MTV3-kanavan viikonlopulla mahtiluvut – Putouksen starttijakso tavoitti 1,34 miljoonaa suomalaista, Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi 1,22 miljoonaa

rsz_putous13-2021

Putouksen starttijakso tavoitti 1,34 miljoonaa suomalaista Kuva: MTV3

MTV3-kanavan vuosi 2021 on alkanut upein katsojaluvuin. Uuden kautensa käyntiin polkaissut viihdeohjelma Putous sai mahtavan startin, kun lauantain jakso tavoitti* 1,34 miljoonaa suomalaista. Myös Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi ja Kuutamolla saivat viikonloppuna huippukatsojaluvut.

MTV3-kanavan vuosi 2021 on käynnistynyt huippukatsojaluvuin. Viime viikon viihteen katselua MTV3 dominoi ylivoimaisesti – siitä esimerkkeinä katsojiin vedonneet viikonlopun ohjelmat: perjantai-iltojen Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi, kansansuosiotaan jatkava viihdeohjelma Putous sekä Janne Katajan luotsaama Kuutamolla.

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomen perjantaina esitetty jakso tavoitti* 1,22 miljoonaa suomalaista. Jakson kokonaiskeskikatsojamäärä** oli 881 000.

Putouksen 13. tuotantokausi käynnistyi lauantaina uudelta studiolta ilman liveyleisöä. Ensimmäinen jakso tavoitti* 1,34 miljoonaa suomalaista. Ohjelman kokonaiskeskikatsojamäärä** oli 954 000. Aija PahkalanHeikki RannanMikko TöyssynPilvi HämäläisenDennis NylundinMaaria NuoranteenAntti-Tuomas Heikkisen ja Putous-juontajana debytoineen juontaja Christoffer Strandbergin tähdittämän ohjelman sketsihahmokilpailun voitosta kisaavat tällä kaudella Pönttö, Päivi Viemää, Risto “Wildman” Horttanainen, Auto-Seppo, Lapin Patja, Anja Jankka ja Folke Rundqvist. Lue lisää sketsihahmoista täältä.

Toisen tuotantokautensa lauantaina startannut Kuutamolla tavoitti* lauantai-iltana 935 000 suomalaista.

– MTV3-kanavan viikonlopun viihdeohjelmisto on käynnistynyt upeasti! MTV on lanseerannut jälleen menestyksekkäästi uutuusohjelman ja Laulu rakkaudelle -formaatti on heti ensimmäisellä tuotantokaudella noussut suosituimpien viikonloppuohjelmien joukkoon. Putouksen ensimmäistä jaksoa suomalaiset tietävät odottaa; sketsihahmot ja muun muassa hulvattomat insertit aiheuttivat jälleen paljon kuhinaa ja keskustelua. Putous uudistui tuoden tällekin kaudelle ja laajan yleisön tietoisuuteen tuoreita, kiinnostavia näyttelijöitä. Myös Kuutamolla tavoitti lähes miljoona suomalaista. Tästä on hyvä jatkaa, sanoo MTV:n kotimaisten tuotantojen päällikkö Hanna Kortti.

MTV3-kanavan viikonlopun ohjelmistoa täydentävät vielä Super-JahtiTanssii tähtien kanssa – parhaat kautta aikojen ja Talent Suomi helmikuun ensimmäisestä viikonlopusta alkaen.

Lähteet: Finnpanel TV-mittaritutkimus.
*Tavoittavuus = vähintään 3 minuuttia yhtäjaksoista katselua (kaikki 4+ -vuotiaat) ja Finnpanel TotalTV-mittaus.
**Kokonaiskeskikatsojamäärä = sisältäen eri esityskerrat ja katselu online-palveluista (kaikki 3+ -vuotiaat).