TV5 ja Dplay ovat Leijonien uusi koti – mittavat jääkiekko-oikeudet Discoverylle

bacaf679ad7ad0dbbfd635fd868a7e2f

Discovery Networks Finland on solminut kuuden vuoden (2020-2026) mittaisen sopimuksen Suomen Jääkiekkoliiton kanssa. Pitkän yhteistyön myötä TV5:sta ja suoratoistopalvelu Dplaysta tulee Leijonien uusi koti.

Leijonien kaikki maaottelut nähdään TV5:lla ja Dplayssa. Sopimus sisältää naisten ja nuorten MM-kisat, kaikki maajoukkueottelut sekä turnaukset. Pakettiin kuuluvat myös miesten EHT-turnaukset kuten Karjala-turnaus ja Nordic Cup sekä kaikki miesten maajoukkueen ottelut.

Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen on tyytyväinen Discoveryn kanssa rakennettavaan tulevaan yhteistyöhön.

– Discoveryn tarjoama paketti on kokonaisuutena erittäin kattava. Kaikki nykyään vapailta kanavilta nähtävät ottelut ovat jatkossakin vapaasti katsottavissa, Nurminen avaa juuri solmittua sopimusta.

Suomen jääkiekkoliiton kanssa tehdyn sopimuksen lisäksi Discoverylla on Olympialaisten oikeudet, joten vuoden 2022 Pekingin talviolympialaisten kiekkohuuma nähdään myös Discoveryn kanavilla. Tuoreen kiekkopaketin sekä Olympiaoikeuksien myötä TV5 ja Dplay ovat kiekkokansan uusi koti.

– Jääkiekko on intohimolaji ja me Discoverylla haluamme palvella lajin faneja parhaalla mahdollisella tavalla. Tuomme tarjolle enemmän Leijonia kuin koskaan aiemmin ja olemme todella iloisia, että voimme näin jatkaa myös vahvaa urheilutarinaamme, toteaa Discovery Networks Finlandin toimitusjohtaja Leah Hooper.

Tuoreen sopimuksen myötä kaikki merkittävimmät ottelut nähdään ilmaiseksi TV5:lla sekä suoratoistopalvelu Dplayssa.

– Leijonat on Suomen arvokkain urheilubrändi ja jääkiekko seuratuin urheilulaji. Kyse on siis kiistatta tavoitellusta urheiluoikeudesta. Meille Discoverylla onkin todellinen ilo ja kunnia saada olla Leijonien koti uudella vuosikymmenellä, iloitsee Discovery Networks Finlandin urheilupäällikkö Antti Haajanen.