Tässä ovat Love Island Suomen ensimmäiset rakkaudennälkäiset sinkut – Jättireality alkaa maanantaina Subilla klo 21

67349703_10156450148711964_3759598827984650240_o

Valtavaksi ilmiöksi kasvaneen Love Island Suomen odotettu toinen kausi alkaa Subilla, mtv-palvelussa ja C Moressa 1,5-tuntisella erikoisjaksolla ylihuomenna maanantaina 19.8. klo 21. Ohjelma tulee siitä eteenpäin tunnin mittaisena kuutena iltana viikossa maanantaista lauantaihin. Ensimmäiset Love Island -saarelaiset astelevat Espanjan Esteponassa sijaitsevaan luksusvillaan tänään ja viettävät parhaillaan aikaa tuotannon järjestämässä eristyksessä – tässä he ovat!

Love Island Suomi -ilmiö koukuttaa meillä ja maailmalla

Love Island Suomen koukuttavuus piilee rehellisissä ja todellisissa tunteissa. Kuumassa jättirealityssa upeiden sinkkujen päämääränä on löytää rakkaus, eikä rikkoa jo olemassa olevia parisuhteita. Leikkisä ja positiivinen ohjelma kuvataan Espanjassa Esteponan alueella, jossa osallistujat pääsevät asustamaan viime kauttakin hulppeampaan luksusvillaan. Osallistujien mukanaolo ohjelmassa kestää pisimmillään kahdeksan viikkoa. Kuutena päivänä viikossa esitettävän Love Island Suomen kruunaa finaali, jossa katsojat pääsevät valitsemaan voittajaparin. Myös toisella kaudella ohjelman juontaa Miss Suomeksi vuonna 2016 kruunattu Shirly Karvinen ja voice overina sanailee stand up -koomikko Riku Sottinen.

Love Island Suomen ensimmäinen kausi nousi viime syksyn ilmiöksi, joka keräsi ennätykselliset katsojamäärät ja tempaisi mukaan osallistavuudellaan. Rakkautta etsivistä sinkuista muodostui ensimmäisen kauden aikana useampia pareja, joista edelleen yhdessä ovat Patrick ja Anku sekä Veera ja Janne. Love Island on on noussut megailmiöksi myös Iso-Britanniassa, Australiassa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Tanskassa, BENELUX-maissa, Unkarissa, Puolassa, Ruotsissa ja Norjassa kasvattaen suosiotaan kausi kaudelta.

Love Island Suomi -applikaatio ladattavissa nyt App Storesta ja Google Playsta

Applikaatio on kurkistusikkuna villan tapahtumiin: sinne tulee paljon ohjelmaan liittyvää lisäsisältöä, jota ei julkaista missään muualla. Esimerkiksi videoita, taustatietoja, juoruja ja kuvia. Applikaatiossa on myös äänestyksiä ja mielipidekyselyitä, joiden lopputulokset vaikuttavat merkittävästi tapahtumiin villassa. Katsojat myös äänestävät sovelluksella voittajaparin.

Love Island Suomi starttaa Subilla ja mtv-palvelussa 1,5-tuntisella erikoisjaksolla maanantaina 19.8. klo 21 ja jatkuu kuutena iltana viikossa maanantaista lauantaihin. C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo tuntia aikaisemmin, klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Love Island Suomen MTV:lle tuottaa ITV Studios Finland.

#loveislandsuomi
Instagram: @subloveislandsuomi
Facebook-ryhmä
www.mtv.fi/loveislandsuomi