Category Archives: discovery+

Martina Aitolehti saa oman ohjelman discovery+-palvelussa

2

Menestysformaatti Revenge Body with Khloé Kardashian saapuu Suomeen Martina Aitolehden johdolla.

Revenge Body with Khloé Kardashian on Yhdysvalloissa ilmiöksi noussut ohjelmaformaatti, jossa televisiopersoona ja seurapiirikaunotar Khloé Kardashian luotsaa osallistujia kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen. Nyt ohjelma saa kotimaisen version discovery+-palvelussa hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden johdolla.

Revenge Body with Martina Aitolehti seuraa päähenkilöiden käänteentekeviä elämäntapamuutoksia lämminhenkisellä ja kannustavalla otteella. Osallistujat kärsivät erilaisista kehoonsa liittyvistä epävarmuuksista joko ulkopuolelta tulevien paineiden tai läheisten ajattelemattomien kommenttien vuoksi. Kolme kuukautta kestävän haasteen tavoitteena on muuttaa osallistujien keho, kehosuhde sekä henkinen hyvinvointi kestävälle pohjalle. Ohjelmassa ei keskitytä vain ulkonäköön ja se muutokseen, vaan päähenkilöt pureutuvat Martinan ja hänen tiiminsä avulla kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja itsensä hyväksymisen tärkeisiin kysymyksiin.

Ohjelman lopussa päähenkilöt paljastavat huiman muutoksen lähipiirilleen ja pääsevät kertomaan omin sanoin, mikä kaikki todellisuudessa on muuttunut kehon muutoksen myötä.

Martinalle ohjelma on erittäin mieluinen projekti, jossa liikutaan hänen vahvalla osaamisalueellaan.

– On suuri kunnia saada olla tämän ohjelman mentori. Valintani kyseiseen rooliin kertoo, että työni jälki hyvinvointivalmentajana on tehnyt vaikutuksen. Otan projektin kunnialla vastaan ja lähden siihen täydellä sydämellä mukaan, Martina sanoo.

Sarjan Discoverylle tuottaa Moskito Television.

Revenge Body with Martina Aitolehti
discovery+ keväällä 2022

Discovery Finland ja Pelastakaa Lapset ry yhdistävät voimansa vähävaraisten perheiden hyväksi

1

Discovery Finland ja Pelastakaa Lapset ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia vähävaraisia lapsiperheitä. Discovery Finland tukee Pelastakaa Lasten Eväitä elämälle -ohjelmaa, jonka kautta vähävaraisten perheiden nuoret voivat jatkaa opintojaan perheen taloudellisista haasteista huolimatta.

Yhteistyösopimus Pelastakaa Lapset ry:n kanssa on osa Discoveryn globaalia RISE-ohjelmaa (Reducing Inequality and Supporting Empowerment), joka on solmittu Pelastakaa Lasten kansainvälisen kattojärjestö, Save the Childrenin, kanssa. RISE-ohjelman avulla Discovery tukee kansainvälisesti yli 10 miljoonaa avun tarpeessa olevaa lasta 22 eri maassa. Tämän lisäksi erilaisia paikallisia avustuskohteita on 18 eri maassa. Nyt myös Suomessa.

Suomessa Discovery Finland on mukana Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä elämälle -ohjelmassa. Ohjelman kautta tuetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten opiskelua ja harrastamista. Tavoitteena on tukea lasten ja nuorten yhdenvertaisuutta, osallisuutta ja hyvää kehitystä sekä ehkäistä syrjäytymistä.

– Meille Discoverylla on aina ollut tärkeää tukea paikallisia avustuskohteita. Nyt, jos koskaan nuorten ja lasten tukeminen on entistä tärkeämpää ja ajankohtaisempaa. Haluamme olla mukana rakentamassa yhteiskuntaa, joka on tasa-arvoinen ja yhdenvertainen. Tukemalla Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä elämälle -ohjelmaa olemme mukana mahdollistamassa tätä tärkeää työtä, iloitsee Discovery Finlandin operatiivinen johtaja Elina Valtia.

Eväitä Elämälle -ohjelma rahoitetaan täysin lahjoitusvaroin. Vuonna 2020 ohjelman kautta tuettiin 872 nuorta toisen asteen opinnoissa, 82 nuorta sai mentorointitukea ja 1331 lasta sai harrastustukea. Vuonna 2020 ohjelman avulla tuettiin myös koronapandemian vuoksi vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen joutuneita lapsiperheitä ruokalahjakortein. Ruoka-avusta hyötyi 19 932 lasta.

– Discoveryn kaltaiset suuret yritykset ovat merkittäviä tukijoitamme. Köyhyys koskettaa Suomessa yli 120 000 lasta. Koronapandemian seurauksena tämä luku on valitettavasti kasvamaan päin. Olemme erittäin iloisia yhteistyöstämme Discovery Finlandin kanssa, sillä yhdessä olemme enemmän, toteaa yritysyhteistyön tiiminvetäjä Heli Le Pelastakaa Lapset ry:stä.

Discovery Finland tukee Eväitä elämälle -ohjelmaa lahjoitusvaroin. Tämän lisäksi kenen tahansa on mahdollista auttaa lahjoituksen muodossa RISE-ohjelman sivuilla

Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children -liikettä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään.

Tuurin kyläkauppias saa jälleen uudet kesäapulaiset – 7. tuotantokausi pyörähtää käyntiin!

5

Kauppias Vesa Keskisen Kyläkauppa Tuurissa on ollut tv-sarjan vauhdikkaiden tapahtumien keskipisteenä jo vuosien ajan. Tuoreella 7. kaudella vauhtia tarjoilevat uudet kesäapulaiset Jaakko Parkkali ja Seksikäs-Suklaa, apunaan aiemmalta kaudelta tutut Sauli Koskinen ja HesaÄijä.

Kaikenlaista voi sattua ja tapahtua, kun Vesa Keskisen legendaariseen Tuurin Kyläkauppaan saapuu uusia kasvoja kesäapulaisiksi. Jaakko Parkkali ja Seksikäs-Suklaa tulivat tunnetuiksi tubettajina, mutta molemmat ovat nykyään laajentaneet toimiaan musiikin ja tv-realityn puolelle. Nyt he aloittavat kesätyöt Tuurin Kyläkaupassa. Jo edelliseltä kaudelta tutut apulaiset Sauli Koskinen ja HesaÄijä jatkavat kaupalla omia touhujaan ja samalla esittelevät innoissaan uusille kesäapulaisille Kyläkauppaa ja sen tiluksia. Uudet kasvot Parkkali ja Seksikäs-Suklaa ovat päästään pyörällä kaikesta vauhdikkaasta menosta, jota tarjoavat muiden työntekijöiden lisäksi itse Kyläkauppias Keskinen.

Uudella kaudella Kyläkaupalla pyörii jälleen asiakkaiden lisäksi julkkiksia ja tietysti aiemmilta kausilta tuttuja hahmoja, kuten vanhat tutut Tuula, Satu ja Tarjoushaukka Jorma, sekä Kyläkaupalle paluun tekevä Minna. Aika ei tälläkään kaudella käy tylsäksi, kun luvassa on ainakin ilmaista bensaa, kokkisotaa, julkkisbongausta, saunomista, uintikisailua ja yö karhujen luona. Vesa ja vaimonsa Jane juhlistavat viidettä hääpäiväänsä, jonka kunniaksi Jane pääsee toivomaansa tapaamiseen kauneuskirurgin kanssa.

Ohjelman Discoverylle tuottaa Moskito Television

Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset
7. kausi discovery+ maanantaisin 15.3. alkaen

Ex on the Beach Suomi Afterski vie lumiselle luksuslomalle discovery+-palvelussa

12

Ilmiöksi nousseen bikinirealityn suomiversio on täällä taas, tällä kertaa lumibikinirealityna keskellä Rukan pohjoista eksotiikkaa!

Viime keväänä Dplayssa puhuttanut bikinireality Ex on the Beach Suomi tekee näyttävän paluun uudella twistillä ja muuntuu lumibikinirealityksi. Uusi kausi vie kahdeksan nuorta upeaa sinkkua vauhdikkaalle luksuslomalle Rukan satumaisiin tunturimaisemiin. Ex on the Beach Suomi Afterski alkaa discovery+-palvelussa maaliskuussa.

Kaamoksen värittämä sydäntalvi ja valkeina hohtavat hanget tarjoavat seikkailunhaluisille sinkuille ainutkertaisia elämyksiä ja uusia kokemuksia. Vaikka pohjoinen tuuli tuivertaa ja pakkanen paukkuu, meno hulppealla tunturihuvilalla on kuumaa, kun sinkut juhlivat, deittailevat ja nauttivat elämästä. Tunnelma takkatulen lempeän loimun äärellä voi kuitenkin muuttua äkkiä jäätäväksi, kun ex-rakkaat alkavat ilmestyä bileiden kuokkavieraiksi. Osa existä hautoo kostoa, osaa janottaa vanha suola. Varmaa on vain, että leppoisinkin lomapäivä voi päättyä kaaokseen, kun sinkut joutuvat tilille menneisyydestään.

Kahden viikon ikimuistoiseen lomamatkaan mahtuu riemua, rakkautta ja intohimoa luksuspuitteissa, mutta myös riitaa, kyyneliä ja draamaa. Loman lopussa punnitaan, voiko tunturiromansseilla olla tulevaisuutta, vai onnistuivatko entiset heilat sekoittamaan pakan pahemman kerran.

Sarjan Discoverylle tuottaa Endemol Shine Finland. 

Ex on the Beach Suomi Afterski
discovery+ kaksi jaksoa tiistaisin
9.3. alkaen

Instagram @exonthebeach_suomi

Tuore tanskalainen discovery+ Original -dokumenttisarja: Kidnappasiko ja tappoiko hän Madeleine McCannin?

1

Saksalainen Christian B. on nimetty pääepäillyksi Madeleine McCannin kuuluisassa katoamistapauksessa. Tuore, kansainvälisesti ensi-iltansa saava dokumenttisarja selvittää mystisen pääepäillyn tarinan.

Kolmetoista vuotta Madeleine McCannin katoamisen jälkeen uusi pääepäilty ilmestyy. Saksan poliisi on vakuuttunut, että ”Maddien” sieppaaja istuu tällä hetkellä saksalaisessa vankilassa muista rikoksista tuomittuna. Madeleinen ruumista ei ole kuitenkaan löydetty, joten mihin todisteisiin poliisin epäilyt perustuvat näin pitkän ajan jälkeen? Onko uusia todisteita löytynyt?

Dokumenttisarjassa tutkitaan saksalaisen pääepäillyn, Christian B:n osuutta katoamistapaukseen. Häntä ei ole kuitenkaan virallisesti syytetty tapauksesta. Sarjassa haastatellaan epäillyn ystäviä, entistä tyttöystävää sekä tutkimukseen liittyviä avainhenkilöitä kuten epäillyn asianajajaa, saksalaista syyttäjää sekä Madeleinen katoamistapauksen parissa työskennellyttä entistä portugalilaista tutkinnanjohtajaa. Dokumentti luo pala palalta kuvaa siitä, millainen pääepäillyksi nimetty Christian B on.

Pääepäillyn tiedetään asuneen vuosien 1997-2007 aikana on-off-henkisesti Praia da Luzissa; lomakohteessa, josta Madeleine katosi. Hänellä on myös pitkä ja värikäs rikostausta, johon kuuluu muun muassa aiempi vankilatuomio alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Christian B:n kerrotaan myös sanoneen vain kuukautta ennen Madeleinen katoamista, että hänen matkailuautonsa salalokeroon mahtuisi vaikkapa pieni lapsi. Myös tätä johtolankaa seurataan dokumentissa.

Kolmiosaisen dokumenttisarjan ensimmäinen jakso julkaistaan discovery+-suoratoistopalvelussa 15.2. Sarja esitetään Suomen lisäksi myös Iso-Britanniassa, Italiassa, Espanjassa, Puolassa, Alankomaissa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Myöhemmin tänä vuonna dokumentti nähdään myös Yhdysvalloissa, Intiassa, Saksassa, Portugalissa sekä Latinalaisessa Amerikassa.
Pääepäilty: Tapaus Madeleine McCann
discovery+-palvelussa 15.2. alkaen