VIASAT: Muutoksia Viasatin kanavavalikoimaan huhtikuussa

i6ohjmifdrsmijnagh1f

Huhtikuussa toteutettavien muutosten myötä Viasat haluaa kehittää kanavalikoimaansa ja ohjelmatarjontaansa vastaamaan entistä paremmin katsojien tarpeisiin. Muutokset kanavalikoimaan tulevat voimaan 23.4. ja muutokset koskevat sekä satelliitti- että kaapelikanavia.

Yksi uusi kanava ja entistä laadukkaampi ohjelmatarjonta

Huhtikuussa julkaistava Viasat Film Comedy -kanava korvaa Viasat Film Nordicin. Viasat Film Nordicin ohjelmisto ei poistu Viasatin kanavilta vaan sisältö jakautuu jatkossa eri Viasatin Film -kanaville. Viasat Film Comedy tarjoaa katsojille monipuolisen valikoiman tuoreita laatuelokuvia ja klassikoita. Viasat Film Comedy on saatavilla myös HD -versiona.

Nat Geo Wild SD -kanava näkyy jatkossa omalla kanavapaikallaan, kanavan lähetykset jatkuvat ympäri vuorokauden. Viasat Film Drama – kanava on jatkossa saatavana ainoastaan SD-versiona ja sen kanssa jaetulla kanavapaikalla jatkaa Disney Jr. Toteutettavat muutokset eivät koske Viasat Film, Viasat Film Family ja Viasat Film Classic -kanavia ja näiden kanavien tarjonta säilyy ennallaan.