Radio Dei aloitti lähetykset Vaasassa

1943-180x180-medium

Radio Dei on käynnistänyt lähetykset Vaasassa. Kaupungissa kuullaan sekä kanavan valtakunnallista että paikallisesti tuotettua ohjelmistoa.

Kristillinen radiokanava kuuluu Vaasassa taajuudella 98,8 Mhz. Vaasan taajuusalueella kuullaan sekä kanavan valtakunnallista ohjelmaa että paikallisesti Pohjanmaalla tuotettuja lähetyksiä.

Paikalliseen ohjelmatarjontaan kuuluvat muun muassa sunnuntaisin kello 10-12 radioitavat suorat jumalanpalveluslähetykset Pohjanmaalta. Maanantaisin ja perjantaisin Radio Dei lähettää Vaasan taajuudella Pohjanmaalla tuotettua ohjelmistoa kello 17.30 alkaen.

Radio Deillä on Pohjanmaan aluetoimitus studioineen Seinäjoella.

Vuonna 1997 perustettu Radio Dei on yksi lähes koko Suomessa kuuluvista kaupallisista radioista. Kanava on TNS Gallupin mukaan tunnetuin kristillinen media Suomessa. Radio Deillä on Kansallisen radio- ja televisiotutkimuksen mukaan 200.000 viikkokuuntelijaa ja yhteensä 24 taajuutta.

Lisätietoja: www.radiodei.fi