Category Archives: Pöllötöllö

Nyt sukelletaan MTV:n ohjelma-arkistoihin! Pöllötöllö alkaa su 25.4. klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa

pollotollo_logo_1920x1080

Uutuusohjelma Pöllötöllö penkoo ja näyttää Maikkarin arkiston parhaat, ikimuistoisimmat ja ehkä unohtuneetkin ohjelmat. Arkistoihin sukeltaa joukko tuttuja suomalaisia. Millaisiin muistoihin vanhat arkistojen aarteet heidät kuljettavatkaan? Arkistot aukeavat MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa su 25.4. klo 20.

Mikä tv-sarja on yhtä hyvä kuin muistit? Mikä tylsempi? Mikä saa ajatukset harhailemaan nuoruuden rakkauteen ja mikä taas saa toivomaan että voitaisiin mennä jo eteenpäin elämässä ja ohjelmavirrassa Mihin yleisöäänestyksen osallistuit ja silti väärä voitti? Kuka esiintyjistä ei ole vanhentunut päivääkään? Kenellä on värikäs kaftaani ja kenellä olkatoppaukset?

MTV:n nykyiset uutisten ja viihteen tekijät muistelevat kaikkea tätä Maikkarin historiaa katsojien kanssa uudessa viisiosaisessa Pöllötöllö-sarjassa, joka alkaa sunnuntaina 25.4. klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Pöllötöllössä katsotaan muun muassa vanhoja uutisia, Far outia, Vintiöitä, Lauantaitansseja, Napakymppiä, Levyraatia, Puhtaita valkeita lakanoita, Ruusun aikaa, Speden parhaita, Hyviä herroja, Hannu Karpoa, Hyviä, pahoja ja rumia ja paljon muuta.

Tv-muistojaan verestämässä ja vanhoja ohjelmia on Maikkarin arkistossa katsomassa joukko tunnettuja parivaljakkoja, muun muassa Pekka Strang ja Jaakko SaariluomaPirjo Nuotio ja Keke Leppänen, Paula Noronen ja Minna Kivelä, Miitta Sorvali ja Krisse SalminenIle Uusivuori ja Esko EerikäinenJorma Uotinen ja Sami Sykkö.

”Lapsuuden kotini perheen kanssa tykättiin katsoa yhdessä vanhanajan kunnon askeettisissa lavasteissa tehtyä tietokilpailuja, jossa oli muun muassa Esko Kivikoski mukana. Kuusivuotiaana kävin naapurissa katsomassa lääkärisarjaa Ben Casey, ihailin komeaa lääkäriä”, arkistojen ääreen Pöllötöllössä istahtava Miitta Sorvali muistelee.

”Muutin Kolumbiasta Suomeen -84. Sukulaisperheellä oli lauantaisin aina taloyhtiön saunavuoro, josta kiirehdettiin jälkihiessä katsomaan Napakymppiä. Harmitus oli iso, jos ei ihan ehtinyt heti neiti X:n ensimmäisiin kysymyksiin mukaan”, Esko Eerikäinen puolestaan kertoo.

Tutkiskele tv-arkistojen aarteita mtv-palvelussa

Pöllötöllö-ohjelman lisäksi mtv-palvelussa julkaistaan kokonaisia jaksoja vanhoista ohjelmista, joita ohjelmassa vilkaistaan. Voit hypätä aikakoneen kyytiin muun muassa näiden parissa:

  • Salattujen elämien ensimmäinen jakso. Tästä Salkkareiden satumainen menestys alkoi!
  • Ehtaa ysäriä – ihka ensimmäinen Gladiaattorit-jakso, joka Suomessa on nähty.
  • Lifestyle-klassikko Joka kodin asuntomarkkinat vuodelta 1994. Täältä ponnahti julkisuuteen Remontti-Reiska Jorma Piisinen.
  • Suuri Seikkailu, kurkista kotimaisen realityseikkailun kolmoskaudelle.
  • Komediaa eri vuosikymmeniltä: Kaverukset, Älyvapaa palokunta, Vintiöt, Kivikasvot ja Soitinmenot

#pöllötöllö

Pöllötöllö alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 25.4. klo 20.
Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.