NRJ:n Aamussa aloittavat mies keltaisissa narubikineissä ja 200 000 seuraajan tubevelho

nrj-aamu-janne-veronica-official-promo-syvatty-smaller

Janne Lehmonenja Veronica Verho

Viritä kukkosi kiekumaan ensi viikon torstaista alkaen viimeistään aamukuudelta! NRJ:n Aamussa aloittavat tammikuun 19. päivänä Janne Lehmonen ja Veronica Verho. Lehmonen on aiemmin vaikuttanut muun muassa Bassoradiolla ja Itä-Helsingin parhaana Keno-myyjänä Herttoniemenrannan R-Kioskilla. Verho on puolestaan tuttu hahmo Turun torilta marjanmyyjänä ja jotkut tuntevat hänet myös Youtubesta Mariieveronicana.

Mitä Janne Lehmonen, 23, ajatteli juontoparistaan, kun tapasi hänet ensimmäistä kertaa?

”Mietin, että olen nähnyt tuon mimmin jossain ennenkin ja kun tajusin, kuka hän on, ajattelin, että tästä tulee todella kova kombinaatio. Aiemmin, kun olen juontanut uuden tyypin kanssa, on jonkin verran jännittänyt, mutta Veronican kanssa ryhdyttiin painamaan suoraan duunia, eikä siinä ehtinyt edes antaa tilaa jännitykselle. Kun tultiin studiosta ulos ensimmäistä kertaa, ajattelin, etten ole koskaan lähtenyt näin hyvillä fiiliksillä työhaastattelusta.”

Veronica Verho, 20, ajatteli Jannesta:

”Ensimmäinen asia, mitä kuulin Jannesta, oli että hän on tanssinut keltaisissa narubikineissä lavalla Thaimaassa. Ajattelin, että meistä tulee täydellinen työpari. Tää jäbä on Kasmirin kaksoisolento ulkoisesti ja hänellä on maailman suurimmat jalat. Tässä on edellytykset maailman, ei pelkästään Suomen, parhaalle aamushow’lle.”

Luvassa iloisesti arvaamattomia herätyksiä

NRJ:n Aamusta on tulossa entistäkin yllätyksellisempi ja arvaamattomampi – sillä hyvällä tavalla. Aiheet, kilpailut ja sisältö tulee kaikin muinkin mahdollisin tavoin rakentumaan ihmissuhteiden, nolojen tilanteiden ja elämään heittäytymisen ympärille. NRJ:n Aamu on kautta historiansa esitellyt värikkäitä persoonia ja mieleenpainuneita radioelementtejä ja niistä ei tingitä nytkään.

”Tämä duo säkenöi studiossa heti ensimmäisistä yhteisistä hetkistä lähtien ja tuntui kuin molemmat olisivat olleet jo valmiiksi osa NRJ:n perhettä. On ilo ja onni päästä heräämään Jannen ja Veronican kanssa”, kertoo NRJ:n vastaava tuottaja Sini Koskenseppä.

NRJ:n aamulähetykset Janne Lehmosen ja Veronica Verhon juontamana alkavat torstaina 19.1.2017. NRJ:n Aamu – Janne ja Veronica, arkiaamuisin klo 6–10.