Saippuasarjojen klassikko Kauniit ja rohkeat saa uuden kodin – Kaunarit ilmaiseen Viafree-palveluun

Episode # 7442

Kuva: CBS

Suomessa jo vuonna 1992 ensiesityksensä saanut Kauniit ja rohkeat on pian katsottavissa myös Viafree-palvelussa. Joka maanantai palveluun ilmestyy viisi uutta jaksoa Forrestereiden ja Spencereihin huikeaa perhesaagaa.

Saippuasarjojen klassikon seuraaminen aloitetaan Viafreessa jaksosta 7514, jossa esitellään uusi nuori Sally Spectra. Yli sadassa maassa näytetty, Yhdysvalloissa yli 30 vuotta sitten ensi-iltansa saanut Kauniit ja rohkeaton tunnettu uskomattomista juonenkäänteistään ja sotkuisista ihmissuhteistaan, joita Suomessa parhaimmillaan seurasi noin 900 000 katsojaa. Sarjan suosiosta kertoo jotain jo se, että sarjan innokkaimmat fanit suunnittelevat päivärytminsä niin, että ehtivät nähdä Kaunarit joka ikinen arkipäivä.

Viafree-palvelussa näytetään Kauniita ja rohkeita kaikkiaan 250 jakson verran, minkä lisäksi sarjan faneille tarjotaan kaksi ns. Monte Carlo -erikoisjaksoa. Ensimmäiset viisi jaksoa Kaunareita on tarjolla maanantaina 4. kesäkuuta, eli viikon Kaunarit-annos on mahdollisuus ahmia heti viikon alussa.

Viafree-palvelussa on myös muuta oivallista katsottavaa laiturin nokkaan tai sadepäivän varalle – esimerkiksi kaikki kymmenen tuotantokautta 90-luvun klassikkoa, Beverly Hills 90210 -sarjaa. Myös Music Televisionista tutut viihde- ja realitysarjat löytyvät Viafreesta.

”Voimme luvata katsojillemme lähitulevaisuudessa paljon uutta sisältöä, sekä kotimaista että ulkomaista. Jatkamme laadukkaan viihdetarjontamme kasvattamista, lupaa Jussi Lipponen, Head of Viafree.

Viafree on MTG:n uusi netti-tv

Tällä viikolla lanseerattu Viafree on uudenaikainen netti-tv, jonka sisältö rakennetaan yhdessä katsojien kanssa. Viafree toimii selaimella ja mobiililla, sekä pian myös neljännen sukupolven Apple TV:ssä. Kanavan tarjonta kasvaa nopeasti lanseerauksen jälkeen ja tulee sisältämään syksyyn mennessä urheilua, laadukasta draamaa, dokumentteja, klassikkokomedioita, reality -sarjojen ensiesityksiä sekä uusia kotimaisia tuotantoja.

Palvelu löytyy osoitteesta Viafree.fi. Osallistu jo nyt keskusteluun #viafreeFi ja vaikuta siihen mitä haluat katsoa. Viafree ei ole sidottu perinteisen television aikatauluihin ja vanhoihin sopimuksiin.

Viafree täydentää MTG:n palvelutarjontaa Suomen markkinoilla. Maksullisten Viasatin ja Viaplayn rinnalle tuodaan nyt myös mainosrahoitteinen vapaasti katsottava palvelu.