Tässä ovat vuoden katsotuimmat sisällöt C Moressa – kärjessä kotimaista draamaa ja urheilua

roba_s04_e02_004

Kotimaisista C More -alkuperäissarjoista suosituin oli mm. Kari Hietalahden ja Riku Niemisen tähdittämä poliisidraama Roba.

C More on julkaissut suoratoistopalvelunsa vuoden 2019 katsotuimmat sisällöt. C Moren katsotuimmista sisällöistä puolet on kotimaista draamatuotantoa, mutta myös urheilutapahtumat keräsivät suomalaiset pariinsa. 

Katsotuimpien sisältöjen kärjessä on suomalaisten suursuosikki Salatut elämät, jota katsotaan C Moressa ennakkoon. Toiseksi eniten C Moressa katsellaan Formula 1 -kisoja ja kolmanneksi eniten katselua keräsivät Suomen osalta voittoisat Jääkiekon MM-kisat.

Katsotuimmissa sarjoissa kärkinelikon muodostamat C Moren omat kotimaiset alkuperäissarjat Roba, Aallonmurtaja, Onnela ja Sunnuntailounas. Päivittäisdraamasarjojen kärkisijoja pitävät myös kotimaiset sarjat kun uutuusdraama Rantabaari on kiilannut heti Salattujen elämien jälkeen toiseksi suosituimmaksi sisällöksi ennen ikisuosikki Kauniita ja rohkeita. Vuoden 2019 suosituin elokuva oli sekin kotimainen: viime vuoden lopulla ensi-iltansa saanut komedialeffa Swingers.

Ulkomaisten sarjojen katsotuimpien listalla Keeping Up With The Kardashians on joutunut luovuttamaan ykkössijan Game of Thronesille, jonka odotettu viimeinen tuotantokausi alkoi C Moressa keväällä. Myös amerikkalaissarja Younger nousi katsotuimpien ulkomaisten sarjojen kärkikolmikkoon.

“Panostus laadukkaaseen kotimaiseen draamatuotantoon näkyy vahvasti C More -katselussa. C Moren kotimaiset alkuperäissarjat, kuten Roba, Aallonmurtaja ja Onnela, ovat ylittäneet odotuksemme tänäkin vuonna ja nousseet suomalaisten suosikeiksi”, iloitsee C Moren suoratoistopalveluiden ohjelmistostrategi Emmi Lehikoinen. “Näiden lisäksi toki kansainväliset hitit, kuten Deadpool 2 ja Game of Thrones, löytävät C Moressakin paikkansa top-listoilla.”

Vuoden katsotuimmat top-10

1. Salatut elämät
2. Formula 1
3. Jääkiekon MM-kisat
4. Roba
5. Aallonmurtaja
6. Onnela
7. Sunnuntailounas
8. UEFA Mestarien liiga
9. Yökylässä Maria Veitola
10. Swingers

Katsotuimmat sarjat 

1. Roba
2. Aallonmurtaja
3. Onnela
4. Sunnuntailounas
5. Game of Thrones
6. Keeping Up With The Kardashians
7. Younger
8. Solsidan – Onnea onkimassa
9. Bullets
10. Rehtori

Katsotuimmat päivittäisdraamasarjat

1. Salatut elämät
2. Rantabaari
3. Kauniit ja rohkeat

Katsotuimmat elokuvat

1. Swingers
2. Deadpool 2
3. Tuntematon sotilas
4. Red Sparrow
5. Mile 22
6. Harry Potter ja viisasten kivi
7. The Shape of Water
8. Itse ilkimys 3
9. Peppermint
10. Solsidan

Katsotuimmat ulkomaiset sarjat

1. Game of Thrones
2. Keeping Up With The Kardashians
3. Younger
4. Solsidan – Onnea onkimassa
5. Catch-22
6. Pietarin kapellimestari
7. Riviera
8. Peaky Blinders
9. Gåsmamman
10. Cardinal