Tuttu Juttu Show MTV3-kanavalla lauantaisin 17.10. alkaen – Parisuhdeohjelman vieraina upea kattaus kiinnostavia suomalaisia pariskuntia

timokoivusalosusannalaine

Tuttu Juttu Show’n juontajat Timo Koivusalo ja Susanna Laine

Tuttu Juttu Show’n juontajat Timo Koivusalo ja Susanna Laine ovat jälleen valmiita asettamaan pariskunnille kysymyksiä, jotka paljastavat, kuinka hyvin parit tuntevat toisensa. Taas kysytään: otetaanko yleisöä vai erotiikkaa? Uusi tuotantokausi käynnistyy MTV3-kanavalla la 17.10. klo 21 alkaen Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen sekä Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttujen Ville Mannerin ja Anniina Marjamäen jaksolla. 

Suomalaisten pitkäaikainen suosikki Tuttu Juttu Show saapuu jälleen MTV3-kanavan lauantai-iltoihin 17.10. klo 21 alkaen. Legendaarista ohjelmaa juontavat tuttuun tapaan Timo Koivusalo ja Susanna Laine.

Lämminhenkisessä ja hyväntuulisessa ohjelmassa selvitetään, kuinka hyvin parisuhteessa elävät oikeastaan tuntevat kumppaninsa. Jokaisessa jaksossa on vieraina kaksi pariskuntaa, joista toinen on julkisuudesta tuttu. Timo Koivusalon ja Susanna Laineen tehtävänä on selvittää rennolla otteella, kumpi pariskunta tuntee kumppaninsa ajatuksenjuoksun ja tavat toimia erilaisissa tilanteissa paremmin. Jos molemmat osapuolet vastaavat kysymyksiin oikein, saavat he siitä ruusun. Enemmän ruusuja kerännyt pari saa päättää, pitävätkö he voittamansa kylpyläloman vai lähtevätkö he yrittämään pääpalkintoa: romanttista ulkomaanmatkaa.

Jaksoissa vierailee upea kattaus kiinnostavia suomalaisia. Julkisuudesta tuttujen parien lisäksi ohjelmaan saapuu vieraita eri puolilta Suomea: Turusta, Helsingistä, Vantaalta, Kirkkonummelta, Tampereelta, Mäntsälästä, Raumalta sekä Loimaalta.

”Uuden kauden avausjaksossa nähdään Tuttu Juttu -historian ehdottomasti paras vastaus erotiikkakysymykseen,” Timo Koivusalo hehkuttaa innoissaan Eva Wahlströmin vastausta, jolla pariskunta ansaitsi poikkeuksellisesti kaksi ruusua.

JAKSOT:

1/10: Uuden kauden avausjaksossa selviää kuinka hyvin Eva Wahlström ja Niklas Räsänen todella tuntevat toisensa. Kilpakumppaneina Ensitreffit alttarilla -pari Anniina Marjamäki ja Ville Manner.

2/10: Tänään riemastuttavia salaisuuksia parisuhteestaan paljastavat Kristiina ja Mikko Kekäläinen. Heidän kanssaan leikkiin lähtevät Susanna ja Teemu Lahtinen.

3/10: Näyttelijä Olga Temonen ja elokuvaohjaaja Tuukka Temonen sukeltavat hyväntuulisen tuntemisleikin pyörteisiin leikkikavereinaan Laura ja Pasi Sauna-aho.

4/10: Mira Luoti ja Mika Haapasalo
5/10: Aami ja Konsta Hietanen
6/10: Satu ja Sami Kapanen
7/10: Alina Voronkova ja Joonas Hurri
8/10: Jani Sievinen ja Maria Nyqvist
9/10: Antti Lindtman ja Kaija Stormbom
10/10: Pepe Willberg ja Pauliina Visuri

#mtvtuttujuttu #tuttujuttu

Tuttu Juttu Show MTV3-kanavalla lauantaisin 17.10. klo 21 alkaen.
Kahden ensimmäisen jakson jälkeen klo 20.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Tuttu Juttu Show’n MTV:lle tuottaa Artista Filmi.