Lena Dunhamin uutuuskomedia Camping ensi-illassa 15.10. alkaen HBO Nordicilla

camping-main.145400

CAMPING ENSI-ILLASSA 15.10. ALKAEN

Uutuuskomedia Lena Dunhamilta, Jenni Konnerilta ja John Riggiltä

HBO:n uusi komediasarja Camping tulee ensi-iltaan 15. lokakuuta alkaen HBO Nordicilla. Sarjan pääosissa nähdään Jennifer Garner (Alias) ja David Tennant (Doctor Who, Broadchurch), ja sen ovat luoneet ja tuottaneet Girls*-sarjan takaa löytyvät Lena Dunham ja Jenni Konner yhdessä John Riggin (30 Rock*, The Comeback*) kanssa.

Sarja perustuu Julia Davisin luomaan samannimiseen brittisarjaan ja siinä seurataan joukkoa vanhoja ystäviä, jotka lähtevät juhlimaan syntymäpäivää Bear Lake -leirintäalueelle. Retken aikana tunteet kipinöivät ja piilevät jännitteet (seksuaaliset ja muutkin) nousevat pintaan. Luvassa on siis muistoja, jotka kaikki haluavat unohtaa.

Pääosissa nähtävien Garnerin ja Tennantin lisäksi sarjaa tähdittävät Juliette Lewis (Syntyneet tappajiksi, Cape Fear), Arturo del Puerto (Fear the Walking Dead), Ione Skye (Lemmenpeli), Janicza Bravo (ohjannut jaksot mm. HBO-sarjoihin Here and Now* ja Divorce*) ja Brett Gelman (Stranger Things).

Kathryn McSorley-Jodell (Jennifer Garner) on kontrolloiva äiti, jonka elämä ei ole niin hilpeää kuin voisi kuvitella. Hän hoitaa tulevan viikonloppureissun järjestelyt rautaisella otteella, kunnes kohtaa naisen, joka romuttaa kaikki hänen hyvät suunnitelmansa. Walt (David Tennant) on tottelevainen aviomies ja rakastava isä, mutta pinnan alla orastaa pikkuhiljaa kasvava tyytymättömyys.

Jandice (Julie Lewis) on monilahjakkuus: DJ, reiki-parantaja ja tilintarkastaja. Hänen elämänsä saattaa näyttää täydelliseltä, mutta totuus on toista. Jandice on juuri eronnut miehestään Miguelista (Arturo del Puerto) ja keski-iän kriisiään hän yrittää helpottaa nuorekkailla vaatteilla ja oudoilla elämänvalinnoilla. Arka ja pelokas Carleen (Ione Skye), joka on aina elänyt siskonsa Kathrynin varjossa, turvautuu kummallisiin asioihin yksinäisten päiviensä iloksi – kuten virkkaamiseen.

Nina-Joy (Janicza Bravo) on ystävä, jonka puoleen voi kääntyä kaikessa – oli kyse sitten parhaasta hierojasta, farkuista tai kaurapuurosta. Hänen ja Kathrynin välille syntyneestä luottamussäröstä aiheutuva jännitys uhkaa kuitenkin romuttaa viikonlopun retkeilysuunnitelmat. Mutta myös Nina-Joyn uskollisen ja hassun aviomiehen Georgen (Brett Gelman), joka suhtautuu yhtä pakkomielteisesti niin ystäväänsä Waltiin kuin vaimoonsakin, pinnan alla kytee. Harry (Bidget Everett) on suulas, luontoa rakastava leirintäalueen kuningatar, jonka Nan-vaimoaan kohtaan tuntemalle intohimolle vetää vertoja ainoastaan hänen intohimonsa muita naisia ja asekokoelmaansa kohtaan.

“Nähtyämme Julia Davisin hulvattoman brittisarjan tiesimme tämän olevan hauskin juttu kirjoittajille ja näyttelijöille”, kertovat Lena Dunham ja Jenni Konner. ”Olemme niin innoissamme näyttelijäkaartistamme. Olemme niin innoissamme tästä tarinasta. Olemme niin innoissamme, jos et tämän jälkeen halua enää koskaan mennä retkelle.”

Camping-sarjan ovat kirjoittaneet Casual Romancelle vastaavina tuottajina toimivat Lena Dunham ja Jenni Konner yhdessä John Riggin kanssa. Vastaavina tuottajina toimivat myös Ilene S. Landers, Tom Lassally ja Adam Countee yhdessä Hush Hon Julia Davisin ja Baby Cow Productionsin Christine Langanin kanssa. Sarjan avausjakson on ohjannut Jenni Konner.

*-merkityt ohjelmat saatavilla HBO Nordicilla.

CAMPING (8 x 30 min) ensi-illassa 15.10. alkaen vain HBO Nordicilla.