:RADIO: Iskelmän Aamuklubi kauppakeskuskiertueella kesäkuussa

574675674657465453

Iskelmän Aamuklubi kiertää Tampereella, Turussa ja pääkaupunkiseudulla kauppakeskuksissa kesäkuun aikana. Kauppakeskuksissa pääsee seuraamaan Iskelmän Aamuklubin suoraa lähetystä kello 14.00-17.30 ja kiertueella on mukana myös joukko huippuartisteja esiintymässä sekä julkkiksia haastateltavana. Isyyslomaa viettämässä olevaa Aamuklubin Antti Granlundia tuuraa kiertueella Mikko Siltala.

Kiertueviikon ajan Iskelmässä on kaikki väärinpäin. Satu Kotonen tarjoilee Iskelmän iltapäivälähetyksen jo kello 6 – 10 ja Aamuklubin tapaat iltapäivisin kauppakeskuskiertueella. Kiertueen artistivieraat esiintyvät joka päivä noin klo 14.00, 15.20 ja 17.00.

–           Kauppakeskuskiertue tuo Iskelmän lähemmäksi kuuntelijoita. Tapahtumistaan Iskelmä tunnetaan – ja hyvästä meiningistä, summaa Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala kauppakeskuskiertueen

Kiertueaikataulu

Ma 9.6. Koskikeskus, Tampere
Artistivieraana Lauri Tähkä

Ti 10.6. Skanssi, Turku
Artistivieraana Jukka Poika

Ke 11.6. Sello, Espoo
Artistivieraana Jorma Kääriäinen

To 12.6. Itis, Helsinki
Artistivieraana Jonne Aaron

Pe 13.6. Jumbo, Vantaa
Artistivieraana Elias Kaskinen ja Janna

http://www.iskelma.fi/