Suomalainen uutuussarja Aaveiden jäljillä etsii merkkejä paranormaaleista ilmiöistä Subilla 7.3. klo 22 alkaen

e651912_ae1f7124bfc993cf989d9a3c008ab937

Hyytävässä uutuussarjassa, Aaveiden jäljillä, veljekset Jupe ja Marko Keskitalo tiimeineen matkaavat yliluonnollisten ilmiöiden alkulähteille ja tuovat paranormaalit ilmiöt suoraan kotisohville uudenlaisen teknologian avulla. Aaveiden jäljillä alkaa Subilla 7.3. torstaina klo 22.

Aaveiden jäljillä -ohjelman työryhmällä on käytössä kansainvälistä tasoa oleva laitteisto, jolla pyritään taltioimaan ja havaitsemaan muutoksia mm. radioaalloilla sekä magneetti- ja energiakentässä.

Suuret tragediat kiehtovat yliluonnollisten ilmiöiden tutkijoita, koska juuri synkkiä salaisuuksia kätkevissä paikoissa on paljon yliluonnollisia kokemuksia ja aktiivisuutta. Tutkimuksien lähtökohtana ovat ihmisten kokemukset ja havainnot useammalta ihmiseltä, jonka jälkeen ryhmä pureutuu alueen historiaan.

Ohjelmassa ei juosta pelkästään yksittäisen rapinan perässä, vaan valituissa kohteissa tiedetään tapahtuneen historiansa aikana asioita, jotka voisivat aiheuttaa paranormaaleja ilmiöitä. Tutkimusryhmällä on selkeä kuva henkilöistä, keiden oletetaan kohteessa kummittelevan. Tutkimusten tarkoituksena on todistaa nämä ilmiöt oikeiksi tai perättömiksi havainnoiksi.

Ensimmäisessä jaksossa selvitetään Turun linnan tarinoita

Aaveiden jäljillä -ohjelman avausjakso,
7.3. klo 22:00, Turun linna

Sarjan avausjaksossa Aaveiden jäljillä etsii todisteita paranormaalista aktiivisuudesta Turun linnassa. Holveissa otettuihin valokuviin on tallentunut ihmisiä ympäröineitä savupatsaita ja kävijät puhuvat pahan energiasta. Keskiaikaiset raakuudet ovat aavehavaintojen ohella myös pohja synkälle turismille.

Aaveiden jäljillä alkaa Subilla ja mtv:ssä torstaina 7.3. klo 22.
Ohjelman ensimmäisen kauden kaikki jaksot katsottavissa myös C Moressa heti 7.3.