Jim Carreyn tähdittämä komediasarja Kidding ensi-illassa 10.9. alkaen HBO Nordicilla

kidding-main.130412

Jim Carrey ja ohjaaja Michel Gondry taas yhdessä

Golden Globe® -palkittu Jim Carrey nähdään Showtimen uudessa tummasävyisessä komediasarjassa Kidding 10.9. alkaen. Yli 20 vuoden tauon jälkeen televisiosarjan vakiokaartiin liittyvä Carrey yhdistää jälleen voimansa Oscar®-palkitun ohjaaja Michel Gondryn (Tahraton mieli) kanssa.

Sarjan tapahtumat keskittyvät Jeffin ympärille, joka tunnetaan paremmin Mr. Pickles’ Puppet Time -lastenohjelman hyväntahtoisena ja viisaana herra Picklesinä (Carrey) – tärkeänä roolimallina ja tukena monille lapsille sukupolvien ajan. Sadut ja nukkehahmot eivät kuitenkaan auta Jeffiä, kun hänen perheensä alkaa hajota nopeammin kuin hän ehtii pelastaa sitä. Samaan aikaan tässä hilpeässä, mutta sydäntä särkevässä tarinassa hyväsydämisen miehen mielenterveys hiipuu hiljalleen julman maailman keskellä.

Sarjassa esiintyvät myös Frank Langella (Frost/Nixon), Catherine Keener (HBO:n Show Me A Hero, Capote) ja Judy Greer (Sukuvika).

Tapahtumien edetessä Jeff alkaa koetella sarjansa ja sen vastaavana tuottajana toimivan Sebin (Langella) rajoja. Seb pelkää Jeffin mielenterveysongelmien tuhoavan heidän luomansa menestystuotteen ja hän alkaakin valmistella sarjan tulevaisuutta ilman Jeffiä. Samaan aikaan myös ohjelman käsinukeista vastaava Deirdre (Keener) painiskelee oman yksityiselämänsä ja uransa kanssa. Greer nähdään miehestään Jeffistä vieraantuneena vaimona ja heidän poikaansa esittää Cole Allen. Vierailevina tähtinä sarjassa nähdään mm. Justin Kirk (Weeds) ja Ginger Gonzaga (I’m Dying Up Here; saatavilla HBO Nordicilla).

Kidding-sarjan on luonut avausjakson kirjoittanut ja showrunnerina toimiva Dave Holstein (Weeds), joka toimii myös vastaavana tuottajana yhdessä useamman jakson ohjanneen Michel Gondryn kanssa. Vastaavina tuottajina toimivat lisäksi Carrey, Michael Aguilar (I’m Dying Up Here), Roberto Benabib (Weeds), Raffi Adlan (The Green Hornet), Jim Garavente (Game Night) ja Jason Bateman (Sukuvika).

KIDDING (10 x 30 min) ensi-illassa HBO Nordicilla 10.9. alkaen.