Illallinen on katettu – hyväntuulinen Neljän tähden illallinen jatkuu uusin jaksoin Subilla ma 3.2. klo 20.30 alkaen

nti_logo_09112018

Subilla on ilo kutsua katsojat nauttimaan neljän tähden järjestämistä illallisista ihastuttavassa seurassa neljänä iltana viikossa ma 3.2. alkaen klo 20.30. Luvassa on taidokkaasti toteutettuja ruokalajeja, lämpimiä kohtaamisia ja hulvattomia ohjelmanumeroita. Tällä kaudella ilallista tarjoavat muun muassa Helena Ahti-Hallberg, Nanna Karalahti, Wallu Valpio sekä Karri Kivi.

Rento hyvänmielenohjelma Neljän tähden illallinen palaa Subin arki-iltoihin maanantaina 3. helmikuuta klo 20.30 alkaen.  Neljän tähden illallista seurataan Subilla neljänä päivänä viikossa maanantaista torstaihin.

C Moressa julkaistaan kaikki viikon jaksot jo maanantaisin, mtv-palvelussa kunkin illan jakso on katsottavissa lähetyspäivänä heti vuorokauden vaihduttua.

Ohjelman juoni on edelliseltä tuotantokaudelta tuttu: joka viikko neljä julkisuudesta tunnettua henkilöä kokkaa vuorollaan kolmen ruokalajin illallisen, jonka vieraat arvioivat paitsi ruuan myös tunnelman osalta. Eniten pisteitä saanut tähti on viikon voittaja.

Tähtien keittotaitoja kommentoi pöytäseurueen lisäksi ruoka-alan asiantuntija Meri-Tuuli Väntsi.

Illalliseen valmistautumista ja tietysti itse illan sujumista selostaa hervottomaan tyyliinsä Jukka Voutilainen.

Jakso 1: Viikon ensimmäisen illallisen tarjoilee juontaja Esko Eerikäinen. Vegaanisuus aiheuttaa pään raapimista, mutta tarjoaa samalla monta uutta kokemusta illan isännälle. Uusia kokemuksia on tarjolla myös vieraille. Iltaa viettämässä tubettaja Herbalisti, laulaja Anni Lötjönen ja toimittaja Laura Friman.

Jakso 2: Lisää uusia kokemuksia koetaan illallisilla myös toisena iltana, kun kokkina häärii tubettaja Herbalisti alias Juuso Karikuusi. Japani-faniksi tunnustautuva isäntä panostaa alkuruokaan täysillä, pääruoka valmistuu helpomman kaavan mukaan.

Jakso 3: Kun illallisia emännöi laulaja Anni Lötjönen, eli vegaani taikina-addikti, joka kokkaa nenällään, lienee selvääkin selvempää, että luvassa on ikuinen muisto illan vieraille. Tarjolla on myös uusia mahdollisuuksia päästä ennakkoluuloistaan.

Jakso 4: Viikon viimeiset illalliset nautitaan toimittaja Laura Frimanin luona Suomenlinnassa. Kaalipitoiset menut ja erilaiset ohjelmanumerot on pisteytetty ja lopuksi joku julistetaan viikon voittajaksi.

Toisella viikolla illallisia isännöivät laulaja Ilta, juontaja Tommi Manninen, radiojuontaja-DJ Oku Luukkainen ja viihdetaiteilija HesaÄijä.

Muita illan isäntiä ja emäntiä kauden varrelta ovat muun muassa muusikko Anna Hanski, hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti, tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg, muusikko Virpi Kätkä, urheilutoimittaja Mika Saukkonen, jääkiekkovalmentaja Karri Kivi, muusikko Ressu Redford, mediapersoona Wallu Valpio ja somepersoona Karoliina Tuominen.

Kaiken kaikkiaan jaksoja ja niissä mukana olevia tähtiä on yhteensä 40.

#neljäntähdenillallinen

Ohjelman on MTV:lle tuottanut Moskito Television.

Neljän tähden illallinen Subilla ma 3.2. klo 20.30 alkaen neljänä päivänä viikossa, maanantaista torstaihin.
C Moressa julkaistaan kaikki viikon jaksot jo maanantaisin.

Mtv-palvelussa kunkin illan jakso on katsottavissa lähetyspäivänä vuorokauden vaihduttua.