Category Archives: MTV3

Supernanny Suomi palaa auttamaan suomalaisperheitä. Kolmas tuotantokausi MTV3-kanavalla torstaisin 11.2. klo 21 alkaen

rsz_supernanny-suomi

Lasten sankari, Suomen oma Supernanny Pia Penttala auttaa erilaisia ongelmia potevia lapsiperheitä jämäkästi kohti parempaa arkea. Kolmannella tuotantokaudella nähdään myös kaksi katsojille ensimmäiseltä kaudelta tuttua perhettä uusine haasteineen.

Pulmaisten perheiden sankari, MTV3-kanavan Supernanny Pia Penttala palaa helmikuussa auttamaan perheitä, jotka kaipaavat neuvoja lastensa kanssa arjen haasteisiin. Luvassa on liikuttavia kohtaamisia ja tunteiden törmäyksiä, kun perheen sääntöjä ja siteitä vahvistetaan. Jämäkän lempeä Pia avaa uusia näkökulmia vanhemmuuteen ja opettaa erilaisia tapoja toimia perheen parhaaksi.

Supernanny Suomi -ohjelman kolmannella kaudella Supernannyn tie vie uusien perheiden lisäksi myös tapaamaan vanhoja tuttuja, jotka kaipaavat evästystä muuttuneissa elämäntilanteissa. Tällä kaudella Supernanny vierailee myös useamman yksinhuoltajan luona etsimässä ratkaisuja yhden vanhemman perheiden elämään. Empaattinen ja lämmin Pia Penttala toimii perheenjäsenten auttajana ja tukena, ja on ymmärtävä ja inspiroiva mentori heille.

“Tämä kolmas kausi on ollut selkeästi vanhempien suunnasta avoimempi. Heidän uupumus eri haasteiden kohdissa on tullut koronatilanteen vuoksi esiin vahvemmin”, Penttala kertoo.

“Myös vanhempien tahto saada tehtyä muutosta parempaan on säilynyt vilpittömästi hyvänä. Perheet ovat ottaneet minut luottavaisesti vastaan, ja odotus siitä, että annan heille tilanteita korjaavia työkaluja on vahva”, hän jatkaa.

Kuka on Pia Penttala?
Lastensuojelutyöntekijä yli 20 vuoden kokemuksella.
Lastensuojeluyksiköiden toimitusjohtaja/yrittäjä yli 10 vuoden taustalla.
Työnohjaaja/kouluttaja yli 10 vuoden kokemuksella.
Ylemmän erityistason psykoterapeutti.
Psykoterapian maisteri.

JAKSOT 1 ja 2:

1/10 to 11.2. klo 21: Poikolaiset, Espoo – Elämää eron jälkeen
Kauden starttijakson perheessä eletään ruuhkavuosia liian vähillä yöunilla ja lukuisia liikkuvia osia hallinnoiden – ja pinnahan siinä kiristyy. Kolmen tytön kanssa yksin jäänyt äiti koittaa ohjata ammattilaisen ottein herkkää eskarilaista, väsymättä sähläävää keskimmäistä ja öisin valvottavaa kuopusta. Eron jälkeen rakennettu korttitalo huojuu ja äidin väsymys kasvaa.

Laura, 27, lähihoitaja, autistien ohjaaja. Lapset: Nova, 1, Seela, 4, ja Isla, 5. Mukana myös Novan isä Tony, 28.

2/10 to 18.2. klo 21: Kouvalat, Oulu – Parisuhde pikkulapsiarjen paineissa
Toisen jakson perheen uhmaikäinen esikoinen on imenyt kiukuttelullaan kaikki voimat vanhemmistaan, ja opettanut siinä sivussa pikkusiskolleen, miten vanhemmat pidetään kiireisinä. Pikkulapsiarjen uuvuttamat vanhemmat pinnistelevät pitääkseen pakan kasassa parisuhteen ollessa tilanteessa kovilla.

Riikka, 27, autoalan työvalmentaja ja Tomi, 29, koneasentajaopiskelija. Lapset: Veeti, 3, ja Viola, 1.

#supernannysuomi

Supernanny Suomi MTV3-kanavalla torstaisin 11.2. klo 21 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Supernanny Suomi -ohjelman MTV:lle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland.

Janne Katajan juontama Kuutamolla-ohjelma jatkuu MTV3-kanavan lauantai-illoissa 16.1. klo 21 alkaen

kuutamolla

Janne Katajan juontamassa Kuutamolla-ohjelmassa tunnetut suomalaiset kertovat valheita ja uskomattomia tositarinoita omasta elämästään. Tv-klassikko saa jatkoa MTV3-kanavalla la 16.1. klo 21 alkaen. 

Uusi vuosi, uudet tarinat! Vuodenvaihteen jälkeen on taas aika antaa hyvien tarinoiden viedä mennessään, kun tv-klassikko Kuutamolla jatkaa MTV3-kanavan lauantai-illoissa 16. tammikuuta klo 21 alkaen. Janne Katajan juontamassa ohjelmassa tunnetut suomalaiset kokoontuvat kertomaan valheita ja uskomattomia tositarinoita omasta elämästään. Jokaisessa jaksossa kolme vaihtuvaa vierasta kertoo kolme tarinaa, joista kaksi on totta ja yksi täyttä puppua. Kilpailijoiden ja yleisön tehtävänä on tunnistaa sepite totuuksien joukosta.

Uudella kaudella uskomattomia tositarinoita ja jättimäisiä valetarinoita kuullaan ainakin Maria VeitolaltaJorma UotiseltaJenni KokanderiltaPekka Poudalta ja Kuutamolla-ikoni Santeri Kinnuselta. Onko joku heistä suudellut Barack Obamaa? Löytyykö jonkun kaapista Paavin sukka? Omistaako joku namibialaisen keuhkoparantolan? Nämä tai sitten jotkut muut väittämät selviävät, kun Kuutamolla palaa uusin jaksoin.

“Uudella tuotantokaudella on luvassa todella värikkäitä tarinoita! Kyllä vaan tarinat kiinnostavat ihmisiä, ja juuri siitähän Kuutamolla-ohjelmassa on kyse: tarinankerrontakulttuurista. Ensimmäisellä kaudella tunnelma studiossa oli mukava ja leppoisa, joten odotan myös toista kautta innolla ja malttamattomana”, Janne Kataja kertoo.

Median edustajille järjestetään mahdollisuus kuvauspaikkavierailulle viikolla 2. Ilmoittautumiset ja tiedustelut to 7.1. mennessä: virpi.valtonen@mtv.fi

#kuutamolla

Kuutamolla MTV3-kanavalla la 16.1. klo 21 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Mielensäpahoittaja on täällä taas! Heikki Kinnunen palaa rooliinsa epäluuloisena seniorina MTV3-kanavalla ma 4.1. alkaen

rsz_s2eps2_lind-kopio

Toisella tuotantokaudella Mielensäpahoittaja tapaa muun muassa Arvi Lindin.

MTV3-kanavalla päästään nauttimaan Tuomas Kyrön rakastetun Mielensäpahoittaja-hahmon paluusta, kun viisiosainen toinen tuotantokausi Mielensäpahoittaja – ennen kaikki oli paremmin -sarjasta alkaa maanantaina 4.1. klo 21. Tällä kaudella Heikki Kinnusen tulkitsema Mielensäpahoittaja miettii muun muassa, missä kaikki rahat ovat nykyään, pitääkö hengittämistäkin opetella ja mitä trollit ovat.

Kirjailija Tuomas Kyrön kynästä syntynyt supersuosittu eläkeläisherra Mielensäpahoittaja äimistelee jälleen maailman menoa, kun Mielensäpahoittaja – ennen kaikki oli paremmin -sarja palaa MTV3-kanavalle toisen tuotantokauden myötä maanantaina 4.1. klo 21.

Sarjan kaikki jaksot julkaistaan samana päivänä mtv-palvelussa ja C Moressa. Suoratoistopalveluista löytyvät myös ensimmäisen tuotantokauden kaikki kahdeksan jaksoa.

Vanhoja hyviä aikoja haikailevaa Mielensäpahoittajaa esittää toisellakin tuotantokaudella Heikki Kinnunen. Erilaisia aiheita Mielensäpahoittajan kanssa käsittelevät asiaan perehtyneet ammattilaiset ja ajankohtaiset mediapersoonat. Kauden mittaan Mielensäpahoittaja tapaa muun muassa pitkän linjan uutisankkuri Arvi Lindin, näyttelijä, sijoitusbloggaaja Jasmin Hamidin, maalaislääkäri Kiminkisen, lastenpsykiatri Jari Sinkkosen sekä hyvinvointiyrittäjät Rita ja Aki Mannisen.

Tuttuun tyyliin Mielensäpahoittajan näkemyksiä haastetaan vieraiden toimesta ja lopuksi opitaan ehkä myös jotain uutta. Onko nykymaailmassa sittenkin myös jotain hyvää vai päteekö joissain asioissa vanha hyvä teesi – ennen kaikki oli paremmin?

Kaikkiaan jaksoja on toisella kaudella viisi. Mielensäpahoittajan mielen päällä ovat tällä kaudella raha, media, terveys, sankarit ja perhe.

Mielensäpahoittajan ystäville on hyviä uutisia myös leffarintamalta: MTV3-kanava esittää menestyselokuvan Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja lauantaina 2. tammikuuta kello 19.50 alkaen. Vuonna 2018 ilmestyneen elokuvan pääroolissa nähdään sarjan tapaan loistava Heikki Kinnunen.

Jaksojen aiheet ja vieraat:

Ensimmäinen jakso käsittelee rahaa. Kun kotikylän pankkikonttori katoaa ja käteisellä ei saa ostettua, on Mielensäpahoittajan aika lähteä Reuna-Suomeen selvittämään minne raha on mennyt. Asiaa Mielensäpahoittajan kanssa selvittävät muun muassa rahoitusguru Vesa Puttonen sekä näyttelijä ja sijoitusbloggaaja Jasmin Hamid.

Toisessa jaksossa Mielensäpahoittajan mielen päällä ovat media ja uutiset. Ennen oli yksi totuus ja se tuli Arvi Lindin suusta. Miten uutiset muutti muotoaan ja kuka niitä saa kertoa? Uutta mediaa Mielensäpahoittajan kanssa pohtivat mediapersoona Karoliina Tuominen, Suomen paras uutisankkuri Arvi Lind sekä toimittaja ja kolumnisti Sanna Ukkola.

Terveys ja hyvinvointi -jaksossa Mielensäpahoittajan verenpainetta nostaa huoneihmisten liikuntatottumukset. Miksi terveydestä tuli bisnes ja pitääkö hengittämistäkin nykyään opetella? Näihin kysymyksiin vastaavat Maalaislääkäri Kiminkinen, hyvinvointiyrittäjät Rita ja Aki Manninen sekä kirjailija ja kuvataiteilija Katariina Souri.

Ennen oli selkeitä sankareita. Paavo Nurmi ja Simo Häyhä. Ja sankareilla oli selvät viholliset: ajanottokello ja itänaapuri. Mitä sankarit tekevät nykyään ja kuka tittelin myöntää? Sankari-teemaisessa jaksossa Mielensäpahoittaja tapaa koko kansan rakastaman näyttelijä ja juontaja Susanna Laineen,  elokuvaohjaaja Aleksi Mäkelän ja maailmanmestari Jani Sievisen.

Perhe-jaksossa Mielensäpahoittaja joutuu lapsenvahdiksi ja pääsee viettämään erikoista päivää. Samalla hän pohtii, mitä lapset oikeasti tarvitsevat. Perhe-elämästä Mielensäpahoittajan kanssa keskustelevat Kaksi äitiä & kaksoset – vloggaajat Ella Rosti ja Susanna Silvander-Rosti, lastenpsykiatri Jari Sinkkonen ja yksinhuoltajaperheiden kommuunin perustaja Henrica Fagerlund

Ohjelman MTV:lle on tuottanut Solar Republic.

#mielensäpahoittaja

Mielensäpahoittaja – ennen kaikki oli paremmin MTV3-kanavalla maanantaisin 4.1. kello 21 alkaen. Mtv-palvelussa julkaistaan kaikki viisi jaksoa kerralla.

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja, tv-ensi-ilta MTV3-kanavalla 2.1. klo 19.50. 

Sunnuntain suora Tanssii Tähtien Kanssa -semifinaalilähetys perutaan koronavirustartunnan vuoksi

15235364_1466478966699011_5590332641168002740_o

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman työryhmään kuuluvalla henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Sunnuntain 22.11. semifinaalilähetys perutaan tartunnan vuoksi.

“Tarvittavat altistusjäljitykset ja karanteeniin määräämiset on käynnistetty välittömästi terveysviranomaisten toimesta ja odotamme viranomaisten lisäohjeita. Koska työryhmän turvallisuus ja terveys on meille ensiarvoisen tärkeää, on sunnuntain livelähetys päätetty nyt perua varotoimenpiteenä”, ohjelman vastaava tuottaja Kati Launiainen MTV:ltä kertoo.

MTV tiedottaa kauden jatkumisesta myöhemmin.

mtv.fi/tanssiitahtienkanssa
#MTVTTK

facebook.com/TanssiiTahtienKanssa
twitter.com/MTV3TTK
instagram.com/tanssiitahtienkanssa

Salattuihin elämiin liuta uusia ja palaavia näyttelijöitä: Susanna Laineen hahmo sarjaan keväällä, Mia Ehrnrooth palaa Cindyn rooliin

image

Susanna Laine ja Mia Ehnrooth Kuvaaja: Kimmo Jaatinen

Suomen suosituimpaan päivittäisdraamasarjaan Salattuihin elämiin saadaan lähiaikoina mukaan liuta uusia ja sarjaan palaavia näyttelijöitä. Vastikään juontotehtävänsä Puoli Seitsemän -ohjelmassa jättänyt Susanna Laine tekee uuden aluevaltauksen kameranäyttelemisen saralla ja astelee sarjaan keväällä. Fanien suosikki Mia Ehrnrooth puolestaan palaa Cindyn rooliin. Uusia kasvoja sarjaan saadaan Johanna Ruonalan, Tuure Taskisen ja Axel Milliamin esittämien hahmojen muodossa. Myös Joonatan Suvinen tekee paluun sarjaan. 

Suosikkisarja Salattuihin elämiin saadaan lähiakoina sekä lukuisia uusia että sarjaan paluun tekeviä hahmoja hämmentämään jo entuudestaan monimutkaista, mutta niin ihanan koukuttavaa ihmissuhdesoppaa. Yksi uusien hahmojen esittäjistä on vastikään palkitussa Puoli Seitsemän -ohjelmassa juontopestinsä jättänyt, tällä hetkellä Tuttu Juttu Show‘ta MTV3-kanavalla juontava Susanna Laine. Juontotöidensä ohella Laine on tehnyt myös näyttelijäntöitä, pääasiassa teatterissa ja musikaaleissa. Laineen Salatut elämät -roolihahmoa ei vielä paljasteta, mutta hahmo nähdään Pihlajakadulla keväällä 2021.

“Minusta on mielenkiintoista tulla mukaan ja nähdä miten sarjaa tehdään. On ihanaa päästä kameranäyttelemään, koska enimmäkseen minulla on kokemusta teatterista. Salkkareissa kohtauksia on paljon, joten odotan innolla että pääsee tekemään töitä isolla vaihteella. Salkkareissa on tunnetusti hyvä henki, mikä on tosi tärkeä juttu”, Susanna Laine kertoo sarjaan tulostaan.

Mia Ehrnrooth palaa sarjassa Cindy Rintalan rooliin keväällä. Hyvin pian selviää, missä Cindy on kaikki nämä vuodet lymynnyt. Yhtä lailla nopeasti hän joutuu kohtaamaan menneisyyden. “Odotan innolla Cindyn rooliin palaamista, vaikka on myös ollut kertakaikkisen ihanaa olla kotona lasten kanssa. On mahtavaa, että voin yhdistää näyttelemisen ja äitiyden. Olen kiitollinen, että Salkkareissa näiden kahden minulle tärkeän asian yhdistäminen on mahdollista, mikä on todella poikkeuksellista tällä alalla”, Mia Ehrnrooth kertoo.

Toinen sarjaan palaaja on Joonatan Suvinen, joka on aiemmin nähty Dahlian miespalvelija Pupun roolissa. Nyt paljastuu, mikä Pupu oikeasti on miehiään. Suvinen astelee sarjan jaksoihin joulukuun alussa.

Susanna Laineen lisäksi sarjaan saadaan uusia kasvoja Johanna Ruonalan (kuvassa keskellä), Tuure Taskisen (oikealla) ja Axel Milliamin (vasemmalla) esittämien hahmojen myötä. Ruonalan esittämä Kiira Lahtinen saa nopeasti Pihlajakadun parisuhdekoukeroihin kipinää – tai suorastaan liekkiä. Kiira oli ohjaajana kohtalokkaalla helikopterilennolla, joka nähtiin kevään 2020 päätosjaksossa. Johanna Ruonala nähdään jaksoissa joulukuun alkupuolelta lähtien.

Taskinen aloittaa sarjassa Henrik Ekholmin roolissa. Hän kuuluu Ekholmien sukuun, mutta mikä on hänen sukulaisuussuhteensa Akiin? Axel Milliam on puolestaan Tallinnasta Pihlajakadun tapahtumien keskiöön saapuva Kristian Harju, joka hurmaa ensi töikseen erään tutun nuoren naisen. Sekä Taskinen että Milliam nähdään sarjassa keväällä.

Salatut elämät MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 19.30 18.12. saakka, jonka jälkeen sarja jää hetkeksi joulutauolle. Sarja jatkuu kevätkauden jaksoin 4.1.2021 alkaen. Kunkin viikon jaksot on katsottavissa ennakkoon C More -suoratoistopalvelusta. 

#salatutelämät
Salatut elämät -sarjan MTV:lle tuottaa Fremantle Finland. 

Suomalaisten suosikkiohjelma Putous palaa MTV3-kanavan lauantai-iltoihin tammikuussa 2021! Tässä on 13. tuotantokauden esiintyjäkaarti

rsz_putous13-2021

Kotimaisen tv-viihteen suurin ilmiö, koko perheen suosikkishow Putous jatkuu uuden tuotantokauden merkeissä 16. tammikuuta klo 19.30 alkaen. Sinipaitoihin pukeutuu tulevalla kaudella neljä tuttua putouslaista ja kolme uutta näyttelijää. Ohjelman juontajana uuden aluevaltauksen tekee Putous-konkari Christoffer Strandberg.

Suomen rakastetuin viihdeilmiö ja suosituin komediaohjelma Putous palaa MTV3-kanavan lauantai-iltoihin tammikuussa 2021. Puolentoista tunnin livelähetysten aikana luvassa on takuuvarmaa koko perheen laatuviihdettä ja Putous-klassikoita kuten livesketsejä ja improvisaatiota rakastetuissa ohjelmaosuuksissa kuten Tulikoe, Viikkokatsaus ja Sarjapudottaja. Kaiken kruunaa tietenkin järjestyksessään 13. tuotantokaudella uudistuva, koko Suomen jännittämä Sketsihahmokilpailu uusine hokemineen, puhuttavine hahmoineen ja aivan uusine yllätyskäänteineen.

Lauantai-illan katsotuimmalle areenalle marssii jälleen seitsemän näyttelijää; osa koko kansan tuntemia takuuvarmoja viihdyttäjiä, osa Putouksen rohkean hengen mukaisesti uusia tähtiä viihdetaivaalla. Viime kaudelta tuttujen Antti Tuomas HeikkisenHeikki Rannan ja Mikko Töyssyn ja Putous-konkari Pilvi Hämäläisen lisäksi sinipaitoihin tällä kaudella pukeutuvat uudet putouslaiset Maaria NuoranneDennis Nylund ja Aija Pahkala. Ohjelman juontaa Putouksessa aiemmin näyttelijänä hauskuuttanut ja hurmannut Christoffer Strandberg. Ohjaajana ja pääkäsikirjoittajana jatkaa jo kolmatta kauttaan komediakonkari Niina Lahtinen.

TUTUSTU PUTOUSLAISIIN:

CHRISTOFFER STRANDBERG
Teatterikorkeakoulusta näyttelijäntyön linjalta vuonna 2014 valmistunut Christoffer Strandberg, 31, on luonut kolmella kaudellaan Putouksessa ikimuistoisia sketsihahmoja. Tulevana keväänä luvassa on uusi aluevaltaus, kun siuntiolainen virtuoosi nähdään ohjelman juontajana.
“En malta odottaa, että pääsen juontamaan Putousta! Kaikki edeltäjäni ovat tehneet huikean työn, mutta nyt minun on tehtävä tämä omalla tyylilläni. Putouksen luonteeseen kuuluu muutos”, Christoffer toteaa.
Maaseudun rauhassa elelevä Toffe arvostaa perheensä seuraa ja tunnustautuu pikkutarkaksi siivoojaksi, joka ei jätä elämässään asioita puolitiehen. Tulevalle kaudelle hän ennustaa taattuja kommelluksia, kuten sketsien alussa irtoilevia irtoviiksiä, pokan pettämistä ja lyhyitä vaihtoaikoja – jollaisen aikana Christoffer itse on vetänyt kerran peukalon sijoiltaan. Toffen mukaan Putouksessa mahtavaa onkin juuri se, että jokaista livelähetystä suunnitellaan ja harjoitellaan kovasti, mutta vauhti ja vaara ovat silti aina läsnä.
@ctrandberg

ANTTI TUOMAS HEIKKINEN
Teatteritaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2016 valmistuneella Antti Tuomas Heikkisellä, 34, on edessään toinen Putous-kausi. Jyväskylän lahja Suomen kulttuurielämälle hurmasi viime kaudella Käellä käymistä rakastavalla Yölintu-hahmollaan kotikatsojat ja etenkin kotirouvat. Tänä vuonna Antti Tuomas on tehnyt Putouksessa uuden aluevaltauksen, sillä hän on yksi kauden käsikirjoittajista!
“Näin siis mikäli sketsit uppoavat kansaan – muussa tapauksessa ei”, vinoilee Antti Tuomas.
@heikkisantti

PILVI HÄMÄLÄINEN
Iki-ihana komedienne Pilvi Hämäläinen, 35, on porukan Putous-konkari, joka on loistanut sinisessä paidassa jo viiden kauden ajan. Kuudennen Putous-kautensa käynnistävä, Lieksasta Isolle kirkolle laskeutunut ihme on luonut urallaan useita legendaarisia sketsihahmoja. Pilvillä on hallussaan yksi sketsihahmokisan voitto sekä useampi tiukkaakin tiukampi sketsihahmofinaali. Moni on tullut siihen tulokseen, että näyttelijän luomissa sketsihahmoissa on ollut yhteneväistä aina tietynlainen negatiivisuus. Pilvi kertoo kuitenkin, ettei tulevan kauden hahmo ole yhtään negatiivinen. Ainakaan vielä.
@pilvi.hamalainen

MAARIA NUORANNE
Putous-debyyttinsä tekevä Maaria Nuoranne, 27, on kotoisin Tuusulasta ja Kallion ilmaisutaidon lukion kasvatti. Hän on tehnyt laaja-alaisesti töitä niin näyttelijänä (mm. Syke), ääninäyttelijänä (mm. Beauty and the Beast -elokuvan Belle) kuin käsikirjoittajanakin (mm. nuortensarja Hasbeens). Maarian elämä on tällä hetkellä aika haipakkaa ja Putous-jengin duracell-kuopus käykin säännöllisesti viilentymässä avannossa ja nautiskelee pitkistä lenkeistä merenrannalla koiransa kanssa. Kaveripiirissään Lättymestarin arvonimen saanut Maaria rakastaa imitointia, eikä jätä läheisiään rauhaan yölläkään, sillä hän on tunnettu unissaan puhumisesta. Nähtäväksi jää, mitä kaikkea Maarian suusta tulevalla kaudella vielä kuullaankaan!
@maarianuoranne

DENNIS NYLUND
Oulusta kotoisin oleva Dennis Nylund, 35, teki teatteridebyyttinsä Svenska Teaternin lavalla tanssijana vuonna 2005, jonne hän palasi myöhemmin valmistuttuaan näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2016. Dennis on näytellyt elokuvissa Ollaan vapaitaVirala genier sekä tv-sarjassa M/S Romantic ja voittanut muun muassa breakdancen maailmanmestaruuden. Dennis on koukussa uuden oppimiseen ja suhtautuu erittäin intohimoisesti hiusten leikkaamiseen. Hän parturoi omat ja läheistensä hiukset säännöllisesti, ja intissä hän leikkasi tupakavereiden hiukset. Terapeuttista puuhaa!
@dennisatanylund

AIJA PAHKALA
Yli-Iistä kotoisin oleva Aija Pahkala32, valmistui Teatterikorkeakoulusta vuonna 2013 ja on työskennellyt näyttelijänä niin Kansallisteatterissa kuin Ryhmäteatterissakin sekä Vaasan, Kokkolan ja Lahden kaupunginteattereissa. Hän tekee uuden aluevaltauksen hypätessään teatterin lavoilta television puolelle ja Putoukseen. Aijan unelma-ammatit vaihtuvat joka viikko. Tällä hetkellä hän näkisi itsensä mielellään metsänhoitajana. Ruuhkavuosia elävän Aijan elämässä hulinasta pitävät huolen niin lapset kuin vaihtuvat työtkin. Jane Fondaa ja Kaari Utriota fanittava sekä käsitöitä ja epookkisarjoja rakastava Aija haaveilee kilpatanssin aloittamisesta miehensä kanssa.
@aijapahkala

HEIKKI RANTA
Keminmaalta unelmiensa perässä Helsinkiin muuttanut Heikki Ranta, 34, valmistui näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2017. Hän sukeltaa toiseen Putous-kauteensa odottavaisin mielin ja on valmistautunut siihen hankkimalla uusia extreme-kokemuksia: Heikistä tuli nimittäin viime kesänä isä! Esikoinen on pitänyt perheen arjen vauhdikkaana ja Heikki on nauttinut täysin siemauksin elämästä uuden tulokkaan kanssa. Viime kaudella akkansa kanssa ongelmissa olleella Marajorma-sketsihahmollaan viihdyttänyt Heikki ei voi kuvitella hauskempaa tapaa työskennellä kuin Putouksen livelähetyksissä: sykkeet korkealla, mukana elävä yleisö ja kaikki tapahtuu ohikiitävässä hetkessä.
@rantahese

MIKKO TÖYSSY
Viime kaudella Putouksessa debytoinut ja samoin tein sketsihahmokisan voittanut Mikko “Tökä” Töyssy, 39, lauloi ja nauratti tiensä kansan sydämiin. Hyvällä tuurilla muhkeaäänisen tenorin ääntä on päässyt kuulemaan myös Tampereen yössä karaokessa vakiohittinään Tommi Läntisen Via DolorosaTökän viime kauden sketsihahmo, virolainen talouskonsultti Urmas Viilunk hiveli kansan syviä rivejä kuin veitsi verovapaata voita. Virtuoosin tuleva sketsihahmo on jo hyvällä mallilla ja Tökä hiookin sen kulmia ja epäilee, että kulmat ovat pyöristyneet tammikuuhun mennessä – niin kuin Tökä itsekin.
@mikkotoyssy

#putous
Facebook: Putous
Instagram: @mtvputous
Twitter: @MTVPutous
YouTube: mtvputous

Liput Putous-lähetyksiin tulevat myyntiin 18.11. klo 15 osoitteessa www.ticketmaster.fi/putous

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin 16.1. klo 19.30 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Putouksen MTV:lle tuottaa Yellow Film & TV.

MTV mukana tasavallan presidentin järjestämässä itsenäisyyspäivän juhlatilaisuudessa – MTV3-kanavan Itsenäisyyspäivän juhlat -ohjelma tuo juhlatunnelmaa kotisohville poikkeusvuonnakin

itsenaisyyspaivan_juhla_2020

MTV on mukana tasavallan presidentin Sauli Niinistön järjestämässä poikkeusvuoden itsenäisyyspäivän juhlatilaisuudessa. Illan juontavat Pöllölaaksosta käsin uutislähetyksistä tutut kanavakasvot.

Presidentinlinnassa ei järjestetä tänä vuonna perinteistä kutsuvierastilaisuutta, vaan suomalaiset seuraavat Linnan kulttuuriesityksiä ja eri puolilta Suomea tehtäviä ohjelmaosioita kotisohvilta käsin. Myös MTV huomioi kyseisiä ohjelmaosioita ja teemoja lähetyksessään.

Pääohjelma Itsenäisyyspäivän juhlat nähdään MTV3-kanavalla sunnuntaina 6.12. kello 19.30-22. Lisäksi itsenäisyyspäivän ohjelma näkyy samaan aikaan MTV Uutiset Livessä ja siitä tehdään laaja toteutus mtvuutiset.fi-sivustolle.

Illan juontavat Pöllölaaksosta käsin uutislähetyksistä tutut kanavakasvot, uutisankkuri Maija Lehmusvirta ja MTV Urheilun toimituspäällikkö Teemu Niikko. Lisäksi Presidentinlinnan juhlatilaisuudesta raportoi uutisankkuri Keijo Leppänen.

”Luvassa on monipuolinen kattaus itsenäisyyspäivän juhlallisuuksia, sillä katsomme paitsi mennyttä myös tulevaa. Ohjelmaosioita on eri puolilta Suomea, sekä vähän myös maailmalta. Tästä on tulossa juhlava ja viihdyttävä kokonaisuus”, luonnehtii MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen.

”Olemme tiiviisti mukana presidentinlinnan juhlatunnelmissa. Luvassa on lisäksi maailmallakin tunnetuiksi tulleiden suomalaisten erikoishaastatteluja, erityisiä koronavuoden valopilkkuja urheilun huippunimiä unohtamatta. Mukaan saattaa mahtua yllätysesiintymisiäkin”, sanoo tuottaja Päivi Hannula MTV Uutisista.

MTV Uutiset Livessä nähdään lisäksi itsenäisyyspäivän iltana oma, tunnin mittainen erikoisohjelma, Itsenäisyyspäivän etkot, jossa haastatellaan vuoden 2020 kiinnostavimpia nimiä ja nostatetaan tunnelmaa ennen varsinaista juhlalähetystä. Iriz Silanderin ja Ismo Puljujärven juontama ohjelma lähetetään suorana kello 18 alkaen. Lisäksi MTV Live seuraa tiiviisti päivän mittaan muita itsenäisyyspäivän uutistapahtumia.

”MTV:n viihdeohjelmat, uutistalo ja urheilulajit ovat vuosia tuoneet koko kansan yhteen kokemaan suuria tunteita – näihin haluamme palata nyt itsenäisyyspäivänä, mutta uusin kulmin ja uutisin. Tarjoamme koko perheelle suurten tunteiden illan, jossa kerromme ihmisistä koronavuoden uutislähetyksissä ja kunnioitamme ansioituneita suomalaisia sekä heitä, jotka ovat suomalaisen menestyksen ja itsenäisyyden takana”, Hannula sanoo.

Jo sata jaksoa suomalaisten huolia – suosittu paneelishow Pitääkö olla huolissaan? palaa uusin jaksoin MTV3-kanavalle ke 25.11. klo 21

pitac2a8ac2a8koc2a8ollahuolissaan20200014

Kirjailija Miika Nousiainen palaa Pitääkö olla huolissaan? -paneeliin sen yhdeksännellä tuotantokaudella, kun sarja jatkuu uusin huolin ja vierain MTV3-kanavalla keskiviikkona 25. marraskuuta kello 21. Uuden kauden avausjakso on järjestyksessään jo ohjelman sadas!

Marraskuu tuo tullessaan jättisuosion saaneen Pitääkö olla huolissaan? -ohjelman uuden tuotantokauden. Suomalaiset ovat lähettäneet tuhansia huolenaiheita ja huolipaneelimme on valmis niihin vastaamaan. Uusien huolien läpikäynti alkaa keskiviikkona 25.11. klo 21. Järjestyksessään uusi tuotantokausi on ohjelman yhdeksäs, ja kauden korkkaava avausjakso puolestaan ohjelman sadas!

Jenni Pääskysaaren johtama joukko tekee paluun niin sanotulla peruspoppoolla: huoliin ovat vastaamassa suomalaisen kirjallisuuden harmaa eminenssi Miika Nousiainen ja duo valonkantajat eli Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Luvassa on jälleen kymmeniä paikallaanolokohtauksia.

Vakkarikasvojen lisäksi ohjelmassa esiintyy viikoittain vaihtuva oman elämänsä asiantuntijavieras. Tulevan tuotantokauden vieraita ovat muun muassa Antti-Tuomas HeikkinenMarkus KajoSini MerikallioPekka MattilaSami Yaffa, Perttu Pölönen, Anu Sinisalo, Pippa Laukka, Ida Grönlund ja Laura Haimila.

Sata jaksoa, monta sataa murhetta – mikä on huolipaneelin käsittelyyn päätyneistä kysymyksistä kaikkien aikojen suosikkisi, Jenni Pääskysaari?

“Esimerkiksi kysymys ”Pitääkö olla huolissaan kun 90-luvulla hankituista pitkistä alushousuista löystyy kuminauha niin pahasti, ettei niitä voi laittaa edes kierrätykseen?” avaa tutkintalinjoja niin suomalaiseen kulutuskäyttäytymiseen kuin hämmennykseen 2020-luvun kierrätystetriksen äärellä.”

“Huolen myötä päädyimme panelistien kanssa pohtimaan, ovatko pitkät kalsarit itse asiassa ongelmajätettä, vaikka ovatkin esimerkiksi kirjailijoiden työasu yhdessä samettisen pikkutakin kanssa. Miika jopa loi aiheesta gradua muistuttavan teoksen ”Pitkien kalsareiden lyhyt historia Suomessa”, jota en pysty unohtamaan, vaikka haluaisinkin.”

“Hyvä huoli korkkaa ohjelmassa auki Pandoran boksin, jota on vaikea enää sulkea, ja jonka jälkeen et koskaan enää katso pitkiä kalsareita samoin silmin kuin ennen Pitääkö olla huolissaan? -ohjelmaa”, kertoo Jenni Pääskysaari.

Tässä sitä ollaan, sata jaksoa Pitääkö olla huolissaan -ohjelmaa! Miltä rajapyykki tuntuu, kirjoitusvapaalta takaisin panelistin penkille istahtanut Miika Nousiainen?

“Kaikki rajapyykit tuntuvat hienoilta. Lähdin tekemään parhaani ja se on riittänyt näin pitkälle. Tämän ohjelman hengen mukaisin rajapyykki on toki Pähkinäsaaren rauhan rajapyykki, jonka aiomme tulevalla kaudella pestä nurin käännettynä 90 asteessa pehmentävän huolihuuhtelun kera. Olemme siis ajan hermolla. Se aika vain sattuu olemaan mennyt aika ja monelta menee hermotkin”, sanoo Miika Nousiainen.

Taas ovat huolilaarit täyttyneet ääriään myöden. Miten tästäkin kaudesta huolineen ja murheineen selvitään optimistisin mielin, Tuomas Kyrö?

“Huoli kerrallaan. Pää kylmänä. Pysytään suunnitelmassa ja muistetaan fokus. Jokainen huoli on mahdollisuus. Optimismi sen sijaan yliarvostettua nykyhömppää, vähän niin kuin sähkö. Totuus löytyy kaurapuurosta, jäisistä puolukoista ja Kari Hotakaisen papereista”, summaa Tuomas Kyrö.

Maailmassa on monta asiaa, mistä olla huolissaan. Mutta millaisista asioista ei pitäisi huolehtia turhaan, Kari Hotakainen?

“On turha huolehtia talven tulosta. Siitä tiedotetaan kyllä lehdissä ja televisiossa aikanaan otsikolla “Talvi yllätti autoilijat”, lohduttaa Kari Hotakainen.

#pitääköollahuolissaan

Ohjelman on MTV:lle tuottanut Rabbit Films

Pitääkö olla huolissaan? 9. tuotantokausi ke 25.11. klo 21 alkaen MTV3-kanavalla.
Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C Moressa

 

Tuttu Juttu Show MTV3-kanavalla lauantaisin 17.10. alkaen – Parisuhdeohjelman vieraina upea kattaus kiinnostavia suomalaisia pariskuntia

timokoivusalosusannalaine

Tuttu Juttu Show’n juontajat Timo Koivusalo ja Susanna Laine

Tuttu Juttu Show’n juontajat Timo Koivusalo ja Susanna Laine ovat jälleen valmiita asettamaan pariskunnille kysymyksiä, jotka paljastavat, kuinka hyvin parit tuntevat toisensa. Taas kysytään: otetaanko yleisöä vai erotiikkaa? Uusi tuotantokausi käynnistyy MTV3-kanavalla la 17.10. klo 21 alkaen Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen sekä Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttujen Ville Mannerin ja Anniina Marjamäen jaksolla. 

Suomalaisten pitkäaikainen suosikki Tuttu Juttu Show saapuu jälleen MTV3-kanavan lauantai-iltoihin 17.10. klo 21 alkaen. Legendaarista ohjelmaa juontavat tuttuun tapaan Timo Koivusalo ja Susanna Laine.

Lämminhenkisessä ja hyväntuulisessa ohjelmassa selvitetään, kuinka hyvin parisuhteessa elävät oikeastaan tuntevat kumppaninsa. Jokaisessa jaksossa on vieraina kaksi pariskuntaa, joista toinen on julkisuudesta tuttu. Timo Koivusalon ja Susanna Laineen tehtävänä on selvittää rennolla otteella, kumpi pariskunta tuntee kumppaninsa ajatuksenjuoksun ja tavat toimia erilaisissa tilanteissa paremmin. Jos molemmat osapuolet vastaavat kysymyksiin oikein, saavat he siitä ruusun. Enemmän ruusuja kerännyt pari saa päättää, pitävätkö he voittamansa kylpyläloman vai lähtevätkö he yrittämään pääpalkintoa: romanttista ulkomaanmatkaa.

Jaksoissa vierailee upea kattaus kiinnostavia suomalaisia. Julkisuudesta tuttujen parien lisäksi ohjelmaan saapuu vieraita eri puolilta Suomea: Turusta, Helsingistä, Vantaalta, Kirkkonummelta, Tampereelta, Mäntsälästä, Raumalta sekä Loimaalta.

”Uuden kauden avausjaksossa nähdään Tuttu Juttu -historian ehdottomasti paras vastaus erotiikkakysymykseen,” Timo Koivusalo hehkuttaa innoissaan Eva Wahlströmin vastausta, jolla pariskunta ansaitsi poikkeuksellisesti kaksi ruusua.

JAKSOT:

1/10: Uuden kauden avausjaksossa selviää kuinka hyvin Eva Wahlström ja Niklas Räsänen todella tuntevat toisensa. Kilpakumppaneina Ensitreffit alttarilla -pari Anniina Marjamäki ja Ville Manner.

2/10: Tänään riemastuttavia salaisuuksia parisuhteestaan paljastavat Kristiina ja Mikko Kekäläinen. Heidän kanssaan leikkiin lähtevät Susanna ja Teemu Lahtinen.

3/10: Näyttelijä Olga Temonen ja elokuvaohjaaja Tuukka Temonen sukeltavat hyväntuulisen tuntemisleikin pyörteisiin leikkikavereinaan Laura ja Pasi Sauna-aho.

4/10: Mira Luoti ja Mika Haapasalo
5/10: Aami ja Konsta Hietanen
6/10: Satu ja Sami Kapanen
7/10: Alina Voronkova ja Joonas Hurri
8/10: Jani Sievinen ja Maria Nyqvist
9/10: Antti Lindtman ja Kaija Stormbom
10/10: Pepe Willberg ja Pauliina Visuri

#mtvtuttujuttu #tuttujuttu

Tuttu Juttu Show MTV3-kanavalla lauantaisin 17.10. klo 21 alkaen.
Kahden ensimmäisen jakson jälkeen klo 20.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Tuttu Juttu Show’n MTV:lle tuottaa Artista Filmi.

Ensimmäisen suoran Putous Allstars -lähetyksen esiintyjät ovat tässä! Tervetuloa katsomoon lauantaina 19.9.

putous-allstars

Ainutkertaisen, joka jaksoon uuden esiintyjäkombon tuovan viihdeohjelma Putous Allstarsin ensimmäinen livelähetys nähdään MTV3-kanavalla lauantaina 19.9. klo 19.30 alkaen. Starttijakson estradilla ensimmäisessä jaksossa nähdään Kiti Kokkonen, Iina Kuustonen, Minka Kuustonen, Riku Nieminen, Mikko Penttilä, Ernest Lawson sekä jakson juontava Joonas Nordman.

Suomen suurin viihdeohjelma Putous palaa MTV3-kanavalle ennennäkemättömällä tavalla, kun aiempien kausien konkareita kokoontuu lauantaista 19.9. klo 19.30 alkaen yhteen Putous Allstarsissa. Ohjelmassa nähdään neljänä perättäisenä lauantai-iltana viikoittain vaihtuva esiintyjäensemble.

Ensimmäisessä jaksossa vilahtaa yksi jos toinenkin sketsihahmokisan voittaja. Viikkokatsauksessa muistellaan menneitä, livesketseissä nauretaan nykyisyydelle ja luvassa on myös aivan uusi erikoisosio, jota voidaan muistella sitten tulevaisuudessa. Taka-ajatuksena on tietysti tehdä hyvää näinä poikkeuksellisina aikoina, sillä näyttelijöiden johdolla kerätään yhdessä katsojien kanssa pottia hyväntekeväisyyteen Pelastakaa lapset -järjestölle.

Ensimmäisen suoran lähetyksen estradilla nähdään näyttelijät Kiti KokkonenIina Kuustonen ja Minka KuustonenRiku NieminenMikko Penttilä ja Ernest Lawson. Ensimmäisen livelähetyksen juontajana nähdään todellinen Putous-konkari, Putouksen kaksinkertainen sketsihahmokisan voittaja ja ohjelman vuosina 2017-2018 (kaudet 8-9) ohjannut, kaudella 5 Putouksen pääkäsikirjoittajana toiminut Joonas Nordman, joka tunnetaan myös oman nimikko-ohjelman Joonas Nordman Show‘n vetäjänä. Myöhempien livelähetysten esiintyjäkokoonpanot paljastetaan viikoittain.

OHJELMASIVUT: mtv.fi/putous

#putous
#putousallstars
Facebook: Putous
Instagram: @mtvputous
Twitter: @MTVPutous

Putous Allstars MTV3-kanavalla lauantaisin 19.9. klo 19.30 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Putous Allstarsin MTV:lle tuottaa Yellow Film & TV.

1 2 3 13