MTV3-kanavan Ensitreffit alttarilla -ohjelman suosio kasvaa – Seitsemäs tuotantokausi starttasi isompana kuin koskaan!

ensitreffit_alttarilla

MTV3-kanavan Ensitreffit alttarilla -ohjelma käynnistyi upeasti viime syyskausia isommalla yleisöllä. Aloitusjakso tavoitti yli 700 000 suomalaista. Seitsemäs tuotantokausi on isompi kuin koskaan myös parien lukumäärän kuin jaksojenkin suhteen.

MTV3-kanavan Superviikko käynnistyi upeasti, kun katsojien supersuosikki Ensitreffit alttarilla starttasi viime syyskausia isommalla yleisöllä. Tiistainen aloitusjakso tavoitti yli 700 000 suomalaista. Jakson keskikatsojamäärä nousi viime vuoden vastaavasta 25 prosentilla. Kun huomioidaan katselu myös muilta laitteilta kuin TV:stä oli keskikatsojamäärä 534 000.

Seitsemäs Ensitreffit alttarilla -kausi on isompi kuin koskaan myös parien lukumäärän kuin jaksojenkin suhteen. Tällä kaudella avioituvia pareja on ensimmäistä kertaa neljä, ja jaksomääräkin on suurempi kuin koskaan aiemmin: 14.

“Ensitreffit alttarilla on noussut ehdottomasti kotimaisten tv-ohjelmien kärkikastiin ja ohjelmalla on tärkeä paikka suomalaisten tv-katsojien sydämessä. Tämä näkyy niin katsojaluvuissa kuin kiihkeänä käyvästä some-keskustelusta”, ohjelman vastaava tuottaja Jasmi Kuusisto MTV:ltä kertoo.

Kauden ensimmäisessä vahvoja tunteita herättäneessä jaksossa tutustuttiin kahdeksaan elinikäistä kumppania etsivään henkilöön: Juuditiin ja TommiinKatiin ja JanneenMiraan ja Mattiin ja Emmaan ja Tuomakseen eli neljään avioituvaan pariskuntaan. Asiantuntijoina nähdään viime kaudelta tuttu kolmikko: Elina TanskanenMarianna Stolbow ja Kari Kanala.

Myös häitä juhlitaan tällä tuotantokaudella tunteikkaammin kuin koskaan. Seuraavassa jaksossa päästään seuraamaan Katin ja Jannen sekä Emman ja Tuomaksen vihkimistilaisuuksia ja ensimmäisiä iltoja yhdessä avioparina, ja kolmannessa jaksossa todistetaan Juuditin ja Tommin sekä Miran ja Matin ensikohtaamisia alttarilla sekä tunnelmia heidän hääjuhlistaan.

Uudella kaudella on myös ennennäkemätön kohtaaminen, kun osallistujat pääsevät tapaamaan toisiaan. Miehet jakavat tuntojaan Kari Kanalan johdolla ja aviovaimot kohtaavat Marianna Stolbow’n kanssa.

“On merkittävää, että erityislaatuisessa tilanteessa olevat pääsevät jakamaan tuntemuksiaan toisten vastaavan kokemuksen jakaneiden kanssa. Väistämättä muiden kertomukset saavat parit peilaamaan omaa suhdettaan ja avioliittoaan uusia näkökulmia hyödyntäen”, Jasmi Kuusisto kertoo.

#ensitreffitalttarilla

Ensitreffit alttarilla MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Ohjelman MTV:lle tuottaa Endemol Shine Finland.

Lähteet: Finnpanel Oy TV-mittaritutkimus, TotalTV-raportointi & Adobe Analytics.  
*Tavoittavuus = vähintään 3 min yhtäjaksoista katselua, sisältäen kaikki päätelaitteet ja eri esityskerrat