Krista Kososen tähdittämän Beforeigners-sarjan kuvaukset ovat alkaneet

bff2.155026

BEFOREIGNERS-SARJAN KUVAUKSET OVAT ALKANEET

HBO Nordicin alkuperäissarjan koko näyttelijäkaarti julkistettu

Krista Kososen tähdittämän Beforeigners-sarjan kuvaukset ovat nyt käynnistyneet Oslossa. Anne Bjørnstadin ja Eilif Skodvin (Lilyhammer) luoman sarjan ohjaajana toimii palkittu elokuvantekijä Jens Lien (Jonny Vang, The Bothersome Man). Sarjan tuottaa HBO Nordicille Endemol Shine Groupiin kuuluva Rubicon TV.

Sarjan pääosissa Lars Haalandina ja Alfhildrina nähtävien Nicolai Cleve Brochin (Mustamaalattu, Max Manus) ja Krista Kososen (Blade Runner 2049, Puhdistus, Putous) lisäksi näyttelijäkaartiin kuuluvat Alfhildrsin Urd-nimistä ystävää esittävä Ágústa Eva Erlendsdottir (Bjarnfreðarson), poliisipäällikkö Harald Erikseninä nähtävä Stig Amdam (Miehitetty, Mustamaalattu) ja Larsin ex-vaimon uutta kumppania Gregersiä esittävä Kyrre Haugen Sydness (Headhunters, Lilyhammer) sekä Tommyä esittävä Stig Henrik Hoff (The Thing, Into the White), Navnia esittävä Oddgeir Thune (Miehitetty) ja Adaa esittävä Eili Harboe (Thelma) sekä Larsin ja Alfhildrin Wenche-nimistä kollegaa esittävä Ragnhild Gudbrandsen (Miehitetty).

Ympäri maailmaa alkaa tapahtua ennennäkemättömiä ilmiöitä, joista voimakkaiden, merellä tapahtuvien valonvälähdysten myötä ilmestyy ihmisiä menneisyydestä. Kukaan ei ymmärrä miten tämä voi olla mahdollista, eikä menneestä tulleilla ”beforeignereiksi” kutsutuilla ihmisillä itsellään ole tapahtuneesta muistikuvaa. Vain yksi asia on varmaa: heitä tulee lisää eikä paluuta entiseen ole.

Muutamaa vuotta myöhemmin loppuun palanut poliisi Lars Haaland (Cleve Broch) saa osana poliisilaitoksen sopeuttamisohjelmaa parikseen viikinkiajalta ilmestyneen Alfhildr Enginnsdottirin (Kosonen). Tutkiessaan naisen murhaa, jolla on kivikautisia tatuointeja, he tekevät odottamattomia löytöjä.

Vuonna 2019 ensi-iltaan tulevaa Beforeigners-sarjaa (6 x 45 min) kuvataan Norjassa Oslon alueella sekä osittain myös Liettuassa. Sarjan vastaavina tuottajina toimivat HBO Europen Hanne Palmquist, Steve Matthews ja Antony Root.

Beforeigners saa ensi-iltansa Pohjoismaissa HBO Nordicilla ja Euroopassa kaikilla HBO-kanavilla.