Piritta Hagman luotsaa Dplayn Sinkkuäidille sulhanen -sarjaa

18

Kolme rohkeaa naista heittäytyy Dplayn syksyssä elämänsä seikkailuun löytääkseen suuren rakkauden.Dplayn syksy on ladattu tunteiden kirjolla, kun sinkkuäidit Noora, Hanna ja Kaisa pistävät itsensä likoon potentiaalisen rakkauden edessä. Kolmikon rinnalla kulkee lempeästi myötäeläen juontaja, naisten hyvinvoinnin ammattilainen Piritta Hagman.

Sinkkuäidille sulhanen on romanttinen, raikas ja hyväntuulinen deittiohjelma. Avausjaksossa jokainen sinkkuäiti tapaa viisi sulhasehdokasta, ja yhteinen treffientäyteinen kesä pääsee alkamaan. Pikadeittailun aikakaudella perinteisempi tapailu rauhallisen tutustumisen merkeissä tuo tervetullutta vaihtelua. Mitä paremmin sinkkuäidit ja sulhasehdokkaat toisiinsa tutustuvat, sitä enemmän tulee esiin uusia piirteitä, yllättäviä käänteitä sekä vaikeita valintoja. Huomioon on otettava luonnollisesti myös lapset.

Piritta sanoo yllättyneensä siitä, miten naiset uskalsivat heittäytyä mukaan niin suurella sydämellä.

– Matka näiden upeiden naisten rinnalla oli uskomattoman tunteikas ja jännittävä. Aina kun luulin tietäväni kenet kukin heistä valitsee, jotain uutta tapahtui! Uskon, että jokainen heistä oppi itsestään uusia asioita, koska ainakin minä opin heidän heidän kauttaan lisää itsestäni, Piritta sanoo.

-Ja vaikka ryhmätreffit eivät varmasti kenestäkään ensi alkuun tunnu perinteisiltä, niin sitenhän aikoinaan tutustuttiin. Isossa ystäväryhmässä pääsi rauhallisesti katselemaan ilman painetta, Piritta lisää.

Riittääkö parisuhteen muodostamiseen voimakas fyysinen kemia, vai vetoaako naisiin ennemmin turvallinen rauhallinen olemus? Dplayn syksyssä selviää, löytyykö joukosta lopulta kullekin sinkkuäidille kumppani, joka vie jalat alta.

Ohjelman Discoverylle tuottaa Endemol Shine Finland.