Hyvät katsojat tuo ruutuun syksyn parasta tv-viihdettä 1.9. alkaen

dd887d452ecf1b3e2043cd3fbe260d93
Hyvät katsojat on uusi kotimainen viihdeohjelma, jossa kisataan tv-tietämyksestä. Marco Bjurströmin luotsaama visailu nähdään 1.9. alkaen Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa lauantaisin klo 21.15. Myös kotikatsomosta on mahdollisuus osallistua mukaan kisaan!

Marco Bjurströmin juontama Hyvät katsojat on television ihmeellistä elämää, sen unohtumattomia ohjelmia ja esiintyjiä juhlistava tietokilpailu, jossa tv:stä tutut kasvot kisaavat televisiotietämyksestä. Viikoittain vaihtuvat joukkueet koostuvat television rakastetuista esiintyjistä niin vuosien varrelta kuin nykyhetkestäkin. Tähtiä vilisevissä joukkueissa on edustettuna koko television kirjo: tv-kuuluttajista näyttelijöihin ja visailujuontajiin ja tv-kokeista urheiluselostajiin ja uutistenlukijoihin.

Hyvien katsojien kysymykset ja kisailut kumpuavat suoraan television maailmasta ja sen huikeista esiintyjistä. Perinteisempien tietovisakysymysten lisäksi nähdään legendaarisia yllätysvieraita, miimikoidaan parhaita tv-sarjoja, katsellaan klassikkohetkiä ja tunnistetaan tunnareita, sekä tietenkin fiilistellään unohtumattomia tv-muistoja.

Jaksoissa suoritettavat tehtävät on jaettu television eri aihealueiden mukaan. Joukkueet matkaavat kisan aikana esimerkiksi komedian ja visaisen gameshow’n kautta realityyn, ajankohtaisista ja ikimuistoisista uutisista urheiluun ja leikkisiin lastenohjelmiin. Jaksot huipentuvat jännittävään finaalikierrokseen, jossa ratkeaa, kuka lopulta saa himoitun kultaisen kaukosäätimen. Katso tästä mitä on luvassa!

Katsojat voivat osallistua kisaan kännykkään ladattavan Hyvät katsojat -pelin avulla. Kotipeliä voi pelata kännykällä ohjelman kanssa samanaikaisesti. Peli löytyy 1.9. alkaen Yle.fi-sovelluksesta, joka on ladattavissa sovelluskaupoista maksutta.

Hyvät katsojat on Yleisradion ja tuotantoyhtiö Endemol Shine Finlandin yhdessä kehittämä uusi formaatti. Ohjelman ensimmäisessä tuotantokaudessa on 15 osaa.

Hyvät katsojat 1.9. alkaen Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa lauantaisin klo 21.15