Legendaarinen Cruising Night palaa Radio Cityn perjantai-iltoihin!

1459113_10151929389343612_2010794450_n

Yleisön pyynnöstä lyödään veekasit käyntiin ja ahtimet viheltämään Radio Cityn perjantai-illoissa kello 18.00-22:00, kun Cruising Night palaa taajuudelle. Arttu Harkki istahtaa kuskinpaikalle ja vänkärinä automaailman erikoisuuksia ihmettelee Petra Piipari . Tässä showssa kumi laulaa ja parhaimmat ajobiisit jytisevät.

Radio City cruising show päivittää perjantai-illan ajohetkien fiilikset satoja kuutiotuumia isommiksi. Ohjelmassa liikutaan ympäri Suomen ja alueelliset kirjeenvaihtajat tuovat lähetykseen mukaan paikallisuutta. Komeimmat kulkupelit ja hulppeimmat hetket tallennetaan someen ja cruisailusta, autoharrastuksesta ja perjantai-illan vietosta puhutaan myös tunnettujen suomalaisten kanssa. Itse cruisailuinfo on luonnollisesti olennainen osa ohjelmaa. Pysy kuulolla niin tiedät missä ajellaan ja millä kulkuneuvolla.

Cruising Nightin ensimmäinen lähetys kuullaan perjantaina 13.5 klo 18-22:00 ja show kuuluu perjantaisin koko kesän lukuun ottamatta heinäkuuta jolloin Radio Cityn cruisailijat lomailevat. Radio City Cruising Night laitetaan talvehtimaan talliin 4.11.2016.

Keep on cruising!

Leppoisaa kuunneltavaa Radio Cityn tyyliin: autoilua, kesäiltoja ja Classic rockia.