Category Archives: Viafree

Miss Suomi -kilpailu siirtyy ilmaiseen Viafree-palveluun – seuraava Miss Suomi valitaan 29. syyskuuta

miss-suomi_crown09_2000pix

Perusteellista uudistusta käyvä Miss Suomi -kilpailu siirtyy ilmaiseen Viafree-palveluun, joka tavoittaa etenkin nuorta katsojakuntaa. Ensimmäinen uuden ajan Miss Suomi valitaan lauantaina 29. syyskuuta Billnäsin ruukissa pidettävässä näyttävässä tilaisuudessa.

Yleisölle on luvassa show, joka tuo perinteisen missikilpailun lähemmäksi kansainvälistä red carpet -gaalaa. Lauantai-iltana käydään uudistunut Miss Suomi -kilpailu, jossa päästään kurkistamaan myös kilpailujen kulissien taakse ja johon katsojat pääsevät osallistumaan sosiaalisen median kautta.

”Miss Suomi -brändi uudistuu kokonaisvaltaisesti – teemme Miss Suomi -kilpailua aidosti tuoreella otteella. Haluamme kasvattaa kilpailun arvostusta ja vetovoimaa, jotta näemme suomalaismissien menestyvän kansainvälisesti tulevaisuudessakin”, painottaa kilpailun järjestämisestä vastaava missikeisarinna Sunneva Kantola Finnartist Oy:stä.

”Miss Suomi -kilpailun lähetystavan on vastattava tämän päivän haasteisiin ja koukutettava perinteisen missiyleisön lisäksi myös laajempaa kohderyhmää. Uudistamme lähetyksen rakenteen kokonaan ja julkistamme kilpailun juontajat piakkoin. Olen iloinen, että voimme tarjota uudistuneelle Miss Suomi -kilpailulle uudenaikaisen kanavan”, toteaa Jussi Lipponen, Head of Viafree.

”Olemme suunnittelemassa täysin uudenlaista show’ta, joka palauttaa missikilpailuun kuuluvan säihkeen ja glamourin. Tästä alkaa matka kohti uutta Miss Suomi -kilpailua, jota teemme yhdessä Viafreen kanssa”, lupaa Sunneva Kantola.

Elo-syyskuun vaihteessa valitaan 20 semifinalistin joukosta 10 finalistia, ja lauantaina 29. syyskuuta klo 20.00 alkavassa tilaisuudessa kruunataan järjestyksessään 81. Miss Suomi. Lähetys on katsottavissa suorana ja myöhemmin tallenteena ilmaisessa Viafree-palvelussa missä päin maailmaa tahansa.

Saippuasarjojen klassikko Kauniit ja rohkeat saa uuden kodin – Kaunarit ilmaiseen Viafree-palveluun

Episode # 7442

Kuva: CBS

Suomessa jo vuonna 1992 ensiesityksensä saanut Kauniit ja rohkeat on pian katsottavissa myös Viafree-palvelussa. Joka maanantai palveluun ilmestyy viisi uutta jaksoa Forrestereiden ja Spencereihin huikeaa perhesaagaa.

Saippuasarjojen klassikon seuraaminen aloitetaan Viafreessa jaksosta 7514, jossa esitellään uusi nuori Sally Spectra. Yli sadassa maassa näytetty, Yhdysvalloissa yli 30 vuotta sitten ensi-iltansa saanut Kauniit ja rohkeaton tunnettu uskomattomista juonenkäänteistään ja sotkuisista ihmissuhteistaan, joita Suomessa parhaimmillaan seurasi noin 900 000 katsojaa. Sarjan suosiosta kertoo jotain jo se, että sarjan innokkaimmat fanit suunnittelevat päivärytminsä niin, että ehtivät nähdä Kaunarit joka ikinen arkipäivä.

Viafree-palvelussa näytetään Kauniita ja rohkeita kaikkiaan 250 jakson verran, minkä lisäksi sarjan faneille tarjotaan kaksi ns. Monte Carlo -erikoisjaksoa. Ensimmäiset viisi jaksoa Kaunareita on tarjolla maanantaina 4. kesäkuuta, eli viikon Kaunarit-annos on mahdollisuus ahmia heti viikon alussa.

Viafree-palvelussa on myös muuta oivallista katsottavaa laiturin nokkaan tai sadepäivän varalle – esimerkiksi kaikki kymmenen tuotantokautta 90-luvun klassikkoa, Beverly Hills 90210 -sarjaa. Myös Music Televisionista tutut viihde- ja realitysarjat löytyvät Viafreesta.

”Voimme luvata katsojillemme lähitulevaisuudessa paljon uutta sisältöä, sekä kotimaista että ulkomaista. Jatkamme laadukkaan viihdetarjontamme kasvattamista, lupaa Jussi Lipponen, Head of Viafree.

Viafree on MTG:n uusi netti-tv

Tällä viikolla lanseerattu Viafree on uudenaikainen netti-tv, jonka sisältö rakennetaan yhdessä katsojien kanssa. Viafree toimii selaimella ja mobiililla, sekä pian myös neljännen sukupolven Apple TV:ssä. Kanavan tarjonta kasvaa nopeasti lanseerauksen jälkeen ja tulee sisältämään syksyyn mennessä urheilua, laadukasta draamaa, dokumentteja, klassikkokomedioita, reality -sarjojen ensiesityksiä sekä uusia kotimaisia tuotantoja.

Palvelu löytyy osoitteesta Viafree.fi. Osallistu jo nyt keskusteluun #viafreeFi ja vaikuta siihen mitä haluat katsoa. Viafree ei ole sidottu perinteisen television aikatauluihin ja vanhoihin sopimuksiin.

Viafree täydentää MTG:n palvelutarjontaa Suomen markkinoilla. Maksullisten Viasatin ja Viaplayn rinnalle tuodaan nyt myös mainosrahoitteinen vapaasti katsottava palvelu.