Lauri ”Late” Johanssonille oma ohjelmasarja Radio Deihin

ali-niemela-ja-lauri-johansson

Ali Niemelä ja Lauri Johansson. Kuva: Radio Dei / Oskar Vilkevuori

Lauri “Late” Johansson ja Ali Niemelä aloittavat Radio Deissä uuden Ex-Criminals -radiosarjan, joka tekijöiden mukaan ”todistaa mahdollisuudesta parempaan elämään ja tuo toivoa erityisesti toivottomissa tilanteissa kamppaileville”.

Vakavista rikoksista tuomittu entinen jengiläinen ja omien sanojensa mukaan ”jo 12 vuotta Jeesusta seurannut” Lauri “Late” Johansson sekä pitkään alamaailman pyörteissä liikkunut Ali Niemelä kutsuvat ohjelmasarjaansa vieraita laajalla skaalalla keskustelemaan elämän tärkeistä kysymyksistä. Ohjelman juontajat lupaavat tuoda omalla aidolla ja rosoisella tyylillään selkeästi esiin myös oman uskonsa.

– Toivomme, että evankeliumin hyvä sanoma leviäisi niin vankiloissa kuin siviilissä, ja että kuuntelijoille voisi käydä kuten meille, ja tulisivat uskoon, kertovat Johansson ja Niemelä.

Tänään torstaina Naarajärven vankilasta valvottuun koevapauteen siirtynyt ”Late” Johansson jatkaa koevapaudessa kesäkuun alkuun asti, jolloin alkaa ehdonalainen vapaus.

Johansson ja Niemelä ovat aloittaneet Radio Deissä uuden sarjansa valmistelut. Ex-Criminals -jaksoja kuullaan kanavalla joka viikko tiistai-iltaisin kello 22.05 ja keskiviikkoiltapäivisin kello 16.05 helmikuun alusta alkaen.

Radio Dei on valtakunnallinen kristillinen radiokanava, jota kuuntelee viikoittain noin 170.000 ja satunnaisesti 610.000 suomalaista. (Lähde: Kansallinen radiotutkimus 6/2019, Kantar TNS 5/2019)

Ex-Criminals Radio Deissä 4.2.2020 alkaen tiistaisin kello 22.05. Uusinta keskiviikkoisin klo 16.05. Jaksot kuunneltavissa lähetysten jälkeen:  www.radiodei.fi/ex-criminals. Ohjelmaa kustantaa Radio Dein ystävä, Kristityt Yhdessä ry.