Bamboleyo! Putouksen 14. kausi huipentui Mikko Töyssyn Kaisla Sose -sketsihahmon voittoon!

Kaisla Sose, Kuva: Oona Saloranta/MTV

Putouksen 14. tuotantokausi huipentui tänään lauantaina suorassa lähetyksessä Mikko Töyssyn Kaisla Sose -sketsihahmon voittoon. 

Putouksen sketsihahmokilpailun finaalissa kisasivat Aku Sipolan Hannu Gandhi ja Mikko Töyssyn Kaisla Sose. Voittajaksi äänestettiin suorassa lähetyksessä Kaisla Sose, joka on kaikkien aikojen 14. sketsihahmokisan voittaja. Mikko Töyssy on voittanut sketsihahmokilpailun jo kerran aiemmin Urmas Viilunk -hahmollaan.

“Tunnelmat on nyt oikein hyvät. Vähän väsyttää ja veikkaan, että huomenna väsyttää vielä enemmän”, näyttelijä Mikko Töyssy kertoo.

Kaisla Sose -sketsihahmolla oli selvät suunnitelmat voiton selvittyä.

“Aion ottaa samoin tein lennon kohti Espanjan aurinkoa! Siellä lepää sekä keho, että mieli. Bamboleyo!!”, hän kertoi.

Putouksen kokoonpanossa nähtiin sketsihahmofinalistien lisäksi aiemmilta kausilta tutut Pilvi Hämäläinen ja Maaria Nuoranne sekä uusina näyttelijöinä Putouksen lavan haltuun ottaneet Pihla MaalismaaAapo Oranen ja Jyri Ojansivu. Juontajana toimi Christoffer Strandberg, ohjaajana Mikko Penttilä.

Putous on pitänyt paikkansa yhtenä suosituimmista viihdeohjelmista. Ennen finaalia Putouksen 14. tuotantokautta oli seurannut yhteensä kolme miljoonaa suomalaista. Kaikki jaksot ovat tavoittaneet yli miljoona katsojaa, paras jakso 1,7 miljoonaa. Putouksen HybridiTV-palvelua avattiin kauden aikana yli puoli miljoonaa kertaa ja se tavoitti noin 250 000 silmäparia.

OHJELMASIVUT: mtv.fi/putous 

#putous

Facebook: @Putous
Instagram: @mtvputous
Twitter: @MTVPutous
YouTube: mtvputous
Tiktok: @putousvirallinen

Putouksen MTV:lle tuotti Yellow Film & TV.

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus ja TotalTV-mittaus, tavoittavuus = vähintään 3 minuuttia yhtäjaksoista katselua.