Category Archives: MTV3

Nyt sukelletaan MTV:n ohjelma-arkistoihin! Pöllötöllö alkaa su 25.4. klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa

pollotollo_logo_1920x1080

Uutuusohjelma Pöllötöllö penkoo ja näyttää Maikkarin arkiston parhaat, ikimuistoisimmat ja ehkä unohtuneetkin ohjelmat. Arkistoihin sukeltaa joukko tuttuja suomalaisia. Millaisiin muistoihin vanhat arkistojen aarteet heidät kuljettavatkaan? Arkistot aukeavat MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa su 25.4. klo 20.

Mikä tv-sarja on yhtä hyvä kuin muistit? Mikä tylsempi? Mikä saa ajatukset harhailemaan nuoruuden rakkauteen ja mikä taas saa toivomaan että voitaisiin mennä jo eteenpäin elämässä ja ohjelmavirrassa Mihin yleisöäänestyksen osallistuit ja silti väärä voitti? Kuka esiintyjistä ei ole vanhentunut päivääkään? Kenellä on värikäs kaftaani ja kenellä olkatoppaukset?

MTV:n nykyiset uutisten ja viihteen tekijät muistelevat kaikkea tätä Maikkarin historiaa katsojien kanssa uudessa viisiosaisessa Pöllötöllö-sarjassa, joka alkaa sunnuntaina 25.4. klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Pöllötöllössä katsotaan muun muassa vanhoja uutisia, Far outia, Vintiöitä, Lauantaitansseja, Napakymppiä, Levyraatia, Puhtaita valkeita lakanoita, Ruusun aikaa, Speden parhaita, Hyviä herroja, Hannu Karpoa, Hyviä, pahoja ja rumia ja paljon muuta.

Tv-muistojaan verestämässä ja vanhoja ohjelmia on Maikkarin arkistossa katsomassa joukko tunnettuja parivaljakkoja, muun muassa Pekka Strang ja Jaakko SaariluomaPirjo Nuotio ja Keke Leppänen, Paula Noronen ja Minna Kivelä, Miitta Sorvali ja Krisse SalminenIle Uusivuori ja Esko EerikäinenJorma Uotinen ja Sami Sykkö.

”Lapsuuden kotini perheen kanssa tykättiin katsoa yhdessä vanhanajan kunnon askeettisissa lavasteissa tehtyä tietokilpailuja, jossa oli muun muassa Esko Kivikoski mukana. Kuusivuotiaana kävin naapurissa katsomassa lääkärisarjaa Ben Casey, ihailin komeaa lääkäriä”, arkistojen ääreen Pöllötöllössä istahtava Miitta Sorvali muistelee.

”Muutin Kolumbiasta Suomeen -84. Sukulaisperheellä oli lauantaisin aina taloyhtiön saunavuoro, josta kiirehdettiin jälkihiessä katsomaan Napakymppiä. Harmitus oli iso, jos ei ihan ehtinyt heti neiti X:n ensimmäisiin kysymyksiin mukaan”, Esko Eerikäinen puolestaan kertoo.

Tutkiskele tv-arkistojen aarteita mtv-palvelussa

Pöllötöllö-ohjelman lisäksi mtv-palvelussa julkaistaan kokonaisia jaksoja vanhoista ohjelmista, joita ohjelmassa vilkaistaan. Voit hypätä aikakoneen kyytiin muun muassa näiden parissa:

  • Salattujen elämien ensimmäinen jakso. Tästä Salkkareiden satumainen menestys alkoi!
  • Ehtaa ysäriä – ihka ensimmäinen Gladiaattorit-jakso, joka Suomessa on nähty.
  • Lifestyle-klassikko Joka kodin asuntomarkkinat vuodelta 1994. Täältä ponnahti julkisuuteen Remontti-Reiska Jorma Piisinen.
  • Suuri Seikkailu, kurkista kotimaisen realityseikkailun kolmoskaudelle.
  • Komediaa eri vuosikymmeniltä: Kaverukset, Älyvapaa palokunta, Vintiöt, Kivikasvot ja Soitinmenot

#pöllötöllö

Pöllötöllö alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 25.4. klo 20.
Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Löytyykö rakkaus Suomesta? Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla torstaisin 25.2. klo 20 alkaen

maajussillemorsianmaailmalla

Rakastetun Maajussille morsiamen sisarsarjassa neljä kaukana Suomen rajojen ulkopuolella asuvaa maaseudun miestä etsivät rinnalleen rakkautta Suomesta. Maajussille morsian maailmalla -ohjelman juontaa Vappu Pimiä.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa katsotaan, lentääkö Amorin nuoli kauemmaskin Suomesta. Ohjelma alkaa MTV3-kanavalla torstaina 25.2. jolloin tavataan ulkomailla asuvat maajussit StefanoMustafaMatthew ja Roy, joihin Suomi ja suomalaiset ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen. Mukana on oliivitilallinen, vihannesten ja hedelmien viljelijä, tuleva maaseutuyrittäjä ja tilan omistaja. Yhteistä kaikille on rohkeus, rakkaus kotiseutuun ja luontoon sekä toive löytää loppuelämän puoliso Suomesta. 

Toisessa jaksossa juontaja Vappu Pimiä tapaa kaikki neljä maajussia heidän saapuessaan Suomeen, ja jakaa kullekin heidän saamansa kirjeet Vanajanlinnassa. Kun kirjeet on avattu ja niiden sisältö tarkasti tutkittu, lähdetään pika- ja ryhmätreffien viettoon Leville. Pikatreffien jälkeen kukin maajusseista valitsee ne naiset, joiden kanssa he haluavat jatkaa ryhmätreffeille.

Jännitystä ja odotusta on ilmassa, kun Suomen lumisessa Lapissa ryhmätreffeillä suunnataan muun muassa huskyajelulle, laskettelemaan, tekemään poronkäristystä sekä tietenkin suomalaisiin löylyihin saunalautalle. Ryhmätreffien jälkeen maajussit saavat kukin kutsua kolme naista tutustumaan omaan elämäänsä ja kotimaahansa farmiviikolle. Valinnoissa on luvassa myös isoja yllätyksiä!

Farmiviikoilla päästään tuttuun tapaan seuraamaan maajussien treffailua. Kaikki naiset pääsevät kahdenkeskisille treffeille maajussin kanssa. Treffeillä käydään muun muassa ampumassa, turkkilaisessa saunassa, biisonitilalla, kalliokiipeilemässä sekä jeeppisafarilla. Treffeillä koetaan niin herkkiä hetkiä kuin jännitystäkin. Suudelmiakin vaihdetaan. Kanadassa sääolosuhteet tuottavat haasteita, ja etenkin maatilatyöt ja Saskatchewanin preeriaolosuhteet yllättävät suomalaisnaiset.

Vappu Pimiä lupaa ennennäkemättömiä käänteitä ja yllätyksiä

Ohjelman kuvaukset kuljettivat myös juontaja Vappu Pimiän Suomen Lappiin ja maailmalle.

“Kuvaukset Suomessa olivat maajusseille suuri elämys, sillä osa heistä ei ollut koskaan käynyt Suomessa. Kanadansuomalaisille Roylle ja Matthew’lle oli selvästi todella liikuttavaa päästä maahan, josta he olivat ainoastaan kuulleet vanhemmiltaan ja isovanhemmiltaan. Se herkisti suomensukuiset miehet”, Pimiä kertoo.

“Itselleni ohjelman kuvaukset tarkoittivat todella paljon matkustamista. Välillä piipahdin nopeasti kotona, ja sitten jatkoin taas seuraavaan kohteeseen. Oli hienoa päästä paikkoihin, joihin en varmasti koskaan muuten olisi matkustanut.”

Pimiä kertoo Maajussille morsian maailmalla -ohjelman eroavan merkittävästi Maajussille morsian -ohjelmasta.

“Voin luvata, että yllättäviä käänteitä – sellaisia, joita ei olla koskaan Maajussille morsiamessa nähty – tullaan todellakin näkemään! Yllätyksiltä ei tulla välttymään! Myös kulttuurierot olivat tätä ohjelmaa tehdessä ja treffeillä selkeästi läsnä. Jokaisella maajussilla on hyvin erilaiset taustat, mutta perimmäinen haave rakkauden löytämisestä on kuitenkin kaikilla sama.”

Maajussien ohjelmasivut: mtv.fi/maajussillemorsianmaailmalla
#maajussillemorsianmaailmalla

Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla to 25.2.klo 20 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Ohjelman MTV:lle tuottaa FremantleMedia Finland.

MTV3-kanavan viikonlopulla mahtiluvut – Putouksen starttijakso tavoitti 1,34 miljoonaa suomalaista, Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi 1,22 miljoonaa

rsz_putous13-2021

Putouksen starttijakso tavoitti 1,34 miljoonaa suomalaista Kuva: MTV3

MTV3-kanavan vuosi 2021 on alkanut upein katsojaluvuin. Uuden kautensa käyntiin polkaissut viihdeohjelma Putous sai mahtavan startin, kun lauantain jakso tavoitti* 1,34 miljoonaa suomalaista. Myös Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi ja Kuutamolla saivat viikonloppuna huippukatsojaluvut.

MTV3-kanavan vuosi 2021 on käynnistynyt huippukatsojaluvuin. Viime viikon viihteen katselua MTV3 dominoi ylivoimaisesti – siitä esimerkkeinä katsojiin vedonneet viikonlopun ohjelmat: perjantai-iltojen Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi, kansansuosiotaan jatkava viihdeohjelma Putous sekä Janne Katajan luotsaama Kuutamolla.

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomen perjantaina esitetty jakso tavoitti* 1,22 miljoonaa suomalaista. Jakson kokonaiskeskikatsojamäärä** oli 881 000.

Putouksen 13. tuotantokausi käynnistyi lauantaina uudelta studiolta ilman liveyleisöä. Ensimmäinen jakso tavoitti* 1,34 miljoonaa suomalaista. Ohjelman kokonaiskeskikatsojamäärä** oli 954 000. Aija PahkalanHeikki RannanMikko TöyssynPilvi HämäläisenDennis NylundinMaaria NuoranteenAntti-Tuomas Heikkisen ja Putous-juontajana debytoineen juontaja Christoffer Strandbergin tähdittämän ohjelman sketsihahmokilpailun voitosta kisaavat tällä kaudella Pönttö, Päivi Viemää, Risto “Wildman” Horttanainen, Auto-Seppo, Lapin Patja, Anja Jankka ja Folke Rundqvist. Lue lisää sketsihahmoista täältä.

Toisen tuotantokautensa lauantaina startannut Kuutamolla tavoitti* lauantai-iltana 935 000 suomalaista.

– MTV3-kanavan viikonlopun viihdeohjelmisto on käynnistynyt upeasti! MTV on lanseerannut jälleen menestyksekkäästi uutuusohjelman ja Laulu rakkaudelle -formaatti on heti ensimmäisellä tuotantokaudella noussut suosituimpien viikonloppuohjelmien joukkoon. Putouksen ensimmäistä jaksoa suomalaiset tietävät odottaa; sketsihahmot ja muun muassa hulvattomat insertit aiheuttivat jälleen paljon kuhinaa ja keskustelua. Putous uudistui tuoden tällekin kaudelle ja laajan yleisön tietoisuuteen tuoreita, kiinnostavia näyttelijöitä. Myös Kuutamolla tavoitti lähes miljoona suomalaista. Tästä on hyvä jatkaa, sanoo MTV:n kotimaisten tuotantojen päällikkö Hanna Kortti.

MTV3-kanavan viikonlopun ohjelmistoa täydentävät vielä Super-JahtiTanssii tähtien kanssa – parhaat kautta aikojen ja Talent Suomi helmikuun ensimmäisestä viikonlopusta alkaen.

Lähteet: Finnpanel TV-mittaritutkimus.
*Tavoittavuus = vähintään 3 minuuttia yhtäjaksoista katselua (kaikki 4+ -vuotiaat) ja Finnpanel TotalTV-mittaus.
**Kokonaiskeskikatsojamäärä = sisältäen eri esityskerrat ja katselu online-palveluista (kaikki 3+ -vuotiaat).

Supernanny Suomi palaa auttamaan suomalaisperheitä. Kolmas tuotantokausi MTV3-kanavalla torstaisin 11.2. klo 21 alkaen

rsz_supernanny-suomi

Lasten sankari, Suomen oma Supernanny Pia Penttala auttaa erilaisia ongelmia potevia lapsiperheitä jämäkästi kohti parempaa arkea. Kolmannella tuotantokaudella nähdään myös kaksi katsojille ensimmäiseltä kaudelta tuttua perhettä uusine haasteineen.

Pulmaisten perheiden sankari, MTV3-kanavan Supernanny Pia Penttala palaa helmikuussa auttamaan perheitä, jotka kaipaavat neuvoja lastensa kanssa arjen haasteisiin. Luvassa on liikuttavia kohtaamisia ja tunteiden törmäyksiä, kun perheen sääntöjä ja siteitä vahvistetaan. Jämäkän lempeä Pia avaa uusia näkökulmia vanhemmuuteen ja opettaa erilaisia tapoja toimia perheen parhaaksi.

Supernanny Suomi -ohjelman kolmannella kaudella Supernannyn tie vie uusien perheiden lisäksi myös tapaamaan vanhoja tuttuja, jotka kaipaavat evästystä muuttuneissa elämäntilanteissa. Tällä kaudella Supernanny vierailee myös useamman yksinhuoltajan luona etsimässä ratkaisuja yhden vanhemman perheiden elämään. Empaattinen ja lämmin Pia Penttala toimii perheenjäsenten auttajana ja tukena, ja on ymmärtävä ja inspiroiva mentori heille.

“Tämä kolmas kausi on ollut selkeästi vanhempien suunnasta avoimempi. Heidän uupumus eri haasteiden kohdissa on tullut koronatilanteen vuoksi esiin vahvemmin”, Penttala kertoo.

“Myös vanhempien tahto saada tehtyä muutosta parempaan on säilynyt vilpittömästi hyvänä. Perheet ovat ottaneet minut luottavaisesti vastaan, ja odotus siitä, että annan heille tilanteita korjaavia työkaluja on vahva”, hän jatkaa.

Kuka on Pia Penttala?
Lastensuojelutyöntekijä yli 20 vuoden kokemuksella.
Lastensuojeluyksiköiden toimitusjohtaja/yrittäjä yli 10 vuoden taustalla.
Työnohjaaja/kouluttaja yli 10 vuoden kokemuksella.
Ylemmän erityistason psykoterapeutti.
Psykoterapian maisteri.

JAKSOT 1 ja 2:

1/10 to 11.2. klo 21: Poikolaiset, Espoo – Elämää eron jälkeen
Kauden starttijakson perheessä eletään ruuhkavuosia liian vähillä yöunilla ja lukuisia liikkuvia osia hallinnoiden – ja pinnahan siinä kiristyy. Kolmen tytön kanssa yksin jäänyt äiti koittaa ohjata ammattilaisen ottein herkkää eskarilaista, väsymättä sähläävää keskimmäistä ja öisin valvottavaa kuopusta. Eron jälkeen rakennettu korttitalo huojuu ja äidin väsymys kasvaa.

Laura, 27, lähihoitaja, autistien ohjaaja. Lapset: Nova, 1, Seela, 4, ja Isla, 5. Mukana myös Novan isä Tony, 28.

2/10 to 18.2. klo 21: Kouvalat, Oulu – Parisuhde pikkulapsiarjen paineissa
Toisen jakson perheen uhmaikäinen esikoinen on imenyt kiukuttelullaan kaikki voimat vanhemmistaan, ja opettanut siinä sivussa pikkusiskolleen, miten vanhemmat pidetään kiireisinä. Pikkulapsiarjen uuvuttamat vanhemmat pinnistelevät pitääkseen pakan kasassa parisuhteen ollessa tilanteessa kovilla.

Riikka, 27, autoalan työvalmentaja ja Tomi, 29, koneasentajaopiskelija. Lapset: Veeti, 3, ja Viola, 1.

#supernannysuomi

Supernanny Suomi MTV3-kanavalla torstaisin 11.2. klo 21 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Supernanny Suomi -ohjelman MTV:lle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland.

Janne Katajan juontama Kuutamolla-ohjelma jatkuu MTV3-kanavan lauantai-illoissa 16.1. klo 21 alkaen

kuutamolla

Janne Katajan juontamassa Kuutamolla-ohjelmassa tunnetut suomalaiset kertovat valheita ja uskomattomia tositarinoita omasta elämästään. Tv-klassikko saa jatkoa MTV3-kanavalla la 16.1. klo 21 alkaen. 

Uusi vuosi, uudet tarinat! Vuodenvaihteen jälkeen on taas aika antaa hyvien tarinoiden viedä mennessään, kun tv-klassikko Kuutamolla jatkaa MTV3-kanavan lauantai-illoissa 16. tammikuuta klo 21 alkaen. Janne Katajan juontamassa ohjelmassa tunnetut suomalaiset kokoontuvat kertomaan valheita ja uskomattomia tositarinoita omasta elämästään. Jokaisessa jaksossa kolme vaihtuvaa vierasta kertoo kolme tarinaa, joista kaksi on totta ja yksi täyttä puppua. Kilpailijoiden ja yleisön tehtävänä on tunnistaa sepite totuuksien joukosta.

Uudella kaudella uskomattomia tositarinoita ja jättimäisiä valetarinoita kuullaan ainakin Maria VeitolaltaJorma UotiseltaJenni KokanderiltaPekka Poudalta ja Kuutamolla-ikoni Santeri Kinnuselta. Onko joku heistä suudellut Barack Obamaa? Löytyykö jonkun kaapista Paavin sukka? Omistaako joku namibialaisen keuhkoparantolan? Nämä tai sitten jotkut muut väittämät selviävät, kun Kuutamolla palaa uusin jaksoin.

“Uudella tuotantokaudella on luvassa todella värikkäitä tarinoita! Kyllä vaan tarinat kiinnostavat ihmisiä, ja juuri siitähän Kuutamolla-ohjelmassa on kyse: tarinankerrontakulttuurista. Ensimmäisellä kaudella tunnelma studiossa oli mukava ja leppoisa, joten odotan myös toista kautta innolla ja malttamattomana”, Janne Kataja kertoo.

Median edustajille järjestetään mahdollisuus kuvauspaikkavierailulle viikolla 2. Ilmoittautumiset ja tiedustelut to 7.1. mennessä: virpi.valtonen@mtv.fi

#kuutamolla

Kuutamolla MTV3-kanavalla la 16.1. klo 21 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Mielensäpahoittaja on täällä taas! Heikki Kinnunen palaa rooliinsa epäluuloisena seniorina MTV3-kanavalla ma 4.1. alkaen

rsz_s2eps2_lind-kopio

Toisella tuotantokaudella Mielensäpahoittaja tapaa muun muassa Arvi Lindin.

MTV3-kanavalla päästään nauttimaan Tuomas Kyrön rakastetun Mielensäpahoittaja-hahmon paluusta, kun viisiosainen toinen tuotantokausi Mielensäpahoittaja – ennen kaikki oli paremmin -sarjasta alkaa maanantaina 4.1. klo 21. Tällä kaudella Heikki Kinnusen tulkitsema Mielensäpahoittaja miettii muun muassa, missä kaikki rahat ovat nykyään, pitääkö hengittämistäkin opetella ja mitä trollit ovat.

Kirjailija Tuomas Kyrön kynästä syntynyt supersuosittu eläkeläisherra Mielensäpahoittaja äimistelee jälleen maailman menoa, kun Mielensäpahoittaja – ennen kaikki oli paremmin -sarja palaa MTV3-kanavalle toisen tuotantokauden myötä maanantaina 4.1. klo 21.

Sarjan kaikki jaksot julkaistaan samana päivänä mtv-palvelussa ja C Moressa. Suoratoistopalveluista löytyvät myös ensimmäisen tuotantokauden kaikki kahdeksan jaksoa.

Vanhoja hyviä aikoja haikailevaa Mielensäpahoittajaa esittää toisellakin tuotantokaudella Heikki Kinnunen. Erilaisia aiheita Mielensäpahoittajan kanssa käsittelevät asiaan perehtyneet ammattilaiset ja ajankohtaiset mediapersoonat. Kauden mittaan Mielensäpahoittaja tapaa muun muassa pitkän linjan uutisankkuri Arvi Lindin, näyttelijä, sijoitusbloggaaja Jasmin Hamidin, maalaislääkäri Kiminkisen, lastenpsykiatri Jari Sinkkosen sekä hyvinvointiyrittäjät Rita ja Aki Mannisen.

Tuttuun tyyliin Mielensäpahoittajan näkemyksiä haastetaan vieraiden toimesta ja lopuksi opitaan ehkä myös jotain uutta. Onko nykymaailmassa sittenkin myös jotain hyvää vai päteekö joissain asioissa vanha hyvä teesi – ennen kaikki oli paremmin?

Kaikkiaan jaksoja on toisella kaudella viisi. Mielensäpahoittajan mielen päällä ovat tällä kaudella raha, media, terveys, sankarit ja perhe.

Mielensäpahoittajan ystäville on hyviä uutisia myös leffarintamalta: MTV3-kanava esittää menestyselokuvan Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja lauantaina 2. tammikuuta kello 19.50 alkaen. Vuonna 2018 ilmestyneen elokuvan pääroolissa nähdään sarjan tapaan loistava Heikki Kinnunen.

Jaksojen aiheet ja vieraat:

Ensimmäinen jakso käsittelee rahaa. Kun kotikylän pankkikonttori katoaa ja käteisellä ei saa ostettua, on Mielensäpahoittajan aika lähteä Reuna-Suomeen selvittämään minne raha on mennyt. Asiaa Mielensäpahoittajan kanssa selvittävät muun muassa rahoitusguru Vesa Puttonen sekä näyttelijä ja sijoitusbloggaaja Jasmin Hamid.

Toisessa jaksossa Mielensäpahoittajan mielen päällä ovat media ja uutiset. Ennen oli yksi totuus ja se tuli Arvi Lindin suusta. Miten uutiset muutti muotoaan ja kuka niitä saa kertoa? Uutta mediaa Mielensäpahoittajan kanssa pohtivat mediapersoona Karoliina Tuominen, Suomen paras uutisankkuri Arvi Lind sekä toimittaja ja kolumnisti Sanna Ukkola.

Terveys ja hyvinvointi -jaksossa Mielensäpahoittajan verenpainetta nostaa huoneihmisten liikuntatottumukset. Miksi terveydestä tuli bisnes ja pitääkö hengittämistäkin nykyään opetella? Näihin kysymyksiin vastaavat Maalaislääkäri Kiminkinen, hyvinvointiyrittäjät Rita ja Aki Manninen sekä kirjailija ja kuvataiteilija Katariina Souri.

Ennen oli selkeitä sankareita. Paavo Nurmi ja Simo Häyhä. Ja sankareilla oli selvät viholliset: ajanottokello ja itänaapuri. Mitä sankarit tekevät nykyään ja kuka tittelin myöntää? Sankari-teemaisessa jaksossa Mielensäpahoittaja tapaa koko kansan rakastaman näyttelijä ja juontaja Susanna Laineen,  elokuvaohjaaja Aleksi Mäkelän ja maailmanmestari Jani Sievisen.

Perhe-jaksossa Mielensäpahoittaja joutuu lapsenvahdiksi ja pääsee viettämään erikoista päivää. Samalla hän pohtii, mitä lapset oikeasti tarvitsevat. Perhe-elämästä Mielensäpahoittajan kanssa keskustelevat Kaksi äitiä & kaksoset – vloggaajat Ella Rosti ja Susanna Silvander-Rosti, lastenpsykiatri Jari Sinkkonen ja yksinhuoltajaperheiden kommuunin perustaja Henrica Fagerlund

Ohjelman MTV:lle on tuottanut Solar Republic.

#mielensäpahoittaja

Mielensäpahoittaja – ennen kaikki oli paremmin MTV3-kanavalla maanantaisin 4.1. kello 21 alkaen. Mtv-palvelussa julkaistaan kaikki viisi jaksoa kerralla.

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja, tv-ensi-ilta MTV3-kanavalla 2.1. klo 19.50. 

Sunnuntain suora Tanssii Tähtien Kanssa -semifinaalilähetys perutaan koronavirustartunnan vuoksi

15235364_1466478966699011_5590332641168002740_o

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman työryhmään kuuluvalla henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Sunnuntain 22.11. semifinaalilähetys perutaan tartunnan vuoksi.

“Tarvittavat altistusjäljitykset ja karanteeniin määräämiset on käynnistetty välittömästi terveysviranomaisten toimesta ja odotamme viranomaisten lisäohjeita. Koska työryhmän turvallisuus ja terveys on meille ensiarvoisen tärkeää, on sunnuntain livelähetys päätetty nyt perua varotoimenpiteenä”, ohjelman vastaava tuottaja Kati Launiainen MTV:ltä kertoo.

MTV tiedottaa kauden jatkumisesta myöhemmin.

mtv.fi/tanssiitahtienkanssa
#MTVTTK

facebook.com/TanssiiTahtienKanssa
twitter.com/MTV3TTK
instagram.com/tanssiitahtienkanssa

Salattuihin elämiin liuta uusia ja palaavia näyttelijöitä: Susanna Laineen hahmo sarjaan keväällä, Mia Ehrnrooth palaa Cindyn rooliin

image

Susanna Laine ja Mia Ehnrooth Kuvaaja: Kimmo Jaatinen

Suomen suosituimpaan päivittäisdraamasarjaan Salattuihin elämiin saadaan lähiaikoina mukaan liuta uusia ja sarjaan palaavia näyttelijöitä. Vastikään juontotehtävänsä Puoli Seitsemän -ohjelmassa jättänyt Susanna Laine tekee uuden aluevaltauksen kameranäyttelemisen saralla ja astelee sarjaan keväällä. Fanien suosikki Mia Ehrnrooth puolestaan palaa Cindyn rooliin. Uusia kasvoja sarjaan saadaan Johanna Ruonalan, Tuure Taskisen ja Axel Milliamin esittämien hahmojen muodossa. Myös Joonatan Suvinen tekee paluun sarjaan. 

Suosikkisarja Salattuihin elämiin saadaan lähiakoina sekä lukuisia uusia että sarjaan paluun tekeviä hahmoja hämmentämään jo entuudestaan monimutkaista, mutta niin ihanan koukuttavaa ihmissuhdesoppaa. Yksi uusien hahmojen esittäjistä on vastikään palkitussa Puoli Seitsemän -ohjelmassa juontopestinsä jättänyt, tällä hetkellä Tuttu Juttu Show‘ta MTV3-kanavalla juontava Susanna Laine. Juontotöidensä ohella Laine on tehnyt myös näyttelijäntöitä, pääasiassa teatterissa ja musikaaleissa. Laineen Salatut elämät -roolihahmoa ei vielä paljasteta, mutta hahmo nähdään Pihlajakadulla keväällä 2021.

“Minusta on mielenkiintoista tulla mukaan ja nähdä miten sarjaa tehdään. On ihanaa päästä kameranäyttelemään, koska enimmäkseen minulla on kokemusta teatterista. Salkkareissa kohtauksia on paljon, joten odotan innolla että pääsee tekemään töitä isolla vaihteella. Salkkareissa on tunnetusti hyvä henki, mikä on tosi tärkeä juttu”, Susanna Laine kertoo sarjaan tulostaan.

Mia Ehrnrooth palaa sarjassa Cindy Rintalan rooliin keväällä. Hyvin pian selviää, missä Cindy on kaikki nämä vuodet lymynnyt. Yhtä lailla nopeasti hän joutuu kohtaamaan menneisyyden. “Odotan innolla Cindyn rooliin palaamista, vaikka on myös ollut kertakaikkisen ihanaa olla kotona lasten kanssa. On mahtavaa, että voin yhdistää näyttelemisen ja äitiyden. Olen kiitollinen, että Salkkareissa näiden kahden minulle tärkeän asian yhdistäminen on mahdollista, mikä on todella poikkeuksellista tällä alalla”, Mia Ehrnrooth kertoo.

Toinen sarjaan palaaja on Joonatan Suvinen, joka on aiemmin nähty Dahlian miespalvelija Pupun roolissa. Nyt paljastuu, mikä Pupu oikeasti on miehiään. Suvinen astelee sarjan jaksoihin joulukuun alussa.

Susanna Laineen lisäksi sarjaan saadaan uusia kasvoja Johanna Ruonalan (kuvassa keskellä), Tuure Taskisen (oikealla) ja Axel Milliamin (vasemmalla) esittämien hahmojen myötä. Ruonalan esittämä Kiira Lahtinen saa nopeasti Pihlajakadun parisuhdekoukeroihin kipinää – tai suorastaan liekkiä. Kiira oli ohjaajana kohtalokkaalla helikopterilennolla, joka nähtiin kevään 2020 päätosjaksossa. Johanna Ruonala nähdään jaksoissa joulukuun alkupuolelta lähtien.

Taskinen aloittaa sarjassa Henrik Ekholmin roolissa. Hän kuuluu Ekholmien sukuun, mutta mikä on hänen sukulaisuussuhteensa Akiin? Axel Milliam on puolestaan Tallinnasta Pihlajakadun tapahtumien keskiöön saapuva Kristian Harju, joka hurmaa ensi töikseen erään tutun nuoren naisen. Sekä Taskinen että Milliam nähdään sarjassa keväällä.

Salatut elämät MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 19.30 18.12. saakka, jonka jälkeen sarja jää hetkeksi joulutauolle. Sarja jatkuu kevätkauden jaksoin 4.1.2021 alkaen. Kunkin viikon jaksot on katsottavissa ennakkoon C More -suoratoistopalvelusta. 

#salatutelämät
Salatut elämät -sarjan MTV:lle tuottaa Fremantle Finland. 

Suomalaisten suosikkiohjelma Putous palaa MTV3-kanavan lauantai-iltoihin tammikuussa 2021! Tässä on 13. tuotantokauden esiintyjäkaarti

rsz_putous13-2021

Kotimaisen tv-viihteen suurin ilmiö, koko perheen suosikkishow Putous jatkuu uuden tuotantokauden merkeissä 16. tammikuuta klo 19.30 alkaen. Sinipaitoihin pukeutuu tulevalla kaudella neljä tuttua putouslaista ja kolme uutta näyttelijää. Ohjelman juontajana uuden aluevaltauksen tekee Putous-konkari Christoffer Strandberg.

Suomen rakastetuin viihdeilmiö ja suosituin komediaohjelma Putous palaa MTV3-kanavan lauantai-iltoihin tammikuussa 2021. Puolentoista tunnin livelähetysten aikana luvassa on takuuvarmaa koko perheen laatuviihdettä ja Putous-klassikoita kuten livesketsejä ja improvisaatiota rakastetuissa ohjelmaosuuksissa kuten Tulikoe, Viikkokatsaus ja Sarjapudottaja. Kaiken kruunaa tietenkin järjestyksessään 13. tuotantokaudella uudistuva, koko Suomen jännittämä Sketsihahmokilpailu uusine hokemineen, puhuttavine hahmoineen ja aivan uusine yllätyskäänteineen.

Lauantai-illan katsotuimmalle areenalle marssii jälleen seitsemän näyttelijää; osa koko kansan tuntemia takuuvarmoja viihdyttäjiä, osa Putouksen rohkean hengen mukaisesti uusia tähtiä viihdetaivaalla. Viime kaudelta tuttujen Antti Tuomas HeikkisenHeikki Rannan ja Mikko Töyssyn ja Putous-konkari Pilvi Hämäläisen lisäksi sinipaitoihin tällä kaudella pukeutuvat uudet putouslaiset Maaria NuoranneDennis Nylund ja Aija Pahkala. Ohjelman juontaa Putouksessa aiemmin näyttelijänä hauskuuttanut ja hurmannut Christoffer Strandberg. Ohjaajana ja pääkäsikirjoittajana jatkaa jo kolmatta kauttaan komediakonkari Niina Lahtinen.

TUTUSTU PUTOUSLAISIIN:

CHRISTOFFER STRANDBERG
Teatterikorkeakoulusta näyttelijäntyön linjalta vuonna 2014 valmistunut Christoffer Strandberg, 31, on luonut kolmella kaudellaan Putouksessa ikimuistoisia sketsihahmoja. Tulevana keväänä luvassa on uusi aluevaltaus, kun siuntiolainen virtuoosi nähdään ohjelman juontajana.
“En malta odottaa, että pääsen juontamaan Putousta! Kaikki edeltäjäni ovat tehneet huikean työn, mutta nyt minun on tehtävä tämä omalla tyylilläni. Putouksen luonteeseen kuuluu muutos”, Christoffer toteaa.
Maaseudun rauhassa elelevä Toffe arvostaa perheensä seuraa ja tunnustautuu pikkutarkaksi siivoojaksi, joka ei jätä elämässään asioita puolitiehen. Tulevalle kaudelle hän ennustaa taattuja kommelluksia, kuten sketsien alussa irtoilevia irtoviiksiä, pokan pettämistä ja lyhyitä vaihtoaikoja – jollaisen aikana Christoffer itse on vetänyt kerran peukalon sijoiltaan. Toffen mukaan Putouksessa mahtavaa onkin juuri se, että jokaista livelähetystä suunnitellaan ja harjoitellaan kovasti, mutta vauhti ja vaara ovat silti aina läsnä.
@ctrandberg

ANTTI TUOMAS HEIKKINEN
Teatteritaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2016 valmistuneella Antti Tuomas Heikkisellä, 34, on edessään toinen Putous-kausi. Jyväskylän lahja Suomen kulttuurielämälle hurmasi viime kaudella Käellä käymistä rakastavalla Yölintu-hahmollaan kotikatsojat ja etenkin kotirouvat. Tänä vuonna Antti Tuomas on tehnyt Putouksessa uuden aluevaltauksen, sillä hän on yksi kauden käsikirjoittajista!
“Näin siis mikäli sketsit uppoavat kansaan – muussa tapauksessa ei”, vinoilee Antti Tuomas.
@heikkisantti

PILVI HÄMÄLÄINEN
Iki-ihana komedienne Pilvi Hämäläinen, 35, on porukan Putous-konkari, joka on loistanut sinisessä paidassa jo viiden kauden ajan. Kuudennen Putous-kautensa käynnistävä, Lieksasta Isolle kirkolle laskeutunut ihme on luonut urallaan useita legendaarisia sketsihahmoja. Pilvillä on hallussaan yksi sketsihahmokisan voitto sekä useampi tiukkaakin tiukampi sketsihahmofinaali. Moni on tullut siihen tulokseen, että näyttelijän luomissa sketsihahmoissa on ollut yhteneväistä aina tietynlainen negatiivisuus. Pilvi kertoo kuitenkin, ettei tulevan kauden hahmo ole yhtään negatiivinen. Ainakaan vielä.
@pilvi.hamalainen

MAARIA NUORANNE
Putous-debyyttinsä tekevä Maaria Nuoranne, 27, on kotoisin Tuusulasta ja Kallion ilmaisutaidon lukion kasvatti. Hän on tehnyt laaja-alaisesti töitä niin näyttelijänä (mm. Syke), ääninäyttelijänä (mm. Beauty and the Beast -elokuvan Belle) kuin käsikirjoittajanakin (mm. nuortensarja Hasbeens). Maarian elämä on tällä hetkellä aika haipakkaa ja Putous-jengin duracell-kuopus käykin säännöllisesti viilentymässä avannossa ja nautiskelee pitkistä lenkeistä merenrannalla koiransa kanssa. Kaveripiirissään Lättymestarin arvonimen saanut Maaria rakastaa imitointia, eikä jätä läheisiään rauhaan yölläkään, sillä hän on tunnettu unissaan puhumisesta. Nähtäväksi jää, mitä kaikkea Maarian suusta tulevalla kaudella vielä kuullaankaan!
@maarianuoranne

DENNIS NYLUND
Oulusta kotoisin oleva Dennis Nylund, 35, teki teatteridebyyttinsä Svenska Teaternin lavalla tanssijana vuonna 2005, jonne hän palasi myöhemmin valmistuttuaan näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2016. Dennis on näytellyt elokuvissa Ollaan vapaitaVirala genier sekä tv-sarjassa M/S Romantic ja voittanut muun muassa breakdancen maailmanmestaruuden. Dennis on koukussa uuden oppimiseen ja suhtautuu erittäin intohimoisesti hiusten leikkaamiseen. Hän parturoi omat ja läheistensä hiukset säännöllisesti, ja intissä hän leikkasi tupakavereiden hiukset. Terapeuttista puuhaa!
@dennisatanylund

AIJA PAHKALA
Yli-Iistä kotoisin oleva Aija Pahkala32, valmistui Teatterikorkeakoulusta vuonna 2013 ja on työskennellyt näyttelijänä niin Kansallisteatterissa kuin Ryhmäteatterissakin sekä Vaasan, Kokkolan ja Lahden kaupunginteattereissa. Hän tekee uuden aluevaltauksen hypätessään teatterin lavoilta television puolelle ja Putoukseen. Aijan unelma-ammatit vaihtuvat joka viikko. Tällä hetkellä hän näkisi itsensä mielellään metsänhoitajana. Ruuhkavuosia elävän Aijan elämässä hulinasta pitävät huolen niin lapset kuin vaihtuvat työtkin. Jane Fondaa ja Kaari Utriota fanittava sekä käsitöitä ja epookkisarjoja rakastava Aija haaveilee kilpatanssin aloittamisesta miehensä kanssa.
@aijapahkala

HEIKKI RANTA
Keminmaalta unelmiensa perässä Helsinkiin muuttanut Heikki Ranta, 34, valmistui näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2017. Hän sukeltaa toiseen Putous-kauteensa odottavaisin mielin ja on valmistautunut siihen hankkimalla uusia extreme-kokemuksia: Heikistä tuli nimittäin viime kesänä isä! Esikoinen on pitänyt perheen arjen vauhdikkaana ja Heikki on nauttinut täysin siemauksin elämästä uuden tulokkaan kanssa. Viime kaudella akkansa kanssa ongelmissa olleella Marajorma-sketsihahmollaan viihdyttänyt Heikki ei voi kuvitella hauskempaa tapaa työskennellä kuin Putouksen livelähetyksissä: sykkeet korkealla, mukana elävä yleisö ja kaikki tapahtuu ohikiitävässä hetkessä.
@rantahese

MIKKO TÖYSSY
Viime kaudella Putouksessa debytoinut ja samoin tein sketsihahmokisan voittanut Mikko “Tökä” Töyssy, 39, lauloi ja nauratti tiensä kansan sydämiin. Hyvällä tuurilla muhkeaäänisen tenorin ääntä on päässyt kuulemaan myös Tampereen yössä karaokessa vakiohittinään Tommi Läntisen Via DolorosaTökän viime kauden sketsihahmo, virolainen talouskonsultti Urmas Viilunk hiveli kansan syviä rivejä kuin veitsi verovapaata voita. Virtuoosin tuleva sketsihahmo on jo hyvällä mallilla ja Tökä hiookin sen kulmia ja epäilee, että kulmat ovat pyöristyneet tammikuuhun mennessä – niin kuin Tökä itsekin.
@mikkotoyssy

#putous
Facebook: Putous
Instagram: @mtvputous
Twitter: @MTVPutous
YouTube: mtvputous

Liput Putous-lähetyksiin tulevat myyntiin 18.11. klo 15 osoitteessa www.ticketmaster.fi/putous

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin 16.1. klo 19.30 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Putouksen MTV:lle tuottaa Yellow Film & TV.

MTV mukana tasavallan presidentin järjestämässä itsenäisyyspäivän juhlatilaisuudessa – MTV3-kanavan Itsenäisyyspäivän juhlat -ohjelma tuo juhlatunnelmaa kotisohville poikkeusvuonnakin

itsenaisyyspaivan_juhla_2020

MTV on mukana tasavallan presidentin Sauli Niinistön järjestämässä poikkeusvuoden itsenäisyyspäivän juhlatilaisuudessa. Illan juontavat Pöllölaaksosta käsin uutislähetyksistä tutut kanavakasvot.

Presidentinlinnassa ei järjestetä tänä vuonna perinteistä kutsuvierastilaisuutta, vaan suomalaiset seuraavat Linnan kulttuuriesityksiä ja eri puolilta Suomea tehtäviä ohjelmaosioita kotisohvilta käsin. Myös MTV huomioi kyseisiä ohjelmaosioita ja teemoja lähetyksessään.

Pääohjelma Itsenäisyyspäivän juhlat nähdään MTV3-kanavalla sunnuntaina 6.12. kello 19.30-22. Lisäksi itsenäisyyspäivän ohjelma näkyy samaan aikaan MTV Uutiset Livessä ja siitä tehdään laaja toteutus mtvuutiset.fi-sivustolle.

Illan juontavat Pöllölaaksosta käsin uutislähetyksistä tutut kanavakasvot, uutisankkuri Maija Lehmusvirta ja MTV Urheilun toimituspäällikkö Teemu Niikko. Lisäksi Presidentinlinnan juhlatilaisuudesta raportoi uutisankkuri Keijo Leppänen.

”Luvassa on monipuolinen kattaus itsenäisyyspäivän juhlallisuuksia, sillä katsomme paitsi mennyttä myös tulevaa. Ohjelmaosioita on eri puolilta Suomea, sekä vähän myös maailmalta. Tästä on tulossa juhlava ja viihdyttävä kokonaisuus”, luonnehtii MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen.

”Olemme tiiviisti mukana presidentinlinnan juhlatunnelmissa. Luvassa on lisäksi maailmallakin tunnetuiksi tulleiden suomalaisten erikoishaastatteluja, erityisiä koronavuoden valopilkkuja urheilun huippunimiä unohtamatta. Mukaan saattaa mahtua yllätysesiintymisiäkin”, sanoo tuottaja Päivi Hannula MTV Uutisista.

MTV Uutiset Livessä nähdään lisäksi itsenäisyyspäivän iltana oma, tunnin mittainen erikoisohjelma, Itsenäisyyspäivän etkot, jossa haastatellaan vuoden 2020 kiinnostavimpia nimiä ja nostatetaan tunnelmaa ennen varsinaista juhlalähetystä. Iriz Silanderin ja Ismo Puljujärven juontama ohjelma lähetetään suorana kello 18 alkaen. Lisäksi MTV Live seuraa tiiviisti päivän mittaan muita itsenäisyyspäivän uutistapahtumia.

”MTV:n viihdeohjelmat, uutistalo ja urheilulajit ovat vuosia tuoneet koko kansan yhteen kokemaan suuria tunteita – näihin haluamme palata nyt itsenäisyyspäivänä, mutta uusin kulmin ja uutisin. Tarjoamme koko perheelle suurten tunteiden illan, jossa kerromme ihmisistä koronavuoden uutislähetyksissä ja kunnioitamme ansioituneita suomalaisia sekä heitä, jotka ovat suomalaisen menestyksen ja itsenäisyyden takana”, Hannula sanoo.

1 2 3 13