Hittisarja Naked Attractionin alkuperäinen brittiversio Dplayhin 20. marraskuuta

3

Kohuttu deittiohjelma Naked Attraction rantautuu joulukuussa myös Suomeen! Dplay esittää lämmittelyksi alkuperäisen brittituotannon.
Naked Attraction on deittiohjelma, jossa etsitään tosirakkautta ilman vaatteita ja päälle puettuja rooleja. Osallistujien tutustuminen tapahtuu käänteisessä järjestyksessä – ensin tavataan ilman rihman kiertämää, ja vasta sitten mennään pukeutuneina ensitreffeille.

Sarja on ollut suurmenestys ja kuuma puheenaihe formaatin alkulähteillä Isossa-Britanniassa, jossa alkoi eilen jo seitsemäs tuotantokausi. 4. joulukuuta suoratoistopalvelu Dplayssa starttaa sarjan kotimainen versio Naked Attraction Suomi, jota luotsaa erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström.

Suomen deittikuvioita odotellessa Dplayssa päästään virittäytymään tunnelmaan brittiversion 1. ja 2. kausien parissa 20. marraskuuta alkaen. Hätkähdyttävän asetelman takaa paljastuu syvempiä teemoja, ja Naked Attraction onkin poikinut Isossa-Britanniassa runsaasti keskustelua vetovoimasta, kehojen moninaisuudesta, ulkonäköpaineista sekä kehopositiivisuudesta. Channel 4 -kanavan yleisö on ottanut sarjan omakseen, ja kuvauksissa on myös syntynyt aitoja parisuhteita. Brittien version juontajana toimii näyttelijä Anna Richardson.

Naked Attraction Suomen rekry on parhaillaan käynnissä tuotantoyhtiö Moskito Televisionin nettisivuilla.

Naked Attraction UK
Dplay+ 1. kausi pe 20.11. alkaen
2. kausi pe 27.11. alkaen