Suurin pudottaja alkaa 30.3. AVAlla: nämä kilpailijat tavoittelevat voittoa

1812642

Ohjelmaan valitut parit ovat sisaruksia, ystäviä, veljeksiä ja aviopareja. Kilpailijat asuvat yhteensä 10 viikkoa Suurin pudottaja -leirillä ja jokaisen kilpailuviikon päätteeksi he valitsevat kuka vähiten painoaan tiputtaneista kilpailijoista joutuu kotiin.

Leirin jälkeen kilpailijat tiputtavat painoaan vielä kotonaan parin kuukauden ajan, kunnes kohtaavat toisensa jälleen finaalipunnituksessa. Neljän ja puolen kuukauden uurastus huipentuu vaa’alla, kun yksi kilpailijoista voittaa itselleen Suurin Pudottaja -tittelin ja 30 000 euroa!

Suurin pudottaja -sarja alkaa dramaattisesti, kun heti ensimmäisesssä jaksossa kaksi kymmenestä parista joutuu jättämään kilpailun. Parit alkavat kuitenkin laihduttaa kotona ja pari, joka tiputtaa painoa enemmän kolmen viikon aikana, pääsee takaisin kilpailuun!

Kauden aikana on luvassa erilaisia haastetehtäviä ja kovaa treenausta – eikä kaudesta selvitä ilman dramaattisia hetkiä ja tunteenpurkauksia.

Suurin pudottaja -finaalissa torstaina 5.6. nähdään kolme kilpailijaa, joista yksi voittaa.

30 000 euroa. Finaalissa myös palkitaan 5000 eurolla kilpailija, joka on pudottanut parhaiten painoaan kotona kisasta putoamisen jälkeen.

Tutustu kilpailijapareihin ohjelman virallisilla kotisivuilla!

Suurin pudottaja nähdään AVAlla sunnuntai-iltaisin sekä maanantaista torstaihin joka päivä klo 21. Sunnuntaisin nähtävä jakso on tunnin mittainen pudotusjakso – ja arkipäivisin ma-to esitettävät jaksot puolen tunnin jaksoja.