Category Archives: FOXTV

FOX-TV: SAAKO OLLA SÄHKÖÄ? Suosittu Melkein MENSA saa jatkokauden syksyllä

Melkein MENSA -viihdekisailu palaa FOX-TV-kanavalle viidennen kauden jaksoilla syksyllä Eero Ritalan ja Juha Perälän vauhdittamana.

Melkein MENSA -viihdekisailu palaa FOX-TV-kanavalle viidennen kauden jaksoilla syksyllä. Syksyn haasteissa itsensä likoon laittavat entistä mielenkiintoisemmat julkkisvieraat.

Huvittava ja jännittävä koko kansan visailuohjelma Melkein MENSA on absurdi tietokilpailu, jossa kysymyksiin vastaamista hankaloittavat toinen toistaan hullunkurisemmat tilanteet. Tuttuun tapaan kussakin jaksossa on kysymyksiä kahden eri teeman ympärillä ja kaksi joukkuetta kilpailee toisiaan vastaan.

Tässä hyvän tuulen show’ssa nähdään kauden täydeltä metkoja kannustimia muistuttamassa kilpailijoita oikeista vastauksista. Uusia haasteita on kehitelty ja luvassa on mitä mielikuvituksellisimpia yllätyksiä.

-Melkein MENSA on ehdottomasti pitänyt paikkansa suomalaisten perheiden viihdyttäjänä. Edelleen kanavan katsotuimpiin ohjelmiin lukeutuva Melkein MENSA on aikaisempien kausien tapaan pysynyt katsojien suosikkina, FOX:n kanavajohtaja Elina Mustelin kertoo.

Melkein MENSA jatkuu syksyllä totuttuun tapaan tiistai-illoissa FOX-kanavalla. Ohjelmaa isännöi tulevallakin kaudella nojatuolissaan juontajanpaikkaa pitävä Juha Perälä, joka haastaa erityisesti vakiokapteeni Eero Ritalaa muistamaan oikeita vastauksia.

– Välillä oikein yllättää miten paljon Eero Ritala itse asiassa tietää, Perälä kehuu, mutta jatkaa heti, samalla se toki aina harmittaa kun ei saa kannustaa Eeroa, esimerkiksi sähköllä.

Kuten ennenkin, vastausten tulee olla viisaita, vaikka tehtävät ovat typeriä. Uudella kaudella nähdään tietysti vanhoja suosikkihaasteita höystettynä uusin twistein sekä aivan uusia tapoja vastata tietokilpailukysymyksiin.

– Omat uudet suosikkini ovat Rodeoankka ja Hajukoppi, eihän siitä voi tulla mitään järkevää! Perälä nauraa. Kuvaukset alkavat tänään ja olen ihan fiiliksissä! Meillä kaikilla on varmasti ihan super hauskaa ja uskon, että tunnelma välittyy kotikatsomoihin myös, Perälä jatkaa.

Melkein MENSAn uusi kausi nähdään syksyllä FOX-kanavalla. Kuten aiemmillakin kausilla, jaksot ovat jälkikäteen nähtävissä maksutta myös Ruutu-suoratoistopalvelussa.

FOX-kanavan uudessa musiikkiohjelmassa Robin jammailee julkkisvieraiden kanssa

Robin ja Osmo nähdään FOX-kanavan uudessa musiikkiohjelmassa, Robin – täydellinen ilta (kuva: Katja Tamminen)

Elokuussa nähdään jotakin aivan uutta, kun Robin Packalenin oma musiikkiohjelma pyörähtää käyntiin. Robinin vieraaksi illanviettoon saapuu kiinnostavia kotimaisia tähtiä.

Robin kutsuu Suomen tunnetuimpia vieraita viettämään yhdessä ikimuistoista iltaa kokaten, syöden ja keskustellen, uuteen ohjelmaansa, Robin – täydellinen ilta, jossa kattauksen kruunaavat Robinin ja vieraiden esittämät musiikkivedot.

– Olemme todella ylpeitä saadessamme tämän uuden musiikkiformaatin kanavallemme. Robin – täydellinen ilta täydentää upeasti tarjontaamme. Erityisen mielissämme olemme nimenomaan Robinista, jonka positiivinen ja iloinen persoona sopii ohjelman keulahamoksi täydellisesti, FOX:n kanavajohtaja Elina Mustelin iloitsee.

– On sanomattakin selvää, että olen todella innoissani. Ohjelma on ennen kaikkea hyväntuulinen, täynnä naurua ja rakkautta. Eniten olen fiiliksissä vieraistani, joiden myötä hommasta kehkeytyy hyvinkin spontaani ja villi. Illan alkaessa kukaan ei tiedä, mitä tuleman pitää, Robin nauraa.

Musiikillisten lahjojensa ohella Robin pääsee esittelemään myös kokkaustaitojaan. Ruuanlaitto on ollut lähellä miehen sydäntä jo pienestä pitäen.

– Ruoka ja sen tekeminen on tuonut minua lähemmäs niitä ihmisiä, joiden kanssa tykkään viettää aikaa. Ruuan tekeminen ystävilleni on myös tapani osoittaa, miten paljon arvostan heitä, hän toteaa.

Iltaa viettämään saapuvat esimerkiksi Mikael GabrielJuha TapioJannika BJorma UotinenIsac ElliotElastinenVilma AlinaViki ja KöpiKonsta Hietanen, Mikko Kuustonen ja Michael Monroe.

Ohjelman musiikillisesta tuotannosta vastaa moniosaaja ja multi-instrumentalisti Osmo Ikonen, joka on tullut suurelle yleisölle tutuksi esimerkiksi SuomiLOVE-bändin solistina sekä Sunrise Avenue -yhtyeen jäsenenä.

– Yleensähän musiikkiohjelmissa on bändi, mutta tässä ohjelmassa bändi olen yksin minä. Se tuntui tosi hauskalta haasteelta! Osmo toteaa.

Robin – täydellinen ilta alkaa elokuun lopussa FOX-kanavalla. Jaksot ovat jälkikäteen myös katsottavissa Ruutu-suoratoistopalvelussa maksutta.

:FOXTV: Gordon Ramsayn makuseikkailut -sarjan kolmas kausi tuo räiskyvän huippukokin Suomeen!

Gordon Ramsay kalastaa perinteisellä tavalla Kukkolankoskella Pohjois-Suomenssa. Kuva: Justin Mandel, National Geographic

Brittiläinen huippukokki Gordon Ramsay kiertää maailmaa Gordon Ramsayn makuseikkailut -sarjassa ja tutustuu eri maiden keittiöiden erikoisuuksiin paikallisten keittiömestarilegendojen johdolla. Uusi kausi alkaa Suomi-jaksolla!

Kolmannen kauden ensimmäinen jakso tuo Ramsayn Pohjois-Suomeen. Helsinkiläinen Michelin-keittiömestari ja ravintoloitsija Kim Mikkola perehdyttää ruokaa rakastavan britin suomalaisen gastronomian saloihin. Samalla päästään ihmettelemään myös suomalaisen kulttuurin ja kielen omituisuuksia.

Heti ensi metreillä Ramsay ja Mikkola haastetaan mukaan suopotkupallon naisten peliin. Gourmet-kaksikon ryvettyä perinpohjaisesti rämeessä on aika tutustua suomalaisen suon tarjoamiin hienostuneempiin makuvivahteisiin, kun Mikkola johdattaa Ramsayn marjametsälle ihmettelemään lappilaisten marjojen ainutlaatuista makeutta – ja maistelemaan muurahaiskeon antimia.

Ramsayn matka jatkuu Tornionjoelle, eikä koskenlaskusta kuivin jaloin selvitä. Saunassa kirjailija Katariina Vuori tutustuttaa brittikokin saunakokkauksen salaisuuksiin. Ramsay pääsee myös kokeilemaan paikallista perinnekalastustekniikkaa, lippousta. Kukkolankosken tunnetuimman herkun, varrassiian, valmistus on huippukokille varsinainen nopeustesti. Ramsay tutustuu myös tynnyritervanpolttoon, vaikka ei heti herkun maulle täysin lämpenekään.

Perinteiseen tapaan jakso huipentuu Ramsayn ja paikallisen kokin, Kim Mikkolan, väliseen kokkaustaistoon. Siinä leikkimieliset loukkaukset lentelevät ja nähdään, ettei edes huippukokilla kaikki aina mene keittiössä ihan putkeen.

Suomi-jakso nähdään ainoastaan National Geographic TV-kanavalla sunnuntaina 29. elokuuta klo 21.00.

FOX:lla nähdään maailmanluokan kimalletta ja kotimaisia tähtiä kun uusi viihdevisailu Onnenpyörä VIP pyöräytetään vauhtiin syksyllä!

OnnenpyoraVIP_FOX 1080x1080 Cristal Snow Niko Saarinen kuva Numi Nummelin

Onnenpyörä VIP -ohjelmaa juontaa Cristal Snow yhdessä Niko Saarisen kanssa.

Maailman tunnetuin game show tekee come-backin suurempana, upeampana ja säkenöivämpänä kuin koskaan aiemmin, kun puikkoihin hyppäävät viihdetaivaan kirjaimellisesti häikäisevimmät Cristal Snow ja Niko Saarinen.

Lokakuussa FOX lanseeraa uuden Onnenpyörä VIP -viihdevisailun, joka perustuu maailmanluokan tähtiformaattiin Celebrity Wheel of Fortune. Juontajana rohkeista asuistaan ja vikkelästä sanailustaan tunnettu Cristal Snow juontaa ohjelmaa täydessä tällingissä. Ohjelman toisena juontajana toimii tyylikkäänä mieskomeutta edustava Niko Saarinen, joka tässä formaatissa ei taatusti jää vain hiljaiseksi avustajaksi. Glitteriä ja glamouria ei ohjelmasta puutu, kun kisaajat ovat Suomen tunnetuimpia tähtiä. Kimalletta ja upeita asuja on luvassa yhtä varmasti kuin ohjelmassa tarjoillaan napakkaa sanailua ja huulenheittoa julkkisten kanssa.

– Olemme todella iloisia saadessamme tämän uuden kokoperheen visailun kanavallemme. Onnenpyörä VIP perustuu maailmanlaajuisesti hyvin menestykkääseen ohjelmaformaattin ja täydentää loistavasti hyvin menestynyttä kotimaista tarjontaamme kanavallaFOX:n kanavajohtaja Elina Mustelin kertoo.

– Odotamme Celebrity Wheel of Fortune formaatin lanseerausta Suomessa syksyllä FOX:lla, sanoo Paul Gilbert, vanhempi varapääjohtaja, Formaatit, ViacomCBS Global Distribution Groupista. Tämä pitkäikäinen game show on menestys Yhdysvalloissa ja olemme innoissamme, että saamme tuoda sen uutena versiona suomalaiselle yleisölle, hän jatkaa

Lokakuusta alkaen Onnenpyörä VIP tarjoaa joka maanantai-ilta tunnin ajan leppoisasti aivonystyröitä aktivoivaa koko perheen visailua sekä silmänruokaa kauniiden asujen ja upeiden kisaajien muodossa. Jokaisessa jaksossa kolme tunnettua suomalaista kisaa paikasta finaalissa. Finaalivoittaja valitsee palkintosummalleen oman hyväntekeväisyyskohteen. Finaaleja kauden aikana nähdään joka neljäs jakso, eli yhteensä kolme finaalia ja hyväntekeväisyyspalkintoa. Näin ollen kauden aikana nähdään yhteensä kaksitoista jaksoa ja 27 julkkista.

– Iik! Me ollaan Nikon kanssa niiiiin innoissamme kun päästään tekemään jotakin ihan uutta tähän formaattiin! Hihkuu Cristal SnowLupaan kaikille, että nyt nähdään älyttömän upeita luomuksia ja suomalaista tietämystä, mutta pääroolissa tietenkin vilpittömän suoraa sanailua ennennäkemättömässä viihdepaketissa!

Onnenpyörä VIP alkaa FOX-kanavalla lokakuussa 2021.

Tuotantoyhtiö: Rabbit Films

Kymppitonnin uusi kausi televisiossa maanantaina

kymppitonni_kuvaaja_saku_tiainen

Kuva. Saku Tiainen

Kaikkien julkkisvisailujen äiti Kymppitonni palaa FOX-kanavalle ensi maanantaina. Uudella kaudella tuumauskoppiin astuu hykerryttävä kattaus tunnettuja suomalaisia.

Klassikoksi kasvanut, suomalaisia vuosia viihdyttänyt visailuohjelma Kymppitonni jatkuu kuudennella kaudellaan FOX-kanavalla ensi maanantaina. Ohjelman uusissa jaksoissa mukana ovat muun muassa Pete Parkkonen, Peter Nyman, Pia Penttala, Alina Voronkova sekä Ali Jahangiri.

Kaudella osallistujat kisaavat 10 000 euron palkintopotista. Kauden aikana on perinteisesti kaksi finaalia, joiden kummankin voittaja valitsee oman voittopottinsa hyväntekeväisyyskohteen.

– Tälle kaudelle saimme mukaan poikkeuksellisen monipuolisen joukon julkkisvieraita. Joukossa on kaikkien tuntemia suomalaisia viihteen, kulttuurin, urheilun ja politiikan kentiltä, sanoo FOX:n kanavajohtaja Elina Mustelin.

Maanantaina nähtävässä ensimmäisessä jaksossa kisaavat jo perinteiseen tapaan Maisa Torppa ja Niko Saarinen. Heidän kanssaan arvuuttelemassa ovat Markus Pöyhönen, Iina-Katariina sekä Jaakko Parkkali. Toisen jakson erikoisvieraana on Arttu Wiskari sekä hänen mukaansa kutsumat ystävät Sami Hintsanen, Antti Ketonen, Susanna Ruotsalainen ja Hanna Kinnunen. Erikoisjaksossa onkin odotettavissa rentoa kavereiden keskeistä naljailua.

Kymppitonni palaa ruutuun FOX-kanavalla maanantaina 15.3. klo 20.00. Ohjelma on katsottavissa jälkikäteen maksuttomasta Ruutu-suoratoistopalvelusta: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/kymppitonni

Huippusuositun Melkein MENSAn uusi kausi alkaa FOX-kanavalla ensi tiistaina

melkein_mensa_kausi2_jakso2_ryhma2_2

Juha Perälän luotsaama Melkein MENSA -viihdekisailu palaa FOX-kanavalle toisen kauden jaksoilla tiistaina 16. helmikuuta. Kevään mittaan ohjelmassa nähdään vieraita viihteen ja kulttuurin eturivistä. Mukana ovat muun muassa Antti Tuomas Heikkinen ja Jarkko Niemi.

Melkein MENSA -viihdeohjelma keräsi suuren suosion jo ensimmäisellä kaudellaan ja oli esityskautensa ajan FOX-kanavan katsotuin ohjelma. Jatkoa sähköshokeille ja kärpäslätkille saadaan ensi tiistaista lähtien, kun ohjelman uusi kausi starttaa. Ohjelman juontajana jatkaa Juha Perälä, ja toisen joukkueen vakiokapteenina nähdään tuttuun tapaan Eero Ritala.

Ohjelman kussakin jaksossa käsittelyyn otetaan kaksi erillistä teemaa, joihin liittyvissä tehtävissä vastakkain kilpailee kaksi joukkuetta. Ohjelmassa tyhmyydestä rangaistaan, ja vastaamiseen lisämaustetta tuovat eriskummalliset ja toisinaan kirpaisevatkin tehtävät.

Melkein MENSAN haasteisiin tarttuvat vaihtuvat, kiinnostavat vieraat. Joka viikko visassa yllättävät teemat pitävät vieraat varpaillaan ja mukana joka jaksossa on kolme vierasta: kaksi heistä muodostaa toisen kilpailujoukkueen ja kolmas kilpailee Eero Ritalan parina.

– Toisella kaudella villi meno jatkuu, ja jos mahdollista, vielä astetta isommalla vaihteella. Tiedon ja nopeiden hoksottimien lisäksi Melkein MENSAssa vaaditaan paineensietokykyä – ja tietenkin huumorintajua, Juha Perälä kertoo.

FOX ilmoitti myös, että Melkein MENSAlle on luvassa jatkoa.

– Melkein MENSAN kaltaiselle ohjelmalle on selvästi oma paikkansa. Katsojat viihtyvät Perälän ja Ritalan vauhdikkaassa seurassa, joten olemmekin erityisen iloisia voidessamme kertoa, että kolmas kausi nähdään kanavalla tulevana syksynä, kertoo FOXin kanavajohtaja Elina Mustelin.

Melkein MENSA alkaa tiistaina 16. helmikuuta klo 20.00 FOX-kanavalla. Jälkikäteen jaksot ovat nähtävissä myös Ruutu-suoratoistopalvelussa maksutta.

Tuotantoyhtiö: Banijay

Suosittu sarja 9-1-1 Lone Star palaa FOX-kanavalle helmikuussa

ot3k1gfyaygdiv8mjozl

9-1-1 Lone Star päätähdet, tuttu Owen Strand (Rob Lowe) ja kauden uusi kasvo kapteeni Tommy Vega (Gina Torres)

Ensimmäisellä kaudella suureen suosioon noussut 9-1-1 spin-off sarja 9-1-1 Lone Star palaa FOX-kanavalle helmikuun 9. päivä. Sarja jatkaa ensimmäisen kauden jälkeen vauhdikkaasti uusilla juonen käänteillä ja uusilla tuttavuuksilla.

Tälläkin kaudella seurataan Teksasin Austinin aseman pelastushenkilöiden jokapäiväistä jännittävää työtä ja henkilökohtaista elämää, yhtä intensiivisesti kuin ensimmäisellä kaudella. Kauden uusi kasvo ja toinen päähenkilö on kapteeni Tommy Vega (Gina Torres), joka palaa töihin vietettyään kahdeksan vuotta kotona kasvattamassa kaksostyttäriään. Kun koronavirus mullistaa hänen elämänsä ja hänen miehensä ravintolaa uhkaa konkurssi, on hänen palattava jälleen vuosien jälkeen työhönsä.

Kapteeni Owen Strand (Rob Lowe) toivottaa Tommyn tervetulleeksi. Owenia odottaa kuitenkin yllätys, kun hänen ex-vaimonsa Gwyneth saapuu yllättäen Austiniin. Heidän poikansa palomies T.K. toipuu edellisen kauden lopussa saamistaan vammoista. Tämän lisäksi pelastushenkilöstö joutuu keskelle hätätilaa, jollaista Teksasin pääkaupunki ei ole koskaan aiemmin kohdannut.

9-1-1 Lone Star palaa FOX-kanavalle tiistaina 9.2. klo 21.00. Jaksot ovat katsottavissa jälkikäteen  Ruutu-suoratoistopalvelusta maksutta.

FOX Kymppitonni tekee näyttävän paluun – ensimmäisen jakson juontajaa Riitta Väisänen

ykgfaalrna2l4miovvju

Riitta Väisänen ja Cristal Snow – Kymppitonni palaa uudella kaudella 27.10. klo 20.00

Kaikkien julkkisvisailujen äiti Kymppitonni palaa FOX-kanavalle tuplajaksolla tiistaina 27.10. klo 20.00! Kausi starttaa Riitta Väisäsen juontamalla nostalgiajaksolla tribuuttina Väisäsen pitkälle uralle ohjelman juontajana. 

Vuosikausia suomalaisia viihdyttänyt visailuohjelma Kymppitonni jatkuu FOX-kanavalla ensi tiistaina. Uudella kaudella tuumauskoppiin astuu hykerryttävä kattaus tunnettuja suomalaisia. Kausi starttaa erikoisjaksolla, jonka luotsaa nostalgiatunnelmaa synnyttäen ikivihreä Riitta Väisänen.

Spede Pasasen luoma ja Riitta Väisäsen omistama ohjelmaformaatti teki paluun vuonna 2018. Tällöin juontajansaappaisiin hyppäsi viihdealan monitaituri Cristal Snow, joka tietenkin jatkaa roolissaan uudellakin kaudella heti nostalgiajakson jälkeen.

Kauden aikana osallistujat kisaavat 10 000 euron palkintopotista, joka lahjoitetaan voittajien valitsemille hyväntekeväisyyskohteille. Kauden nostalgiajakson myötä tällä kaudella jaetaan yksi ylimääräinen voitto, joten kauden aikana hyväntekeväisyyteen jaetaan kaiken kaikkiaan 30 000 euroa. Kauden kilpailijakaartissa on mukana tuttuja laidasta laitaan – poliitikoista stand up -koomikkoihin ja toimittajista tubettajiin.

Ensimmäisessä, Väisäsen juontamassa jaksossa kisaavat näyttelijä Christoffer Strandberg, juontaja ja yrittäjä Janni Hussi, radiojuontaja Sami Kuronen, stand up -koomikko Krisse Salminen sekä näyttelijä Kalle Lamberg. Erikoisjakson voittajan potti, 10 000 euroa, jaetaan voittajan valitsemalle hyväntekeväisyyskohteelle heti jakson lopussa.

Avausjakson jälkeen vetovastuun juontajana ottaa Cristal Snow. Jaksosta ei asennetta, voitontahtoa ja desibelejä puutu, kun finaalipaikkaa tavoittelevat toimittaja Ina Mikkola, tanssija Ville Erola, pastori Kari Kanala, hyvinvointivalmentaja Jenni Levävaara sekä jääkiekkoasiantuntija Juhani Tamminen.

Kymppitonni palaa ruutuun FOX-kanavalla tuplajaksolla tiistaina 27.10. klo 20.00. Ohjelma on katsottavissa jälkikäteen maksuttomasta Ruutu-suoratoistopalvelusta: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/kymppitonni

:FOXTV: Aito ja alkuperäinen Ihmemies MacGyver tekee paluun lauantai-iltaan

yb4oquvfz58pvmr70zlp

Legendaarinen Ihmemies MacGyver työskentelee etsivänä moninaisissa salaisissa operaatiossa ja ajautuu usein tiukkoihin tilanteisiin. Kuva ensimmäisestä jaksosta, ensimmäiseltä kaudelta. Pääosassa Richard Dean Anderson.

Ihmemies MacGyverista tuli maailman tunnetuin ongelmanratkaisija 1980-luvulla. Moni ei kuitenkaan tiedä, että Ihmemiehen tempuilla on suomalaiskytkös tai että hahmo nimettiin hampurilaisketjun innoittamana. Aito ja alkuperäinen Ihmemies MacGyver alkaa FOX-kanavalla 5. syyskuuta.

MacGyveria 1980- ja 1990-luvuilla näytellyt ja valtavaan suosioon noussut Richard Dean Anderson täytti tänä vuonna jo 70 vuotta. Suomalaiset muistavat näyttelijän paitsi roolistaan Ihmemiehenä, myös suomalaisista sukujuuristaan. Andersonin isoisän isä oli Pohjanmaalla Munsalassa vuonna 1860 syntynyt Johannes “John” Anderson Skrifvars ja isoisän äiti samana vuonna Jepualla syntynyt Sofia Jakobsdotter Böös. Andersonilla on edelleen sukulaisia Suomessa.

Keksintöjen taustalla suomalaisverta

Ihmemies MacGyveriin liittyen on tarjolla paljon muutakin hykerryttävää triviaa. Toinen sarjan suomalaisyhteys liittyy temppuihin, joiden avulla Ihmemies selvitti tiensä ulos mitä kuumottavimmista tilanteista. Sarjassa esitettyjen kekseliäiden temppujen takana oli usein nimittäin suomalaistaustainen tutkija John Koivula, joka toimi sarjan tieteellisenä neuvonantajana. Kun sarjan tekijät olivat asettaneet MacGyverin kiipeliin, Koivulan tehtävänä oli keksiä, miten hänet saadaan tilanteesta pois.

Toisinaan tekijöiden oli vedettävä MacGyverin keksintöjä esitellessään mutkia suoriksi, jotta innokkaat katsojat eivät yrittäisi toistaa niitä vahingollisin seurauksin. Katsojat kuitenkin pääsivät tarjoamaan omia ideoitaan Ihmemiehen käytettäväksi, ja televisioon asti päässeet keksinnöt huomioitiin rahapalkkiolla.

Mielikuvitukselliset keksinnöt olivatkin MacGyverin tärkein työkalu taistelussa sarjan pahiksia vastaan. Aseeseen Ihmemies tarttui sarjassa vain kahdesti. Moni ei kuitenkaan tiedä, että MacGyver kavahtaa aseita myös tosielämässä. Richard Dean Anderson nimittäin on muun muassa kritisoinut Yhdysvaltain asekulttuuria.

Nimi-idea hampurilaisketjulta

Myös MacGyverin nimen takaa löytyy herkullisia yksityiskohtia. Ihmemiehen hahmoa luodessaan sarjan käsikirjoittaja Lee David Zlotoff suunnitteli aluksi kutsuvansa tätä nimellä “Guy”, mutta McDonald’s-hampurilaisketjun inspiroimana muutti Ihmemiehen sukunimen muotoon MacGuy. Työryhmä ei ollut kuitenkaan yhtä mieltä, ja lopulta sukunimeksi tuli MacGyver.

MacGyverin etunimi on harvoin itse sarjassa, mutta usein tietovisoissa esiin noussut knoppitieto. Oikea vastaus on tietenkin Angus. Moni ei kuitenkaan tiedä, että alkuperäisessä käsikirjoituksessa Ihmemiehen etunimi oli Stacey – nimi pääsi livahtamaan jopa tuotantoyhtiön jakelemaan lentolehtiseen.

Ihmemies MacGyver FOXilla 5.9. klo 21.00 alkaen, jolloin nähdään kolme jaksoa peräkkäin. Uusinnat arkisin.

FOX tarjoilee maistiaisia Disney+ -sisällöstä – The Mandalorianin ensimmäinen jakso nähdään kanavalla 13. syyskuuta

unnamed(1)

HELSINKI, (26. elokuuta 2020) — Disney+ -suoratoistopalvelu käynnistyy Suomessa 15. syyskuuta. Maistiaisia Disney+ Originals -tuotannoista ja kattavasta tarjonnasta saadaan jo ennen varsinaista lanseerausta, kun FOX-kanava näyttää Star Wars -sarjan The Mandalorianin ensimmäisen jakson.

15 Emmy-ehdokkuutta kahmineen Star Wars: The Mandalorianin ensimmäinen jakso näytetään FOX-kanavalla sunnuntaina 13. syyskuuta klo. 21.00. Se on maailmalla yksi Disney+:n puhutuimmista ja suosituimmista sarjoista. The Mandalorianin tarina sijoittuu imperiumin kaatumisen jälkeiseen ja Ensimmäistä ritarikuntaa edeltävään aikaan. Tapahtumien keskiössä ovat galaksin laitamilla seikkailevan palkkionmetsästäjän vaiheet. Sarjan pääosaa näyttelee muun muassa Game of Thronesista ja Narcosista tuttu Pedro Pascal. The Mandalorianin on käsikirjoittanut ja tuottanut Jon Favreau. Tuotannosta vastaa Disneyn omistama Lucasfilm. Sarjan ensimmäisen kauden kaikki kahdeksan jaksoa tulevat katsottavaksi Disney+-palveluun, ja tulossa on myös toinen tuotantokausi.

FOX:n sunnuntain Disney+ -kattauksen täydentää High School Musical. Ennen The Mandaloriania kanavalla näytetään kaksi jaksoa Disney+:n uudesta High School Musical: The Musical: The Series -sarjasta. Sarjan erikoisjakso näytetään FOX:lla sunnuntaina 13. syyskuuta klo 19.45, jonka jälkeen nähdään ensimmäinen varsinainen jakso klo 20.15. High School Musical: The Musical: The Series perustuu suosittuun vuoden 2006 Disney-elokuvaan High School Musical.

Myös National Geographic -kanava tarjoilee Disney+ -maistiaisia, kun se esittää Maailma Jeff Goldblumin silmin -dokumenttisarjan ensimmäisen jakson. Sarjassa näyttelijä Jeff Goldblum paljastaa, kuinka yksinkertaisilla arjen esineillä on usein hämmästyttävä tarina. Ensimmäinen jakso nähdään National Geographic -kanavalla sunnuntaina 13. syyskuuta klo 22.00. Jaksossa syvennytään lenkkitossuihin ja tennareihin, joita katsotaan aivan uusista, kiehtovista näkökulmista.

Disney+ aloittaa Suomessa 15. syyskuuta 2020, ja kaikki tarvittavat tiedot palvelun tilaamisesta ovat luettavissa Disneyplus.com-sivustolla. Palvelun normaalihinta lanseerauksen yhteydessä on 6,99 € kuukaudessa tai 69,99 € vuodessa. Disney-fanit voivat kuitenkin ennakkotilata Disney+ -suoratoistopalvelun 59,99 €:n esittelyhintaan. Vuositilauksen ennakkotarjouksen viimeinen voimassaolopäivä on 14. syyskuuta 2020 (tarjous vastaa kuukausihintaa 4,99 €).

Disney+ tarjoaa kaikenikäisille faneille uudenlaisen tavan kokea vertaansa vailla olevaa sisältöä yhtiön ikonisilta viihdebrändeiltä: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic. Lisäksi palvelussa on yksinoikeudella alkuperäistuotantoja: lukuisia elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja vain palvelussa esitettäviä lyhytelokuvia.

1 2 3 5