Radio Suomen Luontoilta vierailee Korkeasaaressa keskiviikkona

Luontoilta Korkeasaaressa 11.6.2014  Luonto  yle

Luontoillan asiantuntijat. Vasemmalta: Henry Väre, Heidi Kinnunen, Juha Laaksonen, Pirkka-Pekka Petelius, Ari Saura ja Jaakko Kullberg. Kuva: Yle/Seppo Sarkkinen

Tänä keskiviikkona 11.6.2014 perinteikäs Luontoilta kuullaan suorana lähetyksenä Korkeasaaren Apinalinnalta. Luontoilta vierailee eläintarhassa 125-vuotisjuhlan kunniaksi. Tervetuloa seuraamaan lähetystä myös paikan päälle klo 18-20!

Lähetystä voi seurata suorana perinteisesti Radion Suomen kautta. Kuvallinen lähetys on katsottavissa yle.fi/luonto -sivustolla, johon tulee myös tallenne.

Korkeasaareen saapuva yleisö pääsee halutessaan esittämään kysymyksensä asiantuntijoille. Kiperiin kysymyksiin vastailevat Heidi Kinnunen, Jaakko Kullberg, Juha Laaksonen, Ari Saura ja Henry Väre. Puheenjohtajana toimii Pirkka-Pekka Petelius. Kysymyksesi voit esittää myös netissä tai lähetyksen aikana soittamalla.

Lue lisää:
Korkeasaari
Luontoillan yhteystiedot