Radio Pooki järjestää yhteislauluillan Mikko Alatalon kanssa

mikko-alatalo-ja-jammi-humalamaki

Tammerkosken Sillalla -tapahtumien tuttu laulattaja Mikko Alatalo vetää yhteislaulua Radio Pookin Facebook-livessä sunnuntaina 3.5. kello 17.

Mikko Alatalo ja haitaristi Jammi Humalamäki laulavat ja laulattavat Radio Pookin Facebookissa tulevana sunnuntaina. Suora lähetys Tampereelta alkaa 3.5. kello 17. Luvassa on tuttuja ralleja ja pohjoisen lauluja.

Haluamme tuoda yhteisöllistä iloista mieltä tänä aikana jokaiseen tupaan ja tämä on yksi osa sitä. Mikäpä sen parempi konsti kuin yhteislauluilta”, Radio Pookin ohjelmapäällikkö Mika Kuki kertoo.

Illan aikana yleisöstä kommentointi ja huutelu on mahdollista sekä jopa toivottavaa. Kuka tahansa voi kommentoida ja lähettää terveisiä streamin kautta paitsi Mikolle myös samaa liveä seuraaville tuttavilleen.

”Näinä vaikeina aikoina yhteislaulu toivottavasti helpottaa elämäämme. Biisilista on Pookin nettisivuilla ja jos teillä on laulukirjoja, niin niistäkin varmasti löytyy näitä laulujamme. Täällä Tampereella Sisko ja sen veli -pubissa meillä ei yleisöä sunnuntaina ole, mutta te siellä olette onneksi yleisönämme netin ääressä. On hienoa, että Radio Pooki ihmisiä viihdyttää tällä tavalla, tervetuloa laulamaan”, Mikko Alatalo kommentoi.

Kuuntelulle ja laulamaan pääsee menemällä Radio Pookin Facebook-sivulle sunnuntaina klo 17. Osallistujat voivat ladata illan lauluvalikoimaan kuuluvien kappaleiden sanat ennakkoon Radio Pookin nettisivuilta ja Facebookista.

”Viimeistään nyt on hyvä syy liittyä Facebookiin ja tykätä Pookin sivuista. Liven alkamisesta pääsee nauttimaan vaivatta ja saa halutessaan myös ilmoituksen. Pidetään yhdessä hauska ilta ja lauletaan”, Kuki kannustaa.