Pientä mökkiremonttia alkaa 10.4. klo 20.05 MTV3-kanavalla

1675177

Tänä keväänä raikastetaan kymmenen kesämökkiä ja mökkipihaa parempaan myyntikuntoon, kun Pientä pintaremonttia -ohjelmasta tuttu suunnittelijatiimi pääsee käsiksi suomalaisten vapaa-ajan asuntoihin. Ohjelman juontaa Aleksi Sariola.

Pientä mökkiremonttia on sisustamiseen ja kesämökkikauppaan keskittyvä sarja, jossa oikeaan, myynnissä olevaan kesämökkiin tehdään arvoa nostava remontti. Ohjelmasarjassa nähdään laaja läpileikkaus suomalaisista kesämökeistä ja mökkejään kauppaavista suomalaisista. Kesämökkien toiminnalliset karikkokohdat, hukkatilat ja sisustukselliset virhearviot saavat kyytiä kun sisustuksen ammattilaiset päästetään suunnittelemaan kohteisiin myyntihintaa kohottavia uudistuksia. Samalla katsojat saavat hyviä vinkkejä niin mökkien sisustamisen kuin remontoinninkin saralta.

Sunnittelijatiimissä nähdään Pientä pintaremonttia -ohjelmasta tuttujen kasvojen lisäksi kolme uutta suunnittelijaa: Sari Kosonen,Raisa Myyryläinen ja Sirpa Pesonen. Heidän esittelynsä löydät osoitteesta: mtv.fi/pientamokkiremonttia