuulijoilta toivotaan erityisesti alkuvaiheessa palautetta ja kappaletoiveita kanavan lopullisen linjan rakentamiseksi. Palautetta voi antaa perjantaista alkaen osoitteessa hitmix.fi.

Kanavan juontajat, muun muassa Helmiradion aamusta tuttu Ari Hursti ja Radio Suomipopin aamupäivää juontanutKimmo Sainio , ovat äänessä lokakuun alusta alkaen, mutta musiikki on HitMixissä pääroolissa. Kanavan sydän on 90-luvun nopearytminen musiikki, mutta soittolistalle mahtuu myös uudempia 2000- ja 2010-lukujen kappaleita. Päivittäin kello 9 ja 21 ohjelmassa on 90 minuuttia puhdasta 90-luvun musiikkia, ja nämä soittolistat tulevat myös audiosisältöpalvelu Suplaan.

”Ysäribuumi on ollut havaittavissa musiikissa jo hetken aikaa. Uudella kanavalla kuullaan musiikkia Aikakoneesta David Guettaan. Varsinkin vanhat eurodance-hitit näyttävät tutkimusten mukaan viehättävän kuulijoita. Näitä kappaleita on mausteena eri radiokanavilla, mutta nyt 90-luvun biiseille on ihan oma kanavansa”, Nelonen Median musiikkipäällikköMikko Koivusipilä kertoo.

HitMixin lähetykset tehdään aamupäivisin Sanomatalon radiostudiosta, mutta iltapäivisin kanavalla kuullaan myös alueellisia ohjelmia. Kanava mahdollistaa mainostajille sekä paikalliset että valtakunnalliset ratkaisut ja näiden yhdistelmät. Valtakunnallisen ja pääkaupunkiseudun mainonnan myy Sanoma Media Finlandin mediamyynti, kun taas muusta paikallisesta mainonnasta vastaa Mediatakojat.

”Tällä yhteistyöllä haluamme vahvistaa radiotarjontaa suurimpien kaupunkien alueilla ja tarjota myös alueellisille mainostajille lisää tavoittavuuksia. Omaa ysärikanavaa on varmasti jo odotettu markkinoilla, ja idea tukee hyvin nykyisiä alueellisia kanaviamme”, Mediatakojien toimitusjohtaja Sampsa Jolma toteaa.

Hitmix kuuluu pääkaupunkiseudulla samalla taajuudella kuin Metro Helsinki, joka lopettaa lähetykset Hitmixin aloittaessa. Turussa, Porisssa ja Raumalla Zoom FM muuttuu alueelliseksi HitMixiksi, samoin Tampereella Radio Manse muuttuu HitMixiksi. Jyväskyläläinen Radio Kompassi ja Radio Kuopio liittyvät HitMixiin loka–marraskuun vaihteessa, säilyttäen vahvat paikalliset iltapäivälähetykset alueillaan. Nelonen Median audiosisältöpalvelu Suplassa HitMixiä voi kuunnella missä vain.

HitMixin kuuluvuusalueet ja taajuudet

Helsinki 95,2Mhz
Hyvinkää 91,6 Mhz
Jyväskylä 88,0 Mhz
Kuopio 95,6 Mhz
Nilsiä/Siilinjärvi 89,3 Mhz
Pori 102,4 Mhz
Rauma 92,9 Mhz
Tampere 99,1 Mhz
Turku 99,0 Mhz
Varkaus 104,0 Mhz
Äänekoski 88,4 Mhz

Elisa Viihde, Nelonen, Solar Republic ja BBC tuovat Suomeen suosikkisarja Konttorin – Sami Hedbergistä Suomen Ricky Gervais

12938182_1076282002395253_3229166618080693645_n

Suosittu brittiläinen komediasarja Konttori (The Office) saapuu Suomeen. Suomen Konttorin päätähtenä nähdään tunnettu koomikko Sami Hedberg.

Elisa Viihde, Nelonen, Solar Republic ja Iso-Britannian yleisradioyhtiö BBC tuovat Suomeen maailmalla menestyneen, useita viihdealan palkintoja kahmineen televisiosarja Konttorin (The Office).

Maailmanlaajuisesti The Office tunnetaan erityisesti Ricky Gervaisista, joka näytteli kulttisarjan päähahmoa, paperiyrityksen omaperäistä johtajaa David Brentiä. Gervais toimi myös sarjan käsikirjoittajana.

Jättimenestykseen noussutta The Officea tehtiin Britanniassa vuosina 2001–2003. Lisäksi sarjasta on yhdysvaltalainen, kanadanranskalainen, ranskalainen, saksalainen ja ruotsalainen versio. Suositussa Yhdysvaltalaisessa versiossa pomoa näytteli Steve Carell.

Päätähtenä Sami Hedberg

Suomen Konttorin päätähtenä nähdään suosittu koomikko ja näyttelijä Sami Hedberg.

– Elisa Viihde on jo pitkään panostanut merkittävästi kotimaisiin elokuviin sekä alkuperäissarjoihin. Haluamme tarjota asiakkaillemme heidän mieltymystensä mukaisia ohjelmia, ja kotimainen viihde kiinnostaa heitä. Teemme jatkuvasti yhteistyötä televisio- ja elokuva-alan eri toimijoiden kanssa, ja on ainutlaatuista tehdä Elisa Viihteen alkuperäissarjaa, Suomen Konttoria, yhdessä Nelosen ja BBC:n kanssa. Nykypäivään päivitetty Suomen Konttori sopii loistavasti viihdyttämään asiakkaitamme, kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnasta vastaava Ani Korpela.

– Satsaamme Nelosella kotimaiseen laatuun sekä suuriin tv-persooniin, ja Sami Hedberg on juuri sellainen. Häntä parempaa David Brentiä maasta ei löydy. On ilo tehdä ensimmäistä kertaa tämän kaltaista yhteistyötä Elisa Viihteen ja BBC:n kanssa, ja kokeilla uusia tapoja laadukkaan tv-viihteen esittämisessä eri väylissä, Nelonen Median kotimaisten ohjelmien päällikkö Unne Sormunen kertoo.

”Yksi urani kohokohdista”

Elisa Viihteelle ja Neloselle sarjan tuottaa Solar Republic.

– Tässä projektissa mukana oleminen on urani osalta yksi suurimmista kohokohdista. Komediasarjassa esiintyminen on ollut haaveeni lapsesta asti, mutta juuri the Office- sarjan päärooli on minulle suunnaton kunnia ja ilo, kommentoi Sami Hedberg.

– Mietimme pitkään millainen olisi kotimainen versio The Office komediasarjasta, sillä se on rakennettu loppupeleissä todella perisuomalaisista elementeistä: häpeästä ja arkuudesta lähtevistä väärinymmärryksistä, lisää tuottaja Jesse Fryckman.

Konttorin kuvaukset käynnistyvät 22. elokuuta.

Suomen Konttori nähdään ensimmäisenä Elisa Viihteessä ensi maaliskuussa, Nelosella syksyllä vuonna 2017.

 

Koskettava hittiohjelma Kadonneen jäljillä Neloselle – juontajana nähdään Anni Hautala!

13109133_1113079965423695_782197152_n

Aito Media ylpeänä esittää: Kadonneen jäljillä -ohjelma lähtee tuotantoon ja esitetään Nelosella. Hae mukaan! #nelonen #kadonneenjäljillä @annihautala

Haku Nelosen Kadonneen jäljillä -ohjelmaan alkoi tänään. Ohjelmassa suomalaiset ihmiset etsivät kadonneita rakkaitaan, kuten sukulaisiaan, joihin yhteys on katkennut vuosia tai vuosikymmeniä sitten. Ohjelman juontaa Anni Hautala.

”Fiilis päästä mukaan ohjelmaan on mahtava! Itse olen aikoinaan katsonut sarjaa ja itkenyt kuten suurin osa suomalaisista. Suuria tunteita siis luvassa”, Anni Hautala sanoo.

”Eniten haluaisin nähdä onnellisia ilmeitä ja onnen hetkiä. Sitä toivon kaikkein eniten että sarjaan hakeutuneet ihmiset löytävät etsimänsä!”

Kadonneen jäljillä -ohjelmassa etsitään kadonneita rakkaita, joihin yhteys on syystä tai toisesta katkennut. Pohdinnat kadoksissa olevasta isästä, katkenneesta yhteydestä parhaaseen ystävään, puuttuvat tiedot omista sukujuurista tai menetetystä rakkaudesta eivät jätä mieltä rauhaan.

”Rohkaisen ihmisiä hakemaan ohjelmaan mukaan, sillä elämä on liian lyhyt miettimiselle, että pitäisikö joskus selvittää missä se ihminen on tai kuka se ihminen olikaan. Nyt siihen on mahdollisuus! Me lähdetään, mukaan, autetaan ja viedään, saatetaan koko ajan. Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen!” Hautala rohkaisee.

Ohjelman Neloselle tuottaa Aito Media.

 

Suomen suosituin juontaja Jaajo Linnonmaa veti lauantai-illan katsotuimman tv-show’n Suomessa

12362812_902181259862913_6124812559476914693_o
Yksi show ei montaa miestä kaipaa! Jaajo Linnonmaan isännöimä eilinen (6.2.) kolmas Haluatko miljonääriksi? -jakso keräsi jälleen viikonlopun tv-katsojat Neloselle! Kovassa lauantai-illan tv-kilpailussa Haluatko miljonääriksi? oli illan katsotuin tv-ohjelma koko Suomessa.
Lauantai-illan tv-tarjonnasta huolimatta eilinen (6.2.) Haluatko miljonääriksi? -jakso tavoitti 1 247 000, keskikatsojamäärän ollessa 828 000. Luvusta puuttuu vielä tallennettu katselu.
Haluatko miljonääriksi? jäi jälleen kutkuttavan jännään vaiheeseen, kun David “Taavi” Viljanen tavoitteli entistä suurempia summia. Lauantain jakso päättyi 30-vuotiaan konduktöörin klaarattua itselleen 5 000 euroa, ja ensi viikolla miljoonajahti jatkuu entistä kovemmilla panoksilla.
“Ikää 30 vuotta, neljä lasta himassa ja hänkin on kaksosten isä. Yritän kannustaa hänet mahdollisimman pitkälle!”, Jaajo sanoo.
Haluatko miljonääriksi? on tähän mennessä vuoden 2016 katsotuin kotimainen tv-viihdeohjelma Suomessa, ja samalla Nelosen 2000-luvun katsotuin lauantain tv-show. Kanavan aikaisempi ennätys oli vuonna 2011 esitetyllä Talent Suomi -viihdeohjelmalla.

:NELONEN: Tässä on kolmannen kauden uskomaton Vain elämää -artistikattaus!

10382604_517286748398500_6271701980287486880_o

Kolmas Vain elämää –kausi Nelosella tarjoaa käsittämättömän hienon artistiseitsikon: toistensa kappaleita tulkitsevat Jenni Vartiainen, Samuli Edelmann, Vesa-Matti Loiri, Paula Vesala, Toni Wirtanen, Paula Koivuniemi ja Elastinen.

Katso, mistä syystä kukin artisti lähti mukaan ohjelmaan! Luvassa on upeita musiikkiesityksiä, naurua, iloa, liikutusta ja koskettavia tarinoita uran varrelta – tätä on huippusuosittu Vain elämää! Hirvensalmen Satulinnaan saapuu seitsemän artistia, jotka kahdeksan intensiivisen päivän ajan tulkitsevat toistensa tunnettuja kappaleita omalla tyylillään.

Joka päivä joku saa kunnian olla päivän artisti, joka päättää päivän kulusta sekä lounas- ja päivällistarjoilusta. Ruokailujen aikana artistilla on aikaa muistella uraansa ja elämäänsä ja kuunnella omia rakkaita kappaleitaan toisten huippuartistien tulkitsemina.

Vain elämää huipentuu yhteiseen duettopäivään, jolloin viikon aikana syntyneet ystävyydet kruunataan upeilla duettoesityksillä.

Kolmas kausi nähdään syksyllä 2014 Nelosella.

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/vain-elamaa

https://www.facebook.com/vainelamaa

Moskito Television: Ilouutinen Mustat lesket -faneille: Kakkoskausi luvassa!

mustat_lesket_kausi_1_promo_johanna_veera_kirsi_1024x576
Katsojien suursuosikiksi Nelosella noussut ja katsojaennätyksiä rikkonut Mustat lesket saa jatkoa. Nelonen Media on tilannut tuotantoyhtiö Moskito Televisionilta toisen kauden suosikkidraamasarjasta.
Mustat lesket oli kevään 2014 kehutuin draamasarja Suomessa ja samalla koko Nelosen historian katsotuin draamasarja. Jaksojen ensiesityksillä oli keskimäärin 600 000 katsojaa, ja yksittäiset jaksot tavoittivat keskimäärin 933 000 katsojaa.
Mustien leskien ensimmäinen kausi on ollut huikea menestys myös netissä. Jaksoja on käynnistetty Ruudussa kevään aikana lähes 1,4 miljoonaa kertaa. Lukuun sisältyvät ne innokkaimmat fanit, jotka katsoivat koko sarjan yhdeltä istumalta Ruutu+-palvelussa.
Mustat lesket onkin saanut katsojilta runsaasti myönteistä palautetta; katsojat ovat hehkuttaneet sarjaa ”parhaaksi kotimaiseksi draamasarjaksi pitkään aikaan” ja kehuneet sen olevan ”täysin kansainvälistä tasoa”. Kiitosta ovat niittäneet niin käsikirjoitus, näyttelijäntyö kuin musiikkivalinnatkin. Juonenkäänteistä on käyty kiivasta keskustelua, ja ensimmäisen kauden lähestyessä loppuaan fanit alkoivat jo kysellä jatkoa Mustille leskille. Heidän toivomuksiinsa on siis nyt vastattu: jännittävään ja hieman arvoitukselliseen tilanteeseen päättynyt ensimmäinen kausi saa jatkokseen toisen tuotantokauden.
– Leskethän jäivät vähän niin kuin jännään paikkaan ensimmäisen kauden lopussa. Rivit ovat hajalla, ja Jukka tietää nyt, että oma vaimo yritti tappaa hänet. Toisen kauden suunnitelmia en voi sen suuremmin vielä paljastaa. Ehkä sen verran kuitenkin, että kierrokset kovenevat, paukut kasvavat ja tarina ottaa uuden todella jännittävän käänteen heti kauden alussa. Ja uusia romansseja on luvassa, kuten ruumiitakin, kertoo Moskiton Roope Lehtinen, sarjan vastaava tuottaja ja toinen kehittäjistä.