Category Archives: Iskelmä

Iskelmäradion juontajat saivat elämänsä kasteen

a2ed9d7b1cbf2e19_800x800ar

Iskelmäradio käynnisti keskiviikkona Tampereen Keskustorilla Jäitä hattuun -hyväntekeväisyyskampanjan. Juontajat Anna-Mari Raaska, Antti Granlund, Satu Kotonen ja Mikko Siltala saivat päähänsä ämpärillisen jäävettä ja haastoivat kampanjaan mukaan artisteja ja radion kuuntelijoita. Haasteen saivat mm. Toni Wirtanen ja Jannika B, Antti Tuisku, Costello Hautamäki, Elias Kaskinen ja Arttu Wiskari.

Tempauksella halutaan herättää keskustelua koulukiusaamisesta ja kerätä rahaa koulukiusaamista ennaltaehkäisevään työhön. Jäitä hattuun -kampanjassa haasteen saanut kannustetaan videoimaan oman “jäitä hattuun” -suorituksensa ja haastamaan mukaan lisää ihmisiä. Haasteeseen vastattuaan henkilö lahjoittaa Mannerheimin lastensuojeluliitolle 10 euroa. Mikäli haasteesta kieltäytyy, summa on 50 euroa.

“Tämä on mahtava juttu. Jäitä hattuun on hyvä laittaa myös kun puhutaan koulukiusaamisesta. Rauhoitetaan tilanne ja lähdetään sitten katsomaan kokonaisuutta,” kertoo tilaisuutta Keskustorilla todistanut Tiia Posa Mannerheimin lastensuojeluliitosta.

Alun perin amerikkalaisessa “Ice Bucket” –kampanjassa tunnetut henkilöt ovat kaataneet jäävesisankoja päähänsä levittääkseen tietoisuutta ALS-taudista ja tempaukseen ovat osallistuneet mm. Lady Gaga , Justin Timberlake , Jessica Alba , Charlie Sheen ja Jon Bon Jovi .

SBS Discovery Radio toi Yhdysvalloissa viraalisti levinneen ”Ice Bucket Challengen” Suomeen Iskelmä- ja The Voice –radioiden juontajien voimin.

:RADIO: Iskelmän Aamuklubi kauppakeskuskiertueella kesäkuussa

574675674657465453

Iskelmän Aamuklubi kiertää Tampereella, Turussa ja pääkaupunkiseudulla kauppakeskuksissa kesäkuun aikana. Kauppakeskuksissa pääsee seuraamaan Iskelmän Aamuklubin suoraa lähetystä kello 14.00-17.30 ja kiertueella on mukana myös joukko huippuartisteja esiintymässä sekä julkkiksia haastateltavana. Isyyslomaa viettämässä olevaa Aamuklubin Antti Granlundia tuuraa kiertueella Mikko Siltala.

Kiertueviikon ajan Iskelmässä on kaikki väärinpäin. Satu Kotonen tarjoilee Iskelmän iltapäivälähetyksen jo kello 6 – 10 ja Aamuklubin tapaat iltapäivisin kauppakeskuskiertueella. Kiertueen artistivieraat esiintyvät joka päivä noin klo 14.00, 15.20 ja 17.00.

–           Kauppakeskuskiertue tuo Iskelmän lähemmäksi kuuntelijoita. Tapahtumistaan Iskelmä tunnetaan – ja hyvästä meiningistä, summaa Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala kauppakeskuskiertueen

Kiertueaikataulu

Ma 9.6. Koskikeskus, Tampere
Artistivieraana Lauri Tähkä

Ti 10.6. Skanssi, Turku
Artistivieraana Jukka Poika

Ke 11.6. Sello, Espoo
Artistivieraana Jorma Kääriäinen

To 12.6. Itis, Helsinki
Artistivieraana Jonne Aaron

Pe 13.6. Jumbo, Vantaa
Artistivieraana Elias Kaskinen ja Janna

http://www.iskelma.fi/