Sami Yaffan uusi musiikkiohjelma Radio Citylle

8979fd0e88af5571_800x800ar

Ville Kinaretin ja Sami Yaffan luotsaama Klassikoiden Kullankaivajat on Radio Cityn uusi musiikkiohjelma, jossa matkustetaan ympäri maailman kaikkein pyhimpiin rockkaupunkeihin. Kuudessa jaksossa käydään läpi kuuden eri kaupungin kulttiklassikoita ja kaivetaan esiin rockhistorian merkittävimmät kappaleet. Merkittävimmät kappaleet eivät välttämättä ole olleet kaikkein myydyimpiä hittejä vaan tienraivaajia muulle genrelle. Kun puhutaan rockhistoriasta, Sami Yaffa lukeutuu maailman parhaisiin kertojiin. Sen lisäksi että Sami tuntee rockbiisit, hän tuntee myös niiden kuuluisat tekijät. Klassikoiden Kullankaivajat rakentuu Samin muistoihin ja tarinoihin maailman vaikuttavimmista biiseistä ja niiden synnyinkaupungeista.

-Olen mielettömän innoissani, että olen päässyt Samin kanssa tekemään Klassikoiden Kullankaivajia, sillä olen todella suuri Soundtracker-fani. Olemme soittaneet Samin kanssa keikkoja yhdessä, joten kohtalomme oli tietenkin tehdä musiikkiohjelma yhdessä. Sami esittelee hänen juurensa, ja minä olen ikään kuin tutkimusmatkalla, kertoo Ville Kinaret.

Yaffan ja Kinaretin tiet kohtasivat yhteisellä keikalla Pukkilan Kohisevassa, navetan ylisillä. Ilta oli miesten mukaan legendaarinen, yhteys löytyi heti. Kun Kinaret sitten myöhemmin pyysi Yaffaa tekemään radio-ohjelmaa yhdessä, ei Yaffa epäröinyt hetkeäkään.

-Pääsin tekemään aikamatkan nuoruuteeni, koluamaan rock’n rollin kautta tutuksi tulleet mestat. Olen todella innoissani tästä projektista, Sami Yaffa sanoo hymy korvissa.

Klassikoiden Kullankaivajat Radio Cityn illoissa maanantaisin klo 18-20. Uusinta keskiviikkoisin klo 18-20.