Ensimmäisen suoran Putous Allstars -lähetyksen esiintyjät ovat tässä! Tervetuloa katsomoon lauantaina 19.9.

putous-allstars

Ainutkertaisen, joka jaksoon uuden esiintyjäkombon tuovan viihdeohjelma Putous Allstarsin ensimmäinen livelähetys nähdään MTV3-kanavalla lauantaina 19.9. klo 19.30 alkaen. Starttijakson estradilla ensimmäisessä jaksossa nähdään Kiti Kokkonen, Iina Kuustonen, Minka Kuustonen, Riku Nieminen, Mikko Penttilä, Ernest Lawson sekä jakson juontava Joonas Nordman.

Suomen suurin viihdeohjelma Putous palaa MTV3-kanavalle ennennäkemättömällä tavalla, kun aiempien kausien konkareita kokoontuu lauantaista 19.9. klo 19.30 alkaen yhteen Putous Allstarsissa. Ohjelmassa nähdään neljänä perättäisenä lauantai-iltana viikoittain vaihtuva esiintyjäensemble.

Ensimmäisessä jaksossa vilahtaa yksi jos toinenkin sketsihahmokisan voittaja. Viikkokatsauksessa muistellaan menneitä, livesketseissä nauretaan nykyisyydelle ja luvassa on myös aivan uusi erikoisosio, jota voidaan muistella sitten tulevaisuudessa. Taka-ajatuksena on tietysti tehdä hyvää näinä poikkeuksellisina aikoina, sillä näyttelijöiden johdolla kerätään yhdessä katsojien kanssa pottia hyväntekeväisyyteen Pelastakaa lapset -järjestölle.

Ensimmäisen suoran lähetyksen estradilla nähdään näyttelijät Kiti KokkonenIina Kuustonen ja Minka KuustonenRiku NieminenMikko Penttilä ja Ernest Lawson. Ensimmäisen livelähetyksen juontajana nähdään todellinen Putous-konkari, Putouksen kaksinkertainen sketsihahmokisan voittaja ja ohjelman vuosina 2017-2018 (kaudet 8-9) ohjannut, kaudella 5 Putouksen pääkäsikirjoittajana toiminut Joonas Nordman, joka tunnetaan myös oman nimikko-ohjelman Joonas Nordman Show‘n vetäjänä. Myöhempien livelähetysten esiintyjäkokoonpanot paljastetaan viikoittain.

OHJELMASIVUT: mtv.fi/putous

#putous
#putousallstars
Facebook: Putous
Instagram: @mtvputous
Twitter: @MTVPutous

Putous Allstars MTV3-kanavalla lauantaisin 19.9. klo 19.30 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Putous Allstarsin MTV:lle tuottaa Yellow Film & TV.