Suomalaisten huippunäyttelijöiden tähdittämän Elisa Viihteen alkuperäissarja Maanantain ensimmäinen osa on nyt katsottavissa

MAANANTAI – PIKSELINAAMA_G8A5586 – Jaana Rannikko

Saara Kotkaniemen ja Jarkko Niemen tähdittämä avausjakso Naama tarjoaa esimakua kuusiosaisesta komediasarjasta, jossa tavallinen arki saa odottamattoman käänteen ja nyrjähtää sen seurauksena sijoiltaan. Avausjaksossa nähdään naimisiin menossa oleva mies, jonka kasvot alkavat selittämättömästi pikselöityä. 

Samuli Valkaman ohjaaman Elisa Viihteen alkuperäissarja Maanantain jaksot julkaistaan yksi kerrallaan maanantaisin 12.8.2019 alkaen, ja kaikki sarjan jaksot ovat katsottavissa Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastossa 16.9.2019.

Maanantain jaksot kertovat kukin oman, itsenäisen tarinansa

Maanantain jaksoja voi katsoa yksittäisinä tai peräkkäin, jolloin sarjasta muodostuu itsenäinen, yllättävä pienoistodellisuus. Tulevissa jaksoissa nähdään muun muassa sairaanhoitaja, joka joutuu tekemisiin itsetuhoisen kakadun kanssa, yksinhuoltajaäiti, jonka uusi seksikäs miesystävä kertoo olevansa 2000 vuotta vanha ja ylioppilaaksi kirjoittava poika, jonka lapsuuden pehmolelu herää henkiin.

Elisa Viihteen alkuperäissarja Maanantain päärooleissa nähdään mm. Amos BrotherusMatleena Kuusniemi, Jarkko NiemiSaara KotkaniemiAamu MilonoffTaisto OksanenLotta LindroosJussi VatanenAntti VirmavirtaPirkko HämäläinenJulia LappalainenUlla TapaninenShirly Karvinen ja Sanna Saarijärvi.

Komediasarjan ovat TACK Filmsille luoneet Cannes-, Kultainen Venla – ja Jussi-menestystä saaneet pitkän linjan käsikirjoittajat John Lundsten ja Melli Maikkula, jotka kommentoivat sarjaa näin:

– Televisiosarjojen tarjonta nykyään on laajempaa, kunnianhimoisempaa ja kuumempaa kuin koskaan ennen. Myös komedia on liikkunut yhä rohkeammin uusille urille, joten aika tuntui olevan kypsä Maanantain tyyppiselle kokeilevalle ja yllättävälle kokonaisuudelle. Olemme hyvin ylpeitä sarjasta ja toivomme, että katsojat löytävät sen.

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen 15 alkuperäissarjaa, joita ovat muun muassa Maanantai, Kaikki synnit, Ivalo, Bullets, Sipoon herttua, Jättekiva, Kolmistaan, Downshiftaajat ja Konttori. Tulevista sarjoista on julkistettu trillerit Nyrkki ja Huone 301, draamakomedia Kevyttä yläpilveä sekä komediat Kalifornian kommando ja Ei haukku haavaa tee 

Jaksojen julkaisuaikataulu ja tiedot:


  1. Naama (ma 12.8.2019)

Luova menestyjä Mikko (Jarkko Niemi), 30,  on juuri menossa naimisiin ihanan morsiamensa Reetan (Saara Kotkaniemi) kanssa, kun hänen kasvonsa alkavat yllättäen pikselöityä. Lääkäri epäilee syyksi muuntohuumeita, mutta Mikko ei ole käyttänyt mitään aineita. Mitä oikein on tapahtunut ja miksi hänen tilanteensa yhä pahenee?

Rooleissa:

Mikko – Jarkko Niemi

Iiris – Niina Koponen

Reetta – Saara Kotkaniemi

Lääkäri – Iikka Forss

Pappi – Teijo Eloranta

Poliisi – Jari Pehkonen

  1. Herra Hemmo (ma 19.8.2019)

Ylioppilaaksi kirjoittavalla Tanelilla (Amos Brotherus), 18, on paineita. Suorittaja-äiti (Matleena Kuusniemi) hiillostaa häntä lukemaan, ja ensirakkaudenkin suuntaan pitäisi tehdä aloite ennen kuin lukio ja yhteinen aika päättyy. Kaikkein sitkeimmin hänen kimpussaan on kuitenkin yllättävä taho: lapsuuden pehmolelu.

Rooleissa:

Taneli – Amos Brotherus

Kimmo – Lassi Jämsä

Saaga – Vilma Sippola

Niilo – Janne Reinikainen

Camilla – Matleena Kuusniemi

  1. Näkymätön (ma 26.8.2019)

Työlleen omistautunut tilintarkastaja Esko (Antti Virmavirta, 65,)  haluaa tarjota kahvit eläköitymisensä kunniaksi, mutta muuttuukin näkymättömäksi kesken kaiken. Uusi tilanne kauhistuttaa Eskoa ja muuttaa peruuttamattomasti hänen suhtautumisensa kollegoihin, työhön ja paikkaan maailmassa.

Rooleissa:

Esko – Antti Virmavirta

Heksi – Antti Heikkinen

Ulla – Katariina Havukainen

Marjatta – Ulla Tapainen

Irma – Pirkko Hämäläinen

  1. Kakadu (ma 2.9.2019)

Sairaanhoitajana työskentelevän Kertun (Julia Lappalainen), 24, osana on olla lähinnä poikaystävänsä fritsutolppa lähiössä, jota hän vihaa. Ulospääsyn tilanteesta tarjoaa yksinäisen työkaverin (Sanna Saarijärvi) pelastamisoperaatio, joka kuitenkin päättyy selkkaukseen itsetuhoisen kakadun kanssa.

Rooleissa:

Hilkka – Sanna Saarijärvi

Kerttu – Julia Lappalainen

Elmo – Elias Westerberg

Pirjo – Jenni Kokander

  1. Laupias Samu (ma 9.9.2019)

Yksinhuoltajaäiti Sarin (Lotta Lindroos), 40, uusi seksikäs miesystävä (Jussi Vatanen) on muuten täydellinen, mutta kertoo olevansa 2000 vuotta vanha. Sari päästää miehen osaksi arkeaan tästä huolimatta, sillä unelma rakkaustarinasta, joka ei päättyisi pettymykseen on niin suuri.

Rooleissa:

Samu – Jussi Vatanen

Sari – Lotta Lindroos

Jimi – Jere Ristseppä

Eve – Pihla Penttinen

Juhani – Tommi Liski

  1. Miss isin tyttö (ma 16.9.2019)

Isä (Taisto Oksanen) haluaa päästä osaksi kermaista jetset-elämää ja VIP-tilaisuuksia sievän tyttärensä Chrystalin (Aamu Milonoff), 19, avulla mutta tytär häviää ratkaisevat missikisat. Kiltteydestä kärsivä Chrystal saa onneksi ainutlaatuisen mahdollisuuden toteuttaa toiveita – mutta vain omiaan.

Rooleissa:

Chrystal – Aamu Milonoff

Markku – Taisto Oksanen

Pulmu – Satu Silvo

Missi – Shirly Karvinen

Kimppi – Janne Kataja

Missituomariston puheenjohtaja – Sami Sykkö

Sarjan tiedot:

Ohjaus

Samuli Valkama

Vastaavat tuottajat

John Lundsten ja Melli Maikkula

Käsikirjoitus

John Lundsten ja Melli Maikkula

Genre

Komedia

Tuotantoyhtiö

TACK Films

Tuotanto

Elisa Viihde

Sarjan kotisivut

https://elisaviihde.fi/maanantai