Kotimainen vakoilutrilleri Ratamo MTV3-kanavalla 6.1. alkaen

e646182_cbda9a9d3081884798b3f56f4f395087

Kotimainen vakoilutrilleri Ratamo nähdään 6.1.2019 alkaen MTV3-kanavalla. Suojelupoliisin, KRP:n ja kansainvälisten jännitteiden maailmassa navigoiva jännäri liimaa katsojat sohvalle sunnuntai-iltaisin klo 21.00. Sarjan päätähtinä ovat valovoimaiset Samuli Vauramo ja Saara Kotkaniemi.

Taavi Soininvaaran Arto Ratamo -kirjoihin perustuva 10-osainen vakoilujännäri Ratamo alkaa MTV3-kanavalla loppiaissunnuntaina 6.1.2019 kello 21.00.

Tiivistahtisen, maailman nykytilaa heijastelevan Ratamon tapahtumat käynnistyvät, kun Suomen pääministerin autonkuljettaja löytyy murhattuna ja korkeimman turvallisuusluokituksen papereita sisältävä salkku on kadonnut.

Pääministeri joutuu ahtaalle, ja samaan aikaan salaperäinen miljardööri ilmoittautuu yllättäen toimimaan välittäjänä Suomen ja Venäjän suhteissa, jotka ovat alkaneet jännittyä, vaikka kukaan ei ole vielä syyttänytkään ketään mistään.

Kahden työlleen omistautuneen ammattilaisen, Suojelupoliisin etsivän Arto Ratamon (Samuli Vauramo) ja KRP:n nuoren päällikön Elina Lindenin (Saara Kotkaniemi), on yhdistettävä voimansa ja päästävä yli erimielisyyksistään selvittääkseen kuka murhan takana on ja kuka Suomea vakoilee. Tutkinnassa ovat Ratamon ja Lindein lisäksi mukana Supon johtaja Jussi Ketonen (Jukka Puotila).

Muissa rooleissa nähdään mm. Andrei Tsumak, Jon-Jon Geitel, Juha Kukkonen, Alina Tomnikov, Ivan Mathias Petersson, Linnea Skog, Marjaana Maijala ja Carl-Kristian Rundman.

Vauhdikkaasti etenevän Ratamon on ohjannut Veikko Aaltonen (Helppo elämä, Juoksuhaudan tie) ja käsikirjoituksesta vastaa Timo Varpio (Roba, Isänmaan toivot).
Ratamo MTV3-kanavalla ja mtv:ssä sunnuntaisin 6.1.2019 alkaen kello 21.00.
Ratamo on katsottavissa kokonaisuudessaan C More -suoratoistopalvelussa.

#ratamo
Ratamo-sarjan on MTV:lle tuottanut Moskito Television.