FOX:lla nähdään maailmanluokan kimalletta ja kotimaisia tähtiä kun uusi viihdevisailu Onnenpyörä VIP pyöräytetään vauhtiin syksyllä!

OnnenpyoraVIP_FOX 1080x1080 Cristal Snow Niko Saarinen kuva Numi Nummelin

Onnenpyörä VIP -ohjelmaa juontaa Cristal Snow yhdessä Niko Saarisen kanssa.

Maailman tunnetuin game show tekee come-backin suurempana, upeampana ja säkenöivämpänä kuin koskaan aiemmin, kun puikkoihin hyppäävät viihdetaivaan kirjaimellisesti häikäisevimmät Cristal Snow ja Niko Saarinen.

Lokakuussa FOX lanseeraa uuden Onnenpyörä VIP -viihdevisailun, joka perustuu maailmanluokan tähtiformaattiin Celebrity Wheel of Fortune. Juontajana rohkeista asuistaan ja vikkelästä sanailustaan tunnettu Cristal Snow juontaa ohjelmaa täydessä tällingissä. Ohjelman toisena juontajana toimii tyylikkäänä mieskomeutta edustava Niko Saarinen, joka tässä formaatissa ei taatusti jää vain hiljaiseksi avustajaksi. Glitteriä ja glamouria ei ohjelmasta puutu, kun kisaajat ovat Suomen tunnetuimpia tähtiä. Kimalletta ja upeita asuja on luvassa yhtä varmasti kuin ohjelmassa tarjoillaan napakkaa sanailua ja huulenheittoa julkkisten kanssa.

– Olemme todella iloisia saadessamme tämän uuden kokoperheen visailun kanavallemme. Onnenpyörä VIP perustuu maailmanlaajuisesti hyvin menestykkääseen ohjelmaformaattin ja täydentää loistavasti hyvin menestynyttä kotimaista tarjontaamme kanavallaFOX:n kanavajohtaja Elina Mustelin kertoo.

– Odotamme Celebrity Wheel of Fortune formaatin lanseerausta Suomessa syksyllä FOX:lla, sanoo Paul Gilbert, vanhempi varapääjohtaja, Formaatit, ViacomCBS Global Distribution Groupista. Tämä pitkäikäinen game show on menestys Yhdysvalloissa ja olemme innoissamme, että saamme tuoda sen uutena versiona suomalaiselle yleisölle, hän jatkaa

Lokakuusta alkaen Onnenpyörä VIP tarjoaa joka maanantai-ilta tunnin ajan leppoisasti aivonystyröitä aktivoivaa koko perheen visailua sekä silmänruokaa kauniiden asujen ja upeiden kisaajien muodossa. Jokaisessa jaksossa kolme tunnettua suomalaista kisaa paikasta finaalissa. Finaalivoittaja valitsee palkintosummalleen oman hyväntekeväisyyskohteen. Finaaleja kauden aikana nähdään joka neljäs jakso, eli yhteensä kolme finaalia ja hyväntekeväisyyspalkintoa. Näin ollen kauden aikana nähdään yhteensä kaksitoista jaksoa ja 27 julkkista.

– Iik! Me ollaan Nikon kanssa niiiiin innoissamme kun päästään tekemään jotakin ihan uutta tähän formaattiin! Hihkuu Cristal SnowLupaan kaikille, että nyt nähdään älyttömän upeita luomuksia ja suomalaista tietämystä, mutta pääroolissa tietenkin vilpittömän suoraa sanailua ennennäkemättömässä viihdepaketissa!

Onnenpyörä VIP alkaa FOX-kanavalla lokakuussa 2021.

Tuotantoyhtiö: Rabbit Films