:SUORATOISTOPALVELUT: Uuden Paramount+:n lanseerauspäivä selvillä – Katso ensimmäiset sarjauutuudet

Paramount-Plus

Suoratoistopalveluiden ystäville tarjoillaan pian valtava määrä viihdesisältöä, kun suoratoistopalvelu Paramount+ lanseerataan uudelleen 25. maaliskuuta. Uusi kansainvälinen Premium-versio sisältää niin eksklusiivisia alkuperäistuotantoja, ensi-iltoja kuin kokonaisia tuotantokausia ViacomCBS:n rakastetuimmilta viihdebrändeiltä.

Pohjoismaiden lisäksi mediajätti ViacomCBS ilmoitti lanseeraavansa pitkään odotetun suoratoistopalvelun Yhdysvalloissa ja Latinalaisessa Amerikassa 4. maaliskuuta. Yhtiö julkistaa lisää kiinnostavia alkuperäissarjoja ja muuta sisältöä vielä lähempänä lanseerauspäivää.

Maailmanluokan tarinankertoja tarjoaa kiinnostavaa katsottavaa jokaiselle. Alkuperäissarjojen joukkoon kuuluu muun muassa Paramount Television Studiosin sarja The Offer. Sarja perustuu Oscarilla palkitun tuottajan Al Ruddyn poikkeuksellisiin, piilossa pysyneisiin paljastuksiin Kummisetätrilogian kulisseista. 10-osaisen sarjan kirjoittaa ja ohjaa Michael Tolkin. Odotettuihin julkaisuihin kuuluvat myös uusi versio MTV:n sarjasta Behind the Music ja true crime -sarja The Real Criminal Minds.

25. maaliskuuta alkaen palvelun pohjoismaiset tilaajat pääsevät käsiksi yli 6000 jakson ja elokuvan kirjastoon. Paramount+ näyttää yksinoikeudella muun muassa Showtimen ensi-illat, joista odotetuimpiin kuuluu draamasarja First Ladies. Sarjan tuottajana ja pääroolissa Michelle Obamana nähdään Oscar-, Emmy- ja Tony-voittaja Viola Davis. Muita odotettuja sarjoja ovat esimerkiksi American Rust sekä suosittuun videopeliin pohjautuva Halo.

Myös Kevin Costnerin tähdittämän draamasarja Yellowstonen kaikki kolme kautta ovat saatavilla lanseerauspäivästä lähtien. Kriitikkojen ylistämän sarjan kolmas kausi on nähtävillä eksklusiivisesti Pohjoismaissa. Lisäksi Nickelodeonin odotetun Paavo Pesusieni -sarjan esiosa Kamp Koral: Spongebob’s under years tulee olemaan saatavilla lanseerauspäivästä lähtien. CBS All Accessin sisällöistä palvelussa nähdään muun muassa Guilty Party ja The Harper House.