Radio Novan Päivä välittää kuuntelijoiden viestejä tapaamisten vähetessä

radionova-fb-cover

Suomen suurin kaupallinen radio, Radio Nova, haluaa kantaa kortensa kekoon tässä erikoislaatuisessa tilanteessa, jossa nyt elämme. Esko Eerikäisen juontama, Suomen suosituin kaupallisten radioiden päiväohjelma, Radio Novan Päivä, keskittyy tästä päivästä eteenpäin välittämään ihmisten viestejä toisilleen radion kautta. Tarkoitus on parantaa kuuntelijoiden päivää ja välittää tunnelmia terveisten kautta ympäri Suomea.

Ohjelman juontajaa yhteisöllinen yhteydenpito inspiroi vahvasti. ”On hienoa, että voin auttaa suomalaisia tässä poikkeuksellisessa tilanteessa, kun ihmisten väliset kohtaamiset vähenevät. Ohjelmassani nousevat pääosaan kuuntelijoiden viestit läheisilleen ja tutuilleen”, iloitsee Eerikäinen.

Radio Novan Päivän ohjelmarunko muodostuu jatkossa terveisistä vanhemmille ihmisille, onnitteluista päivänsankareille, tsemppitoivotuksista terveydenhuollolle ja kaikenlaisesta muusta lämminhenkisestä viestittelystä. ”Tämänkaltainen ohjelma on kuulunut radion tekemisen ytimeen lähes kidekoneen keksimisestä lähtien, joten odotan innolla hienoja hetkiä taajuuksillamme. Asiaan sopii hyvin myös se, että Radio Nova on aidosti valtakunnallinen kanava. Saamme kiinni niin serkun Hangosta kuin mummon Utsjoelta”, jatkaa Eerikäinen.

Radio Novan Päivää voit kuunnella maanantaista torstaihin kello 10-14 sekä perjantaisin kello 10-15.