Vappu ja Marja Live valloittaa AVAN suorilla lähetyksillä 6.2. alkaen

e649961_7bb998af7ea28b0cf7f87195941cf51f

Vappu Pimiän ja Marja Hintikan energinen, suora talkshow Vappu ja Marja Live starttaa AVAlla keskiviikkona 6.2. klo 21. Luvassa on jotain ennennäkemätöntä, kun nämä leidit pääsevät tekemään ensimmäistä kertaa yhdessä suoraa keskusteluohjelmaa mielenkiintoisten ja ajankohtaisten vieraidensa kanssa.

Suomen valovoimaisimmat naistähdet kohtaavat uudessa, vauhdikkaassa hyvän mielen talkshowssa, Vappu ja Marja Live -ohjelmassa keskiviikkoiltaisin AVAlla 6.2. klo 21 alkaen. Suora lähetys kuvataan Pöllölaaksossa ja vieraiden lisäksi ohjelmassa on tietenkin myös yleisöä paikan päällä.

Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraina nähdään viikon puhutuimmat henkilöt ja Suomen suurimpia tähtiä. Juontajilla on kaikki pelissä myös erilaisissa haasteissa, joita he viikoittain kohtaavat.

Näiltä naisilta ei mene sanat solmuun eikä suu mutruun, kun he ruotivat päivänpolttavia aiheita keskiviikon suorassa lähetyksessä. Naisilla on keskenään hyvä tuntuma siitä, kumman pokka helpommin pettää, jos sellainen tilanne yllättää.

– Jos mun pitäisi lyödä vetoa, että kummalla meistä pettää pokka ekana, niin pistäisin panokset itseeni, aina yhtä hyväntuulinen Vappu Pimiä veikkaa.

– Olen itse asiassa aika hyvä pokkakisassa, joten uskon, että Vappu kyllä repeää nauruun ensimmäisenä meistä kahdesta, Marja Hintikka komppaa.

“Kädet savessa ja täydellä sydämellä”

Naiset ovat vilpittömän innoissaan yhteistyöstään ja nimekkäiden vieraiden saamiseksi he ovat käärineet hihansa.

– Tässä otan ulkomaanpuhelua seuraavaksi erään hyvinkin tunnetun henkilön vieraaksi saamiseksi. Että niin sanotusti kädet savessa ja täydellä sydämellä tätä tehdään, Pimiä kertoo.

– Meillä on todellinen dream team tässä ohjelmassa. Saan tehdä Vapun kanssa yhdessä ja me päästään tosiaan paljon vaikuttamaan vieraisiin; kun niitä itse henkilökohtaisesti pyydämme ohjelmaan. Ja on mahtavaa palata Pöllölaaksoon; sieltä kaikki urani osalta kuitenkin alkoi vuonna -95, kun Tauno Äijälä palkkasi minut MTV:n ruututoimitukseen kesätöihin, Hintikka kertoo innoissaan.
Vappu ja Marja Live starttaa AVAlla ja mtv:ssä 6.2. klo 21. Ohjelma katsottavissa myös C Moressa.

Ensimmäinen livelähetys televisioidaan samanaikaisesti myös MTV3-kanavalla 6.2. klo 21.