Category Archives: Bauer Media Oy

Radio Pooki järjestää yhteislauluillan Mikko Alatalon kanssa

mikko-alatalo-ja-jammi-humalamaki

Tammerkosken Sillalla -tapahtumien tuttu laulattaja Mikko Alatalo vetää yhteislaulua Radio Pookin Facebook-livessä sunnuntaina 3.5. kello 17.

Mikko Alatalo ja haitaristi Jammi Humalamäki laulavat ja laulattavat Radio Pookin Facebookissa tulevana sunnuntaina. Suora lähetys Tampereelta alkaa 3.5. kello 17. Luvassa on tuttuja ralleja ja pohjoisen lauluja.

Haluamme tuoda yhteisöllistä iloista mieltä tänä aikana jokaiseen tupaan ja tämä on yksi osa sitä. Mikäpä sen parempi konsti kuin yhteislauluilta”, Radio Pookin ohjelmapäällikkö Mika Kuki kertoo.

Illan aikana yleisöstä kommentointi ja huutelu on mahdollista sekä jopa toivottavaa. Kuka tahansa voi kommentoida ja lähettää terveisiä streamin kautta paitsi Mikolle myös samaa liveä seuraaville tuttavilleen.

”Näinä vaikeina aikoina yhteislaulu toivottavasti helpottaa elämäämme. Biisilista on Pookin nettisivuilla ja jos teillä on laulukirjoja, niin niistäkin varmasti löytyy näitä laulujamme. Täällä Tampereella Sisko ja sen veli -pubissa meillä ei yleisöä sunnuntaina ole, mutta te siellä olette onneksi yleisönämme netin ääressä. On hienoa, että Radio Pooki ihmisiä viihdyttää tällä tavalla, tervetuloa laulamaan”, Mikko Alatalo kommentoi.

Kuuntelulle ja laulamaan pääsee menemällä Radio Pookin Facebook-sivulle sunnuntaina klo 17. Osallistujat voivat ladata illan lauluvalikoimaan kuuluvien kappaleiden sanat ennakkoon Radio Pookin nettisivuilta ja Facebookista.

”Viimeistään nyt on hyvä syy liittyä Facebookiin ja tykätä Pookin sivuista. Liven alkamisesta pääsee nauttimaan vaivatta ja saa halutessaan myös ilmoituksen. Pidetään yhdessä hauska ilta ja lauletaan”, Kuki kannustaa.

Radio Cityn aamu uudistuu – Honkanen ja Kinaret tekevät odotetun paluun

ville-ja-mikko

Analogiset miehet digitaalisessa ajassa – suosikkijuontajat Mikko Honkanen ja Ville Kinaret tekevät paluun Radio Cityn aamuun maanantaina 17. helmikuuta 2020 kello 6.

Kaksikon paluusta on vihjailtu kanavalla ja sosiaalisessa mediassa kuluvan viikon aikana. On vaikea sanoa ketkä ovat paluusta enemmän innoissaan: Kinaret ja Honkanen vai kuuntelijat. Kaksikon tavaramerkiksi muodostuneita Motörhead-uutisia odotetaan palaavaksi taajuudelle yhtä kiivaasti kuin nuoret sonnit odottavat kesälaitumille pääsyä.

Mikko Honkanen ja Ville Kinaret tekivät yhdessä Radio Cityn aamua vuosina 2014-2017. ”Mikolla ja Villellä on järisyttävä määrä energiaa ja mahtava keskinäinen kemia. Molemmat ovat intohimoisia musiikkimiehiä ja radioalan ammattilaisia. On upeaa saada tämä kaksikko takaisin kotipesään reilut pari vuotta kestäneen tutkimusmatkan jälkeen”, hehkuttaa Radio Cityn ja SuomiRockin ohjelmapäällikkö Janica Saxelin.

Radio SuomiRockin aamujuontajana aloittaa maanantaina 17.2. kello 7 Henri Laukka.

Oku Luukkainen aloittaa uuden Ysäri-radiokanavan juontajana

ysari

Radio Novan Retroperjantai-ohjelman ja koko ysäribuumin isä, Oku Luukkainen, aloittaa Bauer Median yhteistyökumppanin, Mediatakojien, uuden Ysäri-radiokanavan iltapäiväjuontajana. Luukkainen jatkaa edelleen myös suositun Retroperjantai-ohjelman isäntänä Radio Novalla.

90-luvun musiikkiin keskittyvä Ysäri kysyi kuuntelijoilta, keitä juontajapersoonia he haluaisivat kanavalla kuulla. Ylivoimaisesti eniten ääniä saanut Luukkainen kertoo olevansa erittäin otettu saamastaan äänimäärästä.

”Ysäri-kanava on itselleni iso unelmien täyttymys. Tuntuu tosi hyvältä, että ihmiset ovat äänestäneet minut juuri tälle kanavalle”, Luukkainen sanoo.

Toinen äänestyksessä äänivyöryn saanut, ysäriartistina tunnettu Waldo, aloittaa Ysärillä oman ohjelman perjantai-iltapäivässä. Uuden kanavan aamuohjelmasta vastaa Kiss-kanavalta tuttu Jani ”Tuottaja” Jääskeläinen, ja kanavan keskipäivässä kuullaan SuomiRockilla ihastuttanutta Rea Tallgrenia. Juonnetut lähetykset alkavat kanavalla torstaina 23.1.

Mediatakojien toisen uuden radiokanavan, 80-luvun parasta musiikkia soittavan Kasarin, iltapäivistä puolestaan vastaa radioon palaava, tv:n Jyrki-ohjelmasta tutuksi tullut Minna Ottavainen.

”Synnyin vuonna 1970, ja elin nuoruuteni 80-luvulla. On hienoa päästä juontamaan kanavaa, jossa fiilistellään juuri tuota aikakautta”, Ottavainen riemuitsee.

Kasarin aamuista vastaa mm. Radio Nostalgialla, Novalla ja NRJ:llä juontanut kasarimusiikin tanssiva tietosanakirja, Salsa Sinisalo. Salsa kruunattiin tiskijukkien Suomen mestariksi vuonna 1983 Linnanmäen legendaarisessa luoladiskossa, pikeepaita yllään. Luoladiskoa ei enää ole, mutta pinkki pikeepaita löytyy, tosin pari kokoa isompana.

Minna ja Salsa ovat ensimmäistä kertaa äänessä tiistaina 21.1., jolloin kanavan juonnetut lähetykset alkavat.

Suomirock saa oman valtakunnallisen radiokanavan!

14925372_577060345821920_2024775425114797517_n

Suomeen syntyi tänään uusi valtakunnallinen radiokanava, kun SuomiRock aloitti lähetyksensä. Uusi kanava soittaa nimensä mukaisesti suomalaista rockmusiikkia, ja sen tavoittavuusalueella asuu noin 3,5 miljoonaa suomalaista.

–         Moni kanava soittaa yksittäisiä suomirock-kappaleita, mutta vasta nyt tämä suosikkigenre saa oman kodin radiotaajuuksilla, Bauer Median sisältöjohtaja Hermanni Seppälä kertoo.

Uuden kanavan juontajina aloittavat Radio Cityltä ja Iskelmältä tutut Matti Mäki-Kokkila ja Janne Leipijärvi. Kaksikko tulee esittelemään yleisölle Suomirockin raikkaampana kuin koskaan

–         Monelle suomirock sanana liittyy 70-80-lukuihin. Keskitymme nyt todistamaan miten mahtavaa rockmusiikkia Suomessa on tehty 90-luvulta tähän päivään. Suomirockin nykyisiä lipunkantajia ovat Haloo Helsingin ja Apulannan kaltaiset yhtyeet, joiden suosio täyttää jopa jäähallit, Seppälä jatkaa.

–         Kanavan ydin kiteytyy täydellisesti sloganiimme ”Saa laulaa”.

SuomiRock kuuluu myös osoitteessa www.radiosuomirock.fi .