Valioliigakausi alkaa – Elisa Viihde Viaplay näyttää kaikki 380-ottelua

Nordic Entertainment Groupin ja Valioliigan välinen uusi sopimus mahdollistaa kaikkien Valioliiga-otteluiden näyttämisen Elisa Viihde Viaplay -palvelussa. Uusi Valioliigakausi käynnistyy perjantaina 13.8.

”Otteluiden alkamisajat palaavat “normaaliin” poikkeuksellisen korona-aikataulun jälkeen mutta meillä on faneille hyviä uutisia: Saamme jatkossakin näyttää kaikki Valioliigan ottelut suorana. Tämä koskee myös rinnakkaisotteluita esim. lauantaina klo 17”, sanoo NENT Group Finlandin jalkapallotuottaja Antti Salo.

”Valioliiga on kenties kiinnostavampi kuin koskaan. Vaikka Manchester City oli viime kaudella ylivoimainen, moni povaa sille tälle kaudelle useampaa haastajaa. Olemme todella innoissamme ja ylpeitä päästessämme aloittamaan uuden Valioliiga-kauden”, Salo jatkaa.

Alkavalla kaudella suomalaisfanien katseet ja odotukset kohdistuvat Valioliigaan paluun tehneeseen Teemu Pukkiin. Norwichin suomalaishyökkääjä avasi tulevaa kautta Viaplayn haastattelussa sekä kertoi myös miten koronatartunta on vaikuttanut kauteen valmistautumiseen:

“Viimeksi meiltä loppui vähän bensa kesken, emmekä pystyneet taistelemaan sarjapaikasta loppuun asti. Viime kerralla Valioliigassa hyökkäsimme ehkä vähän liian rohkeasti ja vastustajat rankaisivat urakalla.”

“Takana on myös vähän vajavainen treenikausi, sillä koronatartunnan vuoksi minulta jäi kymmenen treenipäivää väliin. Vielä on omassa tuntumassa vähän hakemista, että oppii pelaamaan uusien pelaajien kanssa.”

“En ole ikinä laittanut henkilökohtaisia maalitavoitteita. Viimeksi tuli 11 osumaa ja jos sen pystyisi ohittamaan, niin voisin itse olla tyytyväinen. Enemmän olisi tärkeää, että ei tulisi mitään pitkiä maalittomia putkia ja pystyisin auttamaan joukkuetta saamaan tarpeeksi pisteitä. Se on mulla se päätavoite”, kertoo Pukki Viaplaylle antamassaan haastattelussa, joka nähdään kokonaisuudessaan lauantain studiolähetyksessä n. klo 19.00.

Ja hyvät uutiset jatkuvat. Pasi Rautiainen jatkaa tulevallakin kaudella Viaplayn studiossa asiantuntijana rinnallaan tuttu aisapari Mika Kottila sekä eniten Valioliigapelejä pelannut suomalaispelaaja Jussi Jääskeläinen. Studioisäntänä tulevalla kaudella toimii Tuomas Tahvanainen.

Valioliigan kaikki ottelut ovat nähtävissä Elisa Viihde Viaplayssa. Valtaosa peleistä on katsottavissa myös V sport -kanavilla. NENT Groupilla on oikeudet Valioliigaan vuoteen 2028 asti.

Viaplayn lähetykset kattavat englantilaisen jalkapallon fanien tarpeet laajasti, sillä tarjontaan sisältyy Valioliigan lisäksi myös FA Cup, Carabao Cup ja Championship. Lisäksi oikeuksiin kuuluvat myös mm. perjantaina samoin kautensa aloittava Bundesliiga, MM-karsintaottelut sekä Skotlannin Valioliiga.

Valioliigan 1. kierroksen otteluohjelma:

Perjantai 13.8.

21.50 Brentford – Arsenal Elisa Viihde Viaplay, V sport jalkapallo

Lauantai 14.8.

14.00 Jalkapallostudio Elisa Viihde Viaplay, V sport jalkapallo
14.30 Manchester United – Leeds Elisa Viihde Viaplay, V sport jalkapallo
17.00 Chelsea – Crystal Palace Elisa Viihde Viaplay, V sport jalkapallo
17.00 Everton – Southampton Elisa Viihde Viaplay, V sport 1 (SE)
17.00 Leicester – Wolverhampton Elisa Viihde Viaplay, V sport Football (SE)
17.00 Watford – Aston Villa Elisa Viihde Viaplay
17.00 Burnley – Brighton Elisa Viihde Viaplay
19.30 Norwich – Liverpool Elisa Viihde Viaplay, V sport jalkapallo

Sunnuntai 15.8.

15.50 Newcastle – West Ham Elisa Viihde Viaplay, V sport jalkapallo
18.20 Tottenham – Manchester City Elisa Viihde Viaplay, V sport jalkapallo