Syksyn kuumin rakkausreality Love Island Suomi palaa! Megailmiöksi noussutta sarjaa juontaa Shirly Karvinen

e656699_c77566c04d84d02aa7d4bf142b84ea07

Rakkauden ja realityn ystäville on luvassa kuuma syksy, kun huippusuosittu Love Island Suomi palaa Subille syksyllä 2019 toisen tuotantokauden merkeissä. Haku ohjelmaan käynnistyy nyt.

Love Island Suomen ensimmäinen kausi nousi viime syksyn ilmiöksi. Kuumassa jättirealityssä joukko upeita sinkkuja vietti unohtumattoman ja lämmöntäyteisen syksyn hulppeassa villassa Espanjan auringon alla. Ja mikä tärkeintä, rakkautta etsivistä sinkuista muodostui ensimmäisen kauden aikana neljä paria, joista kaksi: Patrick ja Anku sekä Veera ja Janne ovat vielä yhdessä.

Mukaansatempaavassa Love Island Suomessa nähdään rehellisiä ja todellisia tunteita. Rakkausrealityn päämääränä on löytää rakkaus, eikä rikkoa jo olemassa olevia parisuhteita. Leikkisä ja positiivinen ohjelma kuvataan upeassa villassa Espanjan auringon alla. Osallistujien mukanaolo ohjelmassa kestää pisimmillään kahdeksan viikkoa.

Tulevana syksynä kuutena päivänä viikossa esitettävä Love Island Suomi huipentuu finaaliin, jossa katsojat pääsevät valitsemaan voittajaparin.

Sopivien osallistujakandidaattien haku ohjelmaan käynnistyy nyt osoitteessa mtv.fi/haemukaan

Juontajana Shirly Karvinen

Love Island Suomen juontajana nähdään myös toisella kaudella vuonna 2016 Miss Suomeksi kruunattu Shirly Karvinen. Hän lähtee juontamaan toista kautta erittäin hyvillä fiiliksillä.

“Odotukseni olivat jo viime kaudella kovat. Tiesin, että ohjelmaan hakeva nuorempi sukupolvi on rohkeaa ja avointa, mutta jopa minut yllätti se, miten valmiita sinkut olivat heittäytymään rakkauteen”, Karvinen kertoo.

“Katsojien on kiva myötäelää sitä, mitä asukkaat villassa kokevat, mutta itse pidän Love Island Suomessa erityisesti siitä, että ohjelmassa ei ole kyse kieroilusta tai pelien pelaamisesta. Talossa pysyvät ne, joiden motiivi ohjelmaan osallistumiseen on rakkaus. Kaikkein hienointa on se, että ensimmäisen kauden pariskuntia on edelleen yhdessä. Se todistaa sen, että rakkauden löytäminen tässä ohjelmassa on mahdollista.”

Love Island Suomen MTV:lle tuottaa ITV Studios Finland. Kansainväliseksi ilmiöksi noussut Love Island on rantautunut kansallisilla versioilla Britannian lisäksi myös Australiaan, Yhdysvaltoihin, Saksaan, Tanskaan Ruotsiin ja Norjaan.